18 feb. 2009

Vindecarea paradigmelor (Arhanghelul Uriel)


ARHANGHELUL URIEL Vindecarea paradigmelor (ii multumim Alexandrei Stan)
Calatoria vietii noastre are un singur tel: vindecarea unui aspect al sufletului care a fost ranit prin separarea noastra de Sursa. Aceste rani ne-au urmat de-a lungul diferitelor noastre vieti, dand nastere la o paradigma energetica prin intermediul careia putem experimenta rana, ii putem intelege originile, ii putem invata lectiile pentru a o vindeca si a o elibera. Pentru ca acest proces este insotit de durere, confuzie si frica, uitam ca scopul calatoriei este de a descoperi si vindeca paradigmele pe masura ce ne apropiem de maiestria noastra spirituala.

Paradigmele reprezinta energii elementare, toate fiind centrate intr-un aspect de frica apartinand polaritatii, care este modul nostru individual de experimentare a separarii. Fiecare dintre noi purtam cel putin una dintre aceste paradigme ca parte a ADN-ului nostru emotional si, din aceasta cauza, repetam lectiile in fiecare viata. Acesta reprezinta si motivul pentru care ramanem in grupurile noastre de suflet pe parcursul acestui proces de vindecare, deoarece impartasim aceleasi modele de ADN emotional, aceleasi paradigme energetice si rani ale sufletului. Scopul nostru, deseori uitat, este acela de a ne ridica vibratia astfel incat sa nu mai traim paradigmele si ranile, permitandu-ne sa ne vindecam si sa trecem mai departe. Ramanem insa blocati in interiorul lectiilor, viata dupa viata, si le repetam conform acelorasi tipare pana cand unul dintre noi vede si accepta lumina Adevarului si vindecarea.
Cea care da nastere la atata confuzie este tendinta noastra de a privi viata ca pe ceva ce ni se intampla, in loc de ceva ce cream pentru a ne descoperi si vindeca paradigmele. Dar, perspectiva noastra se schimba atunci cand ramanem focalizati asupra faptului ca ne aflam intr-o calatorie a vindecarii si ca fiecare experienta, fara exceptie, face parte din aceasta calatorie. Punerea intrebarii potrivite, adica „Ce aspect al vindecarii este descoperit prin aceasta experienta?”, in loc de „De ce mi se intampla asta tocmai mie?” ne va ajuta sa vedem dincolo de iluzia care ne inconjoara realitatea calatoriei catre vindecare.Este utila si rememorarea faptului ca fiecare se afla pe calea sa. Chiar oamenii care par sa treaca prin viata fara nicio grija, care par sa fie fericiti, plini de succes si care se simt bine cu ei insisi, chiar si ei se afla in propria calatorie a vindecarii. Nu va lasati distrasi de ceea ce credeti ca fac ceilalti. Ramaneti concentrati asupra propriei cai, amintindu-va ca paradigmele pe care le purtati sunt si cele ale grupului vostru de suflet, asa incat, atunci cand o vindecati pe a voastra, ajutati si la vindecarea celorlalti. Si, astfel, intreaga familie a omenirii se vindeca de paradigme pentru a curata energia, asa incat sa poata fi creata pacea pe Pamant, iar noi sa putem trai asemeni unor oameni spirituali complet integrati.

PhotobucketStabilirea unor standarde inalte

In stirile de zilele astea, numeroase personalitati publice sunt criticate pentru stilul de viata in afara camerelor. Michael Phelps a fost fotografiat fumand marijuana, doi cantareti celebri au fost implicati intr-o bataie, alte personalitati publice au fost vazute avand un comportament necorespunzator. Intr-unul dintre articole se spunea ca „avem standarde ridicate pentru eroii nostri”, si asta este adevarat. Stabilim standarde inalte pentru cei care fac lucruri extraordinare si suntem apoi dezamagiti atunci cand nu se ridica la inaltimea acestora, pentru ca ne reamintesc de propriile noastre esecuri, si atunci ii facem raspunzatori pentru durerea noastra.

