2 aug. 2008

Semnale de Lumina (Barbara si Steve Rother)


Semnale de Lumina
Re-amintiri de Acasa
15 mai 2008
Holograma iubirii A te indragosti de tine

De la Steve:
Mesajul de luna
aceasta este despre holograme si iubire. Grupul a spus ca insusi Pamantul a inceput ca o holograma si ca in viitorul apropriat vom invata mai multe despre ele. Cand trei sau mai multe raze de lumina se intersecteaza, ele pot forma un obiect tridimensional numit holograma. In acest mesaj, Grupul spune ca acelasi principiu poate fi folosit si cu alte forme de Lumina. Ne arata ca, gasind si folosind multiple unghiuri ale iubirii, se poate crea chiar o holograma magica a iubirii. Daca un obiect tridimensional poate fi creat de catre trei raze de lumina, ce anume poate fi creat de catre trei raze ale iubirii? Mari imbratisari si blande imbolduri!
Salutari de Acasa
Tineti-va de cristalele voastre... Venim!
Dragilor, aceasta este o zi speciala! Este activarea unui proces pe care l-ati inceput de ceva timp. Este acum integrat in experienta umana pe un fundament zilnic. Aceasta activare ajuta la trezirea unui nou nivel al omenirii. Este Trezirea de Cristal pe planeta Pamant. (Ca o scurta explicatie: Grupul a folosit adesea cuvantul cristal pentru a descrie Noua Energie si vibratiile mai inalte cu care ne miscam atat de rapid in aceasta calatorie frenetica. Se spune ca oamenii si cristalele au o rezonanta fireasca. Cristalul este nivelul cel mai inalt al imparatiei minerale, Pamantul, si omenirea este nivelul cel mai inalt al imparatiei animalelor; de aceea, ele au o intelegere si o armonie firesti.)
Evolutia rapida a omenirii a ajuns recent la o rezonanta vibrationala. Aceasta este asemanatoare unei energii a nivelului maxim, unde evolutia intampina o rezistenta fireasca. Este pe punctul de a se pierde. Aici, noile lucruri vor aparea in lumea voastra zilnica ca si cum ar fi existat acolo de foarte mult timp. Acestea sunt semintele pe care le-am plantat si care acum inmuguresc in cadrul colectivitatii. Ideile si conceptele care se presupuneau a fi emotionante devin acum parte a realitatii voastre zilnice. Ele va conduc in perioada fiintei umane imputernicite. Va oferim idei si concepte ca sa va ajute la extinderea unor credinte ale voastre in asa fel incat sa va adaptati si sa folositi mai usor aceasta energie. Actionand in acest fel, veti gasi, intr-o oarecare masura, utilitatea folosirii ei in viata voastra, ca si momentul in care ea poate fi folosita zilnic. Intentia noastra este de a va oferi prilejuri ca sa vedeti lucrurile dintr-o perspectiva diferita.In aceasta zi dorim sa va vorbim despre o forma a energiei care exista in realitatea voastra si este numita Lumina. Lumina despre care v-am vorbit este absolut neinteleasa de care omenire, mai ales in lumea stiintifica. Ceea ce am etichetat drept spectru electromagnetic este de fapt numai o mica portiune din intregul spectru al Luminii. Permiteti-ne sa va vorbim despre cum arata si cum a fost folosita in trecut, ca sa intelegeti ce loc va detine in viitor.
Gata! Pregatiti-va! Creati!
Lucrurile se misca foarte rapid acum si multe dintre diviziunile liniilor temporale si cateva dintre intalnirile pe care le-ati stabilit pentru voi, ca de exemplu cea din 2012, au fost devansate. Experimentati lucruri care nu trebuiau sa fie experimentate de catre oameni in acest joc. De aceea, acum toti ochii sunt indreptati catre voi, deoarece va stabiliti propriile alegeri. S-a presupus ca voi nu o sa continuati acest joc prea mult. Inca mai faceti reglaje ca sa intretineti mai mult Lumina de Acasa.
