17 aug. 2008

8-8-8 Deaschiderea portalului intergalactic al infinitului


TRANSMIS TELEPATIC PRIN RONNA HERMAN

8-8-8 * DESCHIDEREA PORTALULUI INTERGALACTIC AL INFINITULUI (ii multumim Alexandrei Stan)

Arhanghelul Mihai spune


Preaiubiti Maestri,

Ca urmare a miscarii ascensionale din ce in ce mai accelerate a INTREGII creatii pe spirala evolutiei se activeaza numeroase declansatoare determinate de timp/evenimente in interiorul Inimii sacre a umanitatii si in cadrul constructiei cristaline a Pamantului.

Unul dintre declansatoarele principale determinate de timp pentru activarea Portalului Infinit octo-dimensional va fi activat la data de 8 august 2008 sau (8-8-8) din calendarele voastre. Atunci va avea loc un important eveniment cosmic, pentru ca portalul celor opt dimensiuni va fi accesibil acelora dintre voi care care se straduiesc sa isi echilibreze si sa isi armonieze modelul vibrational astfel incat sa poata integra maximum de Lumina Creatoare in aceasta perioada atat de propice cresterii spirituale.

Facand asta, voi, cei aflati in avangarda deschideti si curatati drumul acelora ce va urmeaza. Chiar daca timpul nu are o curgere lineara in taramurile superioare, aceste declansatoare sunt activate in anumite momente considerate importante pentru umanitate ele facilitand participarea si memorarea evenimentului respectiv.

Incepand cu eclipsa totala de soare in semnul Leului din 1 august 2008, umanitatea si Pamantul vor experimenta trecerea intr-un alt ciclu de accelerare si expansiune a constientei. Va avea loc si o eclipsa partiala de Luna, pe 16 august in Varsator, semnul solar al viitoarei Ere de Aur. Pe 16 august se aniverseaza si Convergenta Armonica ce a avut loc acum 21 de ani, in 1987. La acel moment, multi oameni de pe Pamant s-au trezit, pentru ca a pornit desteptatorul cosmic ceea ce a declansat o masiva nemultumire Divina printre Semintele Stelare care au pornit spre Pamant pentru a fi deschizatori de drum aflati in avangarda procesului de ascensiune, care se afla acum in plina desfasurare.

Cifra 8 asezata pe orizontala reprezinta semnul infinitului si al vietii eterne si face legatura voastra cu lumina si binecuvantarea Tatalui/Mamei Dumnezeu si cu Creatorul Suprem.

Portalul Galactic 8-8-8 este deschis larg pentru a permite pe de- a-ntregul Particulelor Adamantine sa se reverse dinspre centrul inimii Creatorului Suprem prin Tatal/Mama noastra Dumnezeu. Aceste particule, care sunt pline de potential nelimitat, sunt puse la dispozitia celor care si-au pregatit recipientele umane pentru a primi darul Vietii/Luminii . Va fi foarte benefic daca va faceti pregatirile acum pentru activarea Portalului Galactic 8-8-8. A fost numit Poarta Leului, dar ar putea fi la fel de bine numit Portalul Regal, pentru ca este poarta catre mostenirea voastra Divina si catre inceputul calatoriei voastre inapoi catre nenumaratele voastre case din taramurile raiului pe care le-ati creat in drumul voastru prin densitate.

Sunteti pregatiti sa intalniti si sa fuzionati cu multe fatete ale Eului vostru Superior pe care le-ati lasat intr-o multitudine de Piramide ale Luminii prin intregul Univers. Aceia dintre voi aflati pe cale va intoarceti treptat la o intelegere a legilor universale si a adevarurilor cosmice. Pe masura ce parcurgeti calea spre iluminare, veti corecta treptat si veti elimina toate conceptele gresite din trecut care v-au creat traditii false, bazate pe crezul vostru si pe realitatea limitata de lipsuri, nevrednicie, superstitie si teama. Prin auto-examinare, trebuie sa dezvoltati un nou crez in viata si sa decideti daca veti urma calea Luminii sau a taramului umbrelor.

Va rugam, pe cei care au urmat cu devotament invataturile noastre, ca in acest moment foarte important, sa va uniti in Lumea Piramidei Luminii la cel mai inalt nivel al celei de-a cincea dimensiuni. Pe masura ce va uniti cu fratii si surorile voastre spirituale din lumea intreaga, va rugam sa va alaturati intr-o mare rugaciune comuna : „PREAIUBIT TATA/MAMA DUMNEZEU, MA ROG PENTRU BINELE MEU SUPREM, PENTRU BINELE SUPREM AL PAMANTULUI SI AL INTREGII UMANITATI.” Inspirati Lumina expirati Particulele Adamantine ale Creatiei activate de catre energia iubirii voastre neconditionate. „INSPIRATI LUMINA** EXPIRATI IUBIRE**INSPIRATI LUMINA** EXPIRATI IUBIRE .”