De altfel, stabilim standarde la fel de inalte si pentru noi insine si, la un alt nivel, pentru Creatorul nostru. In propriile vieti avem standarde pentru succes, bucurie, realizare si satisfactie. Dar, in loc sa stabilim niste repere intermediare ale atingerii acestora in functie de propriile puteri, ne uitam la ce au facut altii si folosim realizarile acestora ca fiind propriile noastre standarde. Cand o luam pe aceasta cale, uitam care este sensul calatoriei: de a invata sa ne gasim propria putere, de a invata sa ne exprimam propriile daruri in modul nostru unic si de a trai scopul nostru de vindecare, crestere si transformare. Depinde de noi sa gasim frumusetea caii noastre si sa stabilim standarde pe care le putem atinge fiind fericiti cu perfectiunea caii noastre. Stabilim standarde inalte si pentru Creatorul nostru. Ne asteptam ca Dumnezeu sa ne faca viata perfecta, sa ne faca fericiti si sa ne dea ceea ce noi insine nu credem ca ne putem da. Cand lucrurile nu merg asa cum ne-am astepta, ne suparam pe Dumnezeu in loc sa ne reamintim cine detine controlul crearii detaliilor vietii noastre. Ne sunt promise toate lucrurile bune atunci cand vedem acele lucruri ca fiind posibile pentru noi. Dumnezeu nu ne va da niciodata mai mult decat cerem sau decat credem ca putem avea.Vom continua sa avem eroi pentru ca avem nevoie de exemple pentru aspiratiile noastre. Dar eroii sunt si ei oameni, ca si noi. Presiunea perfectiunii trebuie sa fie enorma si, dupa cum am vazut, perfectiunea este greu de atins. Ne putem stabili standarde inalte, dar sa tinem minte, in acelasi timp, ca suntem raspunzatori de transpunerea lor in realitatea noastra. Atunci cand eroii ne arata slabiciunile lor, sa ne amintim ca suntem cu totii oameni si ca poate nu fac altceva decat sa ne arate ca nu putem cauta eroi in afara noastra, ci trebuie sa devenim eroii propriei noastre povesti, stabilindu-ne standardele in cadrul nelimitat al propriei noastre perfectiuni.Mesajul lui Uriel
Stapaniti-va Maiestria!

Familia Omenirii a ales energiile karmei si ale fricii pentru a experimenta dualitatea, separatia si polaritatea. Fiecare viata a fost un exercitiu de reconectare, de reaprindere a flacarii Divinitatii in fiecare dintre voi, de reactivare a potentialului sau in cadrul energiei Pamantului. Energia umana, fara Spirit, nu are putere si traieste din energia fricii. Atunci cand este complet separata de Spirit, ea exemplifica cele mai joase vibratii. Separatia dintre omenesc si divin a fost intentionata, la fel si calea catre reconectare. Toate sunt parte a Planului Divin de inaltare a voastra spre Maiestrie. Fiecare dintre voi are putere asupra energiei tridimensionale si parteneriatul vostru in aceasta transformare va reaminteste puterea de a va stapani Maiestria.

Voi sunteti Maestri si modul in care va conduceti Maiestria in fiinta este dovedit de cuvintele si gandurile voastre. Potentialul nelimitat al Universului se afla sub comanda voastra pentru a va crea realitatea voastra - nu a altora. Va cunoasteti puterea, si totusi va simtiti neputinciosi in fata alegerilor altora. Va cunoasteti forta, si totusi va simtiti slabi atunci cand lectiile implica depasirea. Puteti transmite semnale puterilor Raiului, si totusi ramaneti tacuti chiar daca intreg Raiul va asteapta sa va stapaniti Maiestria.