Stapanirea gandului - Lumina calauzitoare
V-ati hotarat sa pasiti intr-o noua realitate si s-o creati pe masura ce inaintati, sa creati cararea de sub picioarele voastre inainte ca ele sa atinga pamantul. Desigur, o faceti intr-un fel magic. Nu vedeti magicul a ceea ce se intampla deoarece picioarele va ating pamantul. Nu aveti nici cel mai mic indiciu ca voi ati creat cararea. Asteptarea voastra este ceea ce o creeaza. Stiinta incepe sa inteleaga acest lucru. Intentia experimentului influenteaza rezultatul acestuia. Capacitatile de creatie ale omenirii cresc cu mult mai repede fata de cum au facut-o vreodata. Inainte, intotdeauna era o intarziere a timpului in locul care va tinea in siguranta fata de incapacitatea de a va stapani gandurile. Fara protectiea intarzierii timpului, fiecare gand creat instantaneu putea usor sa ramana intepenit intr-un lat fara sfarsit, care nu ducea nicaieri. Asadar, la inceputul jocului ati introdus acea intarziere a timpului in care ati putea avea un gand si ar putea dura o buna bucata de vreme inainte ca el sa se manifeste. Acest lucru se parea ca actioneaza, un timp, insa, cu permanenta ridicare a vibratiei omenirii, nu prea va mai serveste asa cum o facea altadata. Acea intarziere a timpului pleaca foarte repede. Fiecare gand pe care-l aveti acum mai mult de cateva secunde incepe procesul de manifestare. Mare parte din energia voastra din perioada de tranzitie urmeaza sa fie de acum incolo consumata incarcand sa stearga creatiile pe care intr-adevar nu le-ati vrut, dar pe care tocmai se intampla sa le fi gandit intr-un moment dat.
Retro-cauzalitatea
Va cerem sa aruncati o privire asupra propriului proces mental, deoarece stapanirea gandului nu inseamna numai tinerea gandurilor perfecte in mintea voastra. Nu este posibil ca tot timpul sa aveti numai ganduri perfecte sau pozitive din punct de vedere energetic. V-ati plasat intr-un joc unde aveti de experimentat energia negativa, pentru a intelege chiar ce este energia pozitiva. Ca rezultat, trebuie sa existe un contrast de-a lungul experientei voastre. Trebuie sa fie un ritm spre viata. Intotdeauna vor fi ganduri negative ce vor intra in mintea voastra. Daca le sustineti sau va atasati de ele, devin instantaneu realitatea voastra. Totusi, daca pur si simplu le lasati sa curga prin mintea voastra si spuneti: Acela este intr-adevar un gand negativ. Nu vreau sa il retin si il lasati sa curga, un alt gand va veni imediat dupa el. Amintiti-va ca sunteti parte a Energiei Universale si a Mintii Universale Subconstiente si toate gandurile trec prin creierul vostru. Toate emotiile calatoresc prin corpul vostru emotional. Toate gandurile calatoresc prin creierul vostru. Aveti posibilitatea de a alege ce ganduri si emotii sa le numiti ca fiind ale voastre. Aveti posibilitatea de alegere pe care sa le hraniti, care dintre ele sa va secatuiasca energia si pe care dintre ele sa vreti sa le tineti in campul vostru si sa le incorporati. Invatarea felului in care curge energia prin campul vostru va va permite sa deveniti un participant activ in alegerea posibilitatilor. Acest lucru este foarte bine facut de oameni si pentru asta ati venit aici: ca sa lucrati cu el. Cheia succesului este de a va urma inima, deoarece ea stie adevarata diferenta dintre lucrurile care va hranesc si acelea care va secatuiesc. Dati ascultare vocii interioare!