Respiratia Infinitului va va sprijini eforturile si va va spori beneficiile personale pe care le veti obtine; totusi, nu este nevoie ca aceasta meditatie puternica si rugaciune sa aiba un raspuns imediat pentru voi. Facand asta veti radia mai departe din centrul Inimii voastre Sacre Particulele Adamantine ale Vietii/Luminii pe care le-ati atras din Sursa Creatoare si ele vor fi concentrate si amplificate de o mie de ori. Acest elixir binecuvantat va fi folosit pentru a asista umanitatea si Pamantul, va intari hotararea ,determinarea si devotamentul sufletelor drepte si devotate si va reduce treptat resursele celor interesati numai de putere, control si dominatia maselor.

Aflati in comuniune cu Tatal/Mama Dumnezeu veti radia gratitudine si multumiri din suflet pentru nenumaratele binefaceri cu care ati fost binecuvantati. Nu prin cuvinte, prea iubitilor, ci prin torentul iubirii revarsat din centru Inimii voastre Sacre. Este si un dar minunat pentru voi insiva, pentru ca veti sti fara indoiala ca sunteti conectati la Sursa TUTUROR atunci cand iubirea va este intoarsa din ce in ce mai mult.

Atunci cand Inima voastra Sacra imprastie cu forta Focul Viu al Particulelor Adamantine, care sunt particulele Creatiei Infinite, veti incepe sa manifestati miracole dincolo de puterea imaginatiei. Cand va recapatati accesul la acest pretios Elixir al vietii si va aprindeti intentia iubirii, toate calitatile constientei divine vor incepe sa curga prin voi si spre lumea materiala. Exercitiul discernamatului are nevoie de intelepciune si de inteligenta avansata ce se afla depozitata in Mintea voastra Sacra.

Oricum, nu trebuie sa ii judecati pe aceia al caror adevar nu este in conformitate cu al vostru. Discernamant inseamna sa decideti care este adevarul vostru personal care va crea regulile si intelepciunea dupa care veti trai. Mintea poate fi un servitor usor de condus, dar fara legatura sa la Inima Sacra poate deveni un stapan distructiv. Din acest motiv este foarte important sa va activati si sa va imputerniciti Inima sacra si Mintea sacra. Ego-ul atrage dizarmonie si nemultumire, va face sa cautati in afara voastra soultii si starea de echilibru. Mintea ego-ului judeca si condamna; pe de alta parte Mintea Sacra va cere sa va filtrati informatiile/cunoasterea prin Inima Sacra, permitandu-va sa faceti cele mai bune alegeri pentru binele superior. Trecerea de la judecata la discernamant inseamna sa faceti alegeri prin intermediul intelepciunii Mintii sacre si al compasiunii Inimii sacre.

Aceasta inseamna sa va dezvoltati propriul crez bazat pe adevar asa cum il stiti si sa traiti acest adevar cat de bine puteti, permitandu-le si celorlalti acelasi drept. Cautarea si trairea adevarului vostru este legamantul vostru cu Tatal/ Mama Dumnezeu si reprezinta calea spre o viata armonioasa si bogata. Cand va separati de Creatorul Suprem si de parintii Dumnezeu ai Universului, va separati si de fluxul Particulelor Adamantine si va atrofiati legatura la Sursa.

Iubitilor, pe masura ce dobanditi stapanirea de sine veti incepe sa vedeti viata printr-un filtru de iubire. Veti deveni un observator si o forta pozitiva interactiva, nu un tip reactiv care accentueaza sau concentreaza situatia negativa care ii apare in cale spre invatare. Atunci cand rugaciunile voastre sunt infasurate in energia iubirii Inimii voastre Sacre, li se raspunde intotdeauna spre binele vostru suprem. Raspunsul la rugaciunile din parea ego-ului va fi permisiunea sa va cautati propriile solutii prin filtrul propriilor concepte gresite si prin intermediul modelelor de frecventa distorsionata ale actiunilor voastre.