Maiestria voastra rezida in acceptarea puterii si in felul in care o folositi in realitatea voastra. Aveti stapanire asupra iluziei fricii, si, totusi, cati dintre voi nu se tem? Fiecare cuvant si gand poarta puterea nemasurata de a va pune in actiune Maiestria, care reprezinta triumful Luminii asupra intunericului si al iubirii asupra fricii in viata voastra. Fiecare dintre voi se Inalta intru Maiestrie, devenind Lumina in lumea voastra si pentru lume. Insusi Pamantul poarta energia polaritatii si voi il asistati in Inaltarea sa atunci cand va stapaniti Maiestria. Pamantul are nevoie de Maiestria voastra de a crea pace, bucurie si iubire in campurile sale. Acesta este domeniul vostru: aveti stapanire asupra Pamantului care participa in calatoria de reconectare si Inaltare alaturi de voi. Va vedem ca fiind puternici si trebuie sa asteptam pana cand va veti stapani Maiestria. Nu exista nicio forta in Rai care sa actioneze in locul vostru fara participarea voastra. La fel cum credeti ca insusi Creatorul are stapanire asupra tuturor, asa si puterea de a va stapani realitatea v-a fost incredintata voua, drept co-creatori ai energiilor Pamantului. Cand nu o acceptati sau nu o folositi, va negati rolul in Inaltare si in aducerea Raiului pe Pamant. Stapaniti-va Maiestria si creati-va realitatea pe care o doriti, astfel incat sa puteti aduce reconectarea pentru Pamant si sa stabiliti noi paradigme pentru familia Omenirii, paradigme care sa puna capat karmei si distrugerii si sa aduca pacea, bucuria si iubirea pe care le tineti minte de Acasa!


PhotobucketCristalii vindecatori

Am petrecut in ultima vreme mult timp scriind despre Indigo pentru ca tanara generatie se afla la o varsta, aproape de douazeci de ani, la care are multe probleme. In timpul asta, Cristalii sunt inca aici si ne asteapta rabdatori sa putem fi capabili sa le experimentam energia caracteristica. S-ar putea sa ii consideram copii draguti si iubitori, dar ei reprezinta cu mult mai mult decat atat. Cristalii au o energie vindecatoare atat de puternica incat pot sa isi dea seama unde ne doare si se ofera pe ei insisi si energia lor vindecatoare pentru a ne ajuta sa rezolvam problema.

Ori de cate ori apar copii la stiri legate de rapiri, boli sau suferinta, aceasta reprezinta energia vindecatoare a copiilor Cristal in actiune. Daca nu ne vindecam singuri, ei ne vor ajuta sa ne vindecam pe orice cale pot. Multi dintre ei se ofera pe sine ca exemple a ceea ce este nevoie sa fie vindecat pentru ca stiu ca nu este suficient sa stii ca vindecarea trebuie sa aiba loc. Trebuie sa avem un exemplu in fata ochilor inainte de a acorda atentie si de a aborda problemele care exista de atat timp fara sa se intreprinda nicio actiune. Vom vedea si mai multi copii Cristal la stiri, pentru ca au o dubla datorie: sa finalizeze lucrarea copiilor Indigo si sa isi faca si propria lucrare. Intr-un anumit fel, copiii Indigo nu se misca suficient de repede. Sarcina lor a luat mai mult timp si efort decat au crezut si se lupta. Noi avansam constant, asa ca munca copiilor Indigo este finalizata de Cristali cu un nou tip de vindecare. Acolo unde Indigo insemnau numai fortarea integritatii si trecerea la actiune, Cristalii au acelasi scop, dar o fac aducand vindecarea din interior. Ei ne ajuta sa aprindem flacara compasiunii si se dau la o parte pentru a ne permite sa facem restul lucrarii.Cristalii sufera pentru lume si spiritele lor blande au acceptat multa din responsabilitatea pentru vindecare care este necesara acum. Cu cat mai repede confirmam nevoia noastra de vindecare si ne ducem la bun sfarsit lucrarea, cu atat au mai putin de facut pentru a ne atrage atentia. Cristalii au nevoie de dragostea si sprijinul nostru, de confirmarea din partea noastra a sarcinii lor si de aprecierea eforturilor lor. Ei sufera atunci cand ne aflam in razboi unii cu altii si asta le face sarcina cu atat mai dificila. Fiecare copil Cristal a acceptat acest rol astfel incat sa poata deschide calea noilor generatii de copii iluminati si puternici. Daca aveti un copil Cristal, imbratisati-l in plus saptamana aceasta si aduceti-i la cunostinta cat de mult il apreciati pentru ceea ce face! Si tineti minte ca ei sunt una dintre multele generatii care vor ajuta la introducerea si mentinerea energiilor noii realitati pentru noi.

Preluat de la ... www.editura-foryou.ro