Permiteti-ne sa va exemplificam ceva practic. Intentionam sa mergem indarat spre inceputurile Pamantului. Intentionam sa va spunem ceva ce s-a intamplat inainte de big bang, deoarece inca este neclar ce a fost big bang. A fost exact acel lucru care a detunat ca orice sa se intample? (Aici Grupul face o referire directa la aptitudinile noastre creatoare omenesti de grup. Se spune ca inca nu ne-am scris trecutul in masura in care privim inapoi, ca in cazul big bang-ului.) Acum, stiinta incepe sa-si puna intrebarea si sa inteleaga ca exista o legatura de timp ce nu este reala. Savantii incep sa inteleaga ca pot merge inapoi spre inceputuri si sa schimbe lucrurile, ca acest big bang, care la randul lui schimba toata experienta noastra pana in acest punct. Este posibil sa se mearga inapoi in ceea ce o numiti istoria voastra si s-o schimbati sau s-o indreptati. Acest lucru urmeaza sa fie o mare parte a viitorului pe care il creati. Pamantul, ca de altfel si toate lucrurile, a inceput ca un gand al lui Dumnezeu. Daca largim acel concept, este usor pentru oameni sa inteleaga, deoarece voi credeti ca Dumnezeu este atotputernicul si atotstiutorul. Fiecare gand pe care Dumnezeu il are se manifesta imediat. Nu despre acest lucru v-am spus ca s-a intamplat cu omenirea? Vedeti aici asemanarile? Speram ca incepeti sa vedeti o oglinda, deoarece chiar acest lucru se intampla. Oglinda incepe sa se clarifice: incepeti sa vedeti ceea ce se afla in spatele voalului. Va vedeti propriile manifestari, care incep prin procesul gandirii. Asadar, permiteti-ne sa va dam cateva idei despre cum sa lucrati cu acest lucru si idei asupra felului cum puteti sa lucrati cu aceasta energie ca sa aveti propria voastra stare pozitiva.
La inceput
La inceput, un gand al lui Dumnezeu trimitea o raza a ceea ce noi o numim lumina. Raza de lumina in fiinta voastra fizica este simtita ca iubire. O simtiti ca emotia iubirii. De aceea este posibil ca noi sa spunem ca iubirea este energia de baza a luminii. Pentru moment, folosim acest termen. Cum lucreaza ea? Este foarte simplu, deoarece, de vreme ce orice moment al oricarei persoane sau fiinte a naturii dumnezeiesti detine un gand, o raza de energie vine din ea si intra in propriul camp energetic si interactioneaza cu lumea si Energia Universala din jurul lor. Campul este magnetizat pentru a trage creatia. Ce s-ar intampla daca apoi ati avea un alt gand al lui Dumnezeu, care ar fi o alta cale pentru a privi aceeasi creatie? Acum imaginati-va aceasta creatie din multe unghiuri diferite ale perceptiei. Apoi aveti o multitudine de raze de lumina care vin din diferite unghiuri ca sa se intalneasca intr-una singura. Acest lucru da iluzia unui obiect fizic tridimensional. Acesta este tot ceea ce este necesar ca toata viata sa nu fie decat o iluzie.
Pamantul a inceput ca o holograma a Luminii, la fel cum a facut-o si Universul. Acesta a fost inceputul si din acel punct a fost creat un univers in jurul lui, ceea ce a inclus big bang-ul ce trebuia sa il puna in miscare. Pamantul a fost dinadins creat cu cele doua surori, Venus si Marte. Cele trei surori au impartit echilibrul a ceea ce voi numiti dioxid de carbon si au creat viata pe toate cele trei planete. Aici se ajunge la faptul ca numai o planeta a fost in stare sa echilibreze destul dioxidul de carbon pentru a-l mentine, asadar cele doua surori si-au pus energia in cealalta sora si au dat viata planetei care a inceput sa fie holograma Luminii. Intr-o oarecare masura, este ca si cum cele trei lumini au creat o holograma auxiliara care a retiparit Pamantul.
Formarea unei holograme a iubirii
Acum, permiteti-ne sa vorbim despre iubire. Dragilor, iubirea ii zapaceste pe multi Lucratori intru Lumina. Permiteti-ne sa vorbim despre energia iubirii. Vedem iubirea ca energia de baza a intregii vieti. Comparati acest lucru cu definitia data iubirii de catre oameni si veti vedea cum se vor schimba. Va spunem ca iubirea este o forma a energiei in cadrul spectrului pe care il numim lumina. De aceea, o holograma care poate fi creata cu lumina poate fi creata si cu iubire. Dorim sa va impartasim cum se face o holograma a iubirii.