Trebuie sa imbratisati toate fatetele constientei voastre Divine. Nu vedeti incercarile si testele din viata voastra ca si pedepse dar ca ocazii de a descoperi iluzia limitarii pe care ati constrit-o in jurul vostru si care va opreste de la adevarata libertate de expresie si creatie. Stapanirea de sine inseamna ca voi decideti ce doriti sa experimentati si pe ce cale doriti sa mergeti. Voi initiati actiunile in loc sa reactionati la imprejurari si la actiunile altora. Ca Fiinta umana, trebuie sa fiti constienti de aparitia emotiilor negative. Neutralizati-le imediat prin puterea transformatoare a iertarii.

Multi dintre voi cei aflati pe cale sunteti suflete batrane si traiti ultima reincarnare pe Pamant, daca asta doriti. V-ati terminat misiunea pe pamant si nu mai aveati nevoie sa va intoarceti dar ati acceptat sa o faceti pentru a fi indrumatori ai familiilor voastre spirituale si ai celor dragi. Inainte de incarnare, ati acceptat sa sprijiniti ancorarea frecventelor superioare ale Luminii de care este nevoie pentru a asigura ca un numar mai mare de suflete sa fie gata si capabile sa ia parte in procesul de ascensiune aflat acum in desfasurare. Stim cine sunteti. Noi cei din taramurile superioare va recunoastem pe fiecare dupa semnatura sufletului/energiei voastre.

Pe masura ce capacitatile voastre intuitive sporesc, ne veti putea recunoaste si voi prin intermediul modelelor noastre vibrationale iubitoare sau prin semnatura noastra energetica. Odata ce scutul pe care l-ati asezat in fata Centrului Puterii voatre Solare a fost indepartat si Inima voastra Sacra este aprinsa de Particulele Adamantine, frumusetea Sufletului vostru si focul Spiritului vor straluci vizibil pentru totdeauna iar campul vostru auric va incepe sa se extinda si sa creasca in radianta. Asezati temelia pentru adevaruri mai inalte: un nou crez al intregii umanitati, un crez al libertatii, egalitatii, abundentei si coexistentei pasnice si cel mai important , o legatura mai apropiata cu Tatal/Mama noastra Dumnezeu si cu noi.

Fii si fiice iubite ale Luminii, darurile minunate si ocaziile ce vi se ofera sunt dincolo de intelegerea multora dintre voi si amaselor ce inca nu s-au trezit. Informatia pe care noi, servitorii Mamei/Tatalui Dumnezeu v-am dat-o in ultimele decenii nu a fost niodata inainte revelata maselor. Invataturile secrete ale intelepciunii au fost rezervate numai catorva alesi, initiati si discipoli care au jurat sa renunte la cei dragi, la placerile lumesti si la posesiuni. Incet si cu multa munca, cateodata timp de mai multe vieti, ei s-au dedicat studiului intens, privatiunilor de nevoile fizice, antrenamentului riguros, exercitiilor si initierilor. Multi au pierit sau au pierdut calea pentru ca unele incercari erau periculoase si dincolo de capacitatile normale cu exceptia sufletelor disciplinate si intarite. Multi dintre voi care sunteti inspaimantati si ezitati sa inaintati pe calea iluminarii v-ati aflat printre cei care nu au reusit sau au pierit in initierile trecute. Nu ati dat gres, iubitilor, pentru ca ati ajutat sa fie pregatit cadrul si sa se deschida caile de frecventa superioara pentru timpurile miraculoase pe cale le traiti acum.

In aceste timpuri nemaintalnite nu vi se mai cere sa va abandonati familia, posesiunile si placerile lumesti. De fapt, este incurajat exact opusul. Fiind stapani de sine trebuie sa luptati sa traiti in ambele lumi si in cea interioara si in cea exterioara; daca va lipsiti de oricare dintre ele nu sunteti pe deplin constienti si sunteti dezechilibrati. Nu vi s-a cerut sa va retrageti intr-un sanctuar izolat pentru a capata iluminarea ci sa creati un sanctuar , o coloana de frecvente rafinate de Lumina in jurul vostru, astfel incat oriunde v-ati duce sa purtati acest spatiu sacru cu voi. Vi se ofera ocazia sa va preluati mantia de Lumina si sa acceptati coroana nemuririi intrand in randul „maestrilor inaltati”.

Inimi preaiubite, aveti curaj si hotarare, pentru ca voi sunteti Luminile calauzitoare ale omenirii. Frecventele rarefiate ale Luminii si codurile ascensiunii trebuie treaca prin voi catre lume. Sunteti stimati pentru devotament si neclintire si sunteti iubiti profund,


EU SUNT Arhanghelul Mihail.


**Transmis prin Ronna Herman * STAR*QUEST* Phone/Fax:775-856-3654

** E-mail:RonnaStar@... * *Web Site:
http://www.ronnastar.com/

Preluat de la ...http://www.editura-foryou.ro/