Felul in care vedem expresia iubirii umane se afla in actul echilibrului. Fiecare dintre voi este putin in afara echilibrului cu o parte a energiei voastre. Gasiti o persoana care va poate echilibra acea energie si veti avea marea posibilitate de a avea o relatie profunda si trainica. Practic, relatiile sunt o oglinda. Voi va vedeti prin ochii lor si le reflectati. Atunci cand doi oameni vin impreuna si formeaza o legatura si unul priveste in ochii celuilalt si se vede prin acei ochi, acel lucru este adevarata reflectare a inimii. Daca va place persoana pe care o vedeti prin ochii lor, ii veti deveni un prieten. Daca iubiti persoana pe care o vedeti prin ochii lor, formati o relatie de iubire. Cuvantul iubire a insemnat atat de mult si, totusi, atat de putin! A fost atat de limitat la arii mici, incluzand aria mica a sexualitatii si a relatiilor! Oamenii si-au dezvoltat deprinderi de a lucra cu dragostea conditionata. Dragostea conditionata a lucrat foarte bine in partea de jos a vibratiilor existentei voastre. Pe masura ce veti inainta, nu este nici un secret ca va veti muta, dintr-o dragoste conditionata, intr-una neconditionata. Veti descoperi ca iubirea conditionata este mai degraba o inventie umana unica. Prin urmare, nu este posibil sa se faca o holograma de dragoste conditionata.
Lumina neconditionata
Permiteti-ne sa va dam un exemplu specific. Sa spunem ca aveti o relatie ce inseamna mult pentru voi. Chiar va pasa de acea persoana si de relatia dintre voi. De fapt, vedem aici trei vibratii: doua ale voastre si o a treia vibratie, care este in armonie cu cele doua. Cand cele doua vibratii se intalnesc si se sprijina una pe alta, ele creeaza o a treia vibratie, pe care noi o numim relatie. Multi dintre voi sunteti atasati de relatie, nu de iubirea pe care o vedeti reflectata. Acest lucru are de-a face cu atasamentul ideii/ conceptului de iubire. Pe masura ce continuati sa va implicati, veti incepe sa va eliberati de iubire, atasamentul vostru. Aceasta este prima miscare intr-o iubire neconditionata. Nu este usor de facut acest lucru, deoarece istoriile voastre incununate de succes sunt in mare masura bazate pe iubirea conditionata.
Ceea ce se intampla este ca va priviti prin ochii acestei persoane si iubiti imaginea reflectata pe care o vedeti, asa incat incepeti sa construiti ceva cu acea persoana. Pe o perioada de timp, construiti o relatie. La un anumit punct, unul (sau ambii) incepe sa creasca foarte repede si relatia incepe sa se dezvolte separat. Daca puteti demara holograma iubirii, ea va poate impinge intr-un nivel multidimensional, care va face mai usoare toate aceste tranzitii. Permiteti-ne sa va oferim cateva exemple practice referitoare la modul in care puteti face acest lucru. Haideti sa incepem cu o relatie de iubire. Sa spunem ca v-ati indragostit de cineva pentru felul in care va face sa va simtiti. Concentrati-va pe acest lucru, apoi gasiti un alt punct de care sa va indragostiti. Da, gasiti si altceva de care va puteti indragosti. Imaginati-va acest lucru ca o raza de lumina care loveste tinta dintr-un unghi diferit. Faceti-l ca pe ceva nou si construiti-l cat puteti de puternic. Apoi gasiti cel putin un punct in plus de care puteti sa va indragostiti si dati-va tot interesul ca sa-l focalizati si sa le construiti pe toate. Tocmai ati creat o holograma a iubirii. Aceea este acum o energie tiparita care sta in eter. Daca urma este lasata libera, ea va fi forma dimprejurul unei energii care se va strrange, normal. Holograma iubirii poate fi folosita pentru a intensifica multe alte lucruri, incluzand afacerile, proiectele si multe niveluri ale relatiilor. Toate acestea sunt bazate pe iubirea neconditionata. Nu va crea o relatie, deoarece relatiile sunt mai degraba construite decat create. Dar va crea un spatiu pentru cea mai buna oglindire posibila in cadrul unei relatii si foarte mult in comunicare.
Intelegeti ca aceasta este oglindirea voastra in fiecare dintre modurile in care va indragostiti. Intr-un fel, voi creati holograma indragostindu-va de propria reflectie.
Iubirea cu multe fatete
Fiecare persoana are mai multe fete. Sunt diferite parti din voi inauntrul fiecarei realitati dimensionale. Daca sunteti in stare sa va indragostiti de artistul sau vindecatorul din cineva (diferite dimensiuni ale acelei persoane), atunci veti fi in stare sa recunoasteti diferitele aspecte ale aceleiasi persoane. Acest lucru poate fi folosit pentru a crea o holograma a iubirii, care este extrem de magica. Va permite sa va vedeti intr-un fel unic, un fel care va fi mai puternic doar in timp ce va miscati de pe un nivel pe altul. Dar asta inseamna cautarea acelor posibilitati. Inseamna sa cautati acele parti diferite ale acestei persoane de care va puteti indragosti. Mai inseamna si sa eliberati constrangerea. Inseamna sa dati drumul fricii de a va indragosti si fricii de a fi ranit. Veti fi ranit din nou? Da, desigur ca va garantam acest lucru! Da, cel putin o data, si poate de mai multe ori, daca sunteti norocosi.
Cu cat puteti aduce intr-o relatie mai multa iubire neconditionata din diferite unghiuri, cu atat vor fi mai adanci si mai usoare comunicarile si tendinta de a creste separat nu va mai fi o problema. Acest lucru va permite sa va vedeti o fata unica si speciala si, in cele din urma, sa va indragostiti de voi. Cand se va intampla acest lucru, veti incepe sa eliberati nevoia iubirii din exteriorul vostru. De fapt, este cel mai bun punct de unde puteti sa construiti o relatie in care doi indivizi foarte puternici merg alaturi si se sustin neconditionat. Puteti aduce in orice relatie mai multa iubire neconditionata (intr-o relatie de iubire, cu copii, acasa, sau sef la serviciu) si gasiti acele piese care va reflecta bine si amplifica acele piese. Puteti intreba: Cum ma pot indragosti mai tare de acea persoana? Cum pot gasi acele lucruri de care nu sunt atras, dar pot iubi deoarece imi vad reflectarea in ele? Sunteti acum la un nivel de vibratie de unde puteti crea aceasta energie si inainta spre o noua forma de iubire, care va impinge mult mai usor de pe un nivel pe altul. Nu avem conditii. Acest lucru il asteptam de la voi: nici unul. Va iubim pentru ca sunteti cine sunteti.
Peste timp
Ati avut curajul sa parasiti Casa, sa va traiti mostenirea, sa coborati si sa jucati acest joc, sa puneti un voal si chiar sa va re-amintiti ca sunteti magici. Aveti curajul sa coborati aici si sa va aruncati unul intr-altul si sa creati durerea si dificultatile, in asa fel incat sa puteti avea o experienta umana a sufletului, si acest lucru cere curaj. Sunteti unii dintre cei mai mari vindecatori care au trait vreodata, chiar daca unii dintre voi nu se considera asa. Faceti o diferenta nu numai in realitatea voastra si in lumea voastra, ci si de-a lungul A TOT CEEA CE ESTE. Inainte, niciodata nu a fost o cursa a fiintelor care au mers pana in final pentru a lua jocul peste timp. Acest lucru s-a intamplat cu umanitatea si voi ati creat jocul pe masura ce ati inaintat. Nu exista vreun plan grandios si ati actionat foarte bine.
Incepeti sa descoperiti secretele care v-au tinut voalul in fata voastra. Cu cat va puteti juca mai mult cu iubire, cu atat veti vedea mai mult cum puteti privi prin ochii celuilalt si va veti iubi neconditionat, fara asteptari. Aveti ocazia de a fi fericiti pe aceasta planeta. Nu este usor. Daca ar fi fost usor, oricine ar fi fost o fiinta umana. Asadar, numai cei foarte inaintati au devenit fiinte umane si va multumim ca ati impartit Lumina cu noi. Intr-adevar, nici nu aveti idee cum arata acest lucru! Toate realitatile dimensionale se unesc si exista numai o raza de lumina care iese din orice: este planeta Pamant, sunt oamenii care iau acest lucru in intregime la noul nivel. Veti pasi cu ajutorul aripilor voastre si speram ca va veti distra creand multe holograme ale Luminii, pentru a vedea reflectarea in diferite feluri.
Va intampinam si va tinem in bratele noastre cu cea mai mare onoare. Speram sa reflectam ceea ce sunteti cu adevarat si sa va ajutam sa va re-amintiti ceea ce deja stiti adanc, inauntrul vostru. Va lasam cu trei memento simple:
Tratati-va unul pe altul cu cel mai mare respect, deoarece nu sunteti singuri pe aceasta cale!
Deschideti usa ori de cate ori este posibil si hraniti-va unul pe altul ori de cate ori aveti posibilitatea!
Re-amintiti-va ca acesta este un joc si jucati-l impreuna!
Espavo
Grupul

Pe video este mesajul pentru luna august 2008