19 aug. 2008

Enigmele craniilor de cristal (Chris Morton, Ceri Thomas)


Mesajul craniilor de cristal - Fragmente

Taditia noastra numeste vremea aceasta Timpul Repeziciunii. Se zice ca Timpul Repeziciunii va veni la sfarsitul celei de-a Patra Lumi a Ruperii, inainte de inceputul celei de-a Cincea Lumi a Pacii si a Iluminarii. Acum intram in Timpul Repeziciunii. De aceea a venit vremea sa vorbesc despre craniile de cristal si despre legatura lor cu originile noastre. Numai dupa ce toata cunoastrea si intelepciunea craniilor de cristal isi va fi gasit drumul spre inimile oamenilor, numai atunci va incepe cu adevarat cea de-a Cincea Lume a Iluminarii.

Unii oameni, a continuat Patricio, numesc epoca in care intram acum “Timpul Repeziciunii”. Repeziciunea este un alt semn al faptului ca am intrat in perioada de tranzitie. Dat timpul nu este separat de noi, de gandurile si de faptele noastre. In acesasta perioada de tranzitie, va trebui sa facem cu totii alegeri dificile, sa luam decizii importante. Omenirea trebuie sa-si aleaga tinta catre care se indreapta. Traim un moment de rascruce. Am ales de-a lungul istoriei drumuri gresite so ne-am ratacit, dar acum avem sansa unei alegeri finale. Si fiecare alegere are urmari diferite. Putem merge pe acelasi drum pe care al mers pana acum sau putem sa urmam un altul, devenind in felul acesta constienti de indatoririle noastre fata de Pamantul ce ne-a dat viata. Daca nu ne schimbam, vom avea de suferit. Majoritatea oamnilor nu inteleg ca putem sa profitam de aceasta sansa doar pana in 2012. Cei care vin la aceasta intrunire vor sa se asigure ca omenirea va alege drumul corect si ca, la sfarsitul lumii ruoerii va incepe o noua lume, a cooperarii si a pacii. Acesta este scopul nostru.

Toate lucrurile vin la vremea lor. Craniile vor fi aduse laolalta. Mayasii, paznicii timpului, stiu acest lucru. Dar intelepciunea care va veni de la cranii va fi folosita pentru binele intregii omeniri sau pentru distrugerea finala, acest lucru depinde numai de modul in care omenirea va fi pregatita sa isi asume misiunea.Intrunirile de felul acesteia au rol esential. Daca umanitatea se va schimba, asa cum trebuie, si va incepe sa respecte Pamantul,Glia-Mama, atunci cunostintele care vor veni de la cranii vor fi folosite pentru binele tuturor.

Destinul a vrut sa ajungem aici. Destinul a hotarat ca stramosii nostri sa inapoieze. Acum este momentul ca profetiile sa se implineasca. De aceea, eu sunt aici cu voi. Noi suntem mesagerii.
Dar noi nu suntem primii mesageri. Primii mesageri sunt craniile de cristal, parintii cunoasterii. Dupa cum a grait Balam, profetii mayasi au venit si au spus: “Noi suntem cei de ieri, noi suntem cei de azi si cei de maine.”.
Oamenii din vechime nu au stiut sa se conduca pe ei insisi si de aceea Creatorul i-a trimis pe cei patru profeti din neamul “Mia”. Profetii au venit cu mult timp in urma si au scris marile legi si i-au invatat pe oameni marea stiinta numita “lumina mayasa”. Ei au fost cei patru conducatori, si-au indeplinit misiunea si au lasat aici pe Pamnat, pe Glia-Mama, eceste depozite de invatatura. Cand timpil a trecut si au ajuns batrani luminati au grait: “Acum, cand vremea noastra a terecut si lumina noastra se apropie de sfarsit, vom pleca acolo de unde am venit”. Dar inainte de a pleca, ei au spus: “Copiii nostri, amintiti-va mereu de noi. Noi v-am pasat o judecata buna si un sfat intelept. V-am lasat invataminte sacre. Intr-o buna zi ne vom intoarce si ne vom indeplini iarasi misiunea noastra”.
Iar oamenii au zis: “De unde veniti si incotro va duceti?” Iar ei au raspuns: “Ne vom urca la stele”> Si au plecat. « Trebuie sa umpleti Pamantul ! » spuneau ei. « Trebuie sa-l umpleti cu iubire, sa va iubiti unul pe altul si sa iubiti intreaga Creatie, pentru ca atunci cand vom reveni sa putem trai impreuna asemenea culorilor curcubeului, asemenea degetelor de la o mana”.
Si ei s-au infasruat in saluri si au cantat un cantec. Si atunci s-a lasat tacerea si ei au adormit. Si toti din jur spuneau: “sa-i lasam pe strabuni sa doarma”. Dar au trecut multe ore si ei nu s-au mai trezit. Si atunci oamnenii au vazur o raza de lumina si s-au dus in locul in care au fost strabunii, dar acestia nu mai erau acolo. S-au ridicat la ceruri pe o raza de lumina. Dar au lasat in urma cuvintele de invatatura si intelepciunea lor sfanta, ascunsa intr-o boccea. Si intelepciunea a fost tinuta in siguranta pana cand au venit spaniolii si ne-au furat bocceaua sfanta si restul. Dar profetia spune ca batranii se vor intoarce. Profetia spune ca acum este timpul trezirii. Aceasta este menirea noastra acum, sa ne trezim. Valea celor Noua Infernuri a fost trecuta si a sosit Timpul Avertismentului. E timpul sa ne pregatim pentru Era celor Treisprezece Paradisuri. Timpul celor 12 Baktum si al celor 13 Ahau se apropie cu repeziciune si strabunii vor fi aici, printre voi, pentru a apara Pamantul, Glia-Mama. Profetia spune: “Lasati zorile sa apara. Toti oamenii si toate creaturile sa traiasca in pace, toate lucrurile sa fie fericite!” Pentru ca dragostea nu trebuie sa domneasca doar intre oameni, ci intre toate lucrurile vii. Ei au spus:”Noi suntem copiii soarelui, copiii timpului si noi suntem calatorii in spatiu. Fie ca toate cantecele sa se trezesca, fie ca toti dansatorii sa se trezeasca! Fie ca toti oamenii si toate lucrurile sa traiasca in pace! Pentru ca voi sunteti vaile, voi sunteti muntii, voi sunteti copacii, voi sunteti aerul pe care il respirati.”.
Surori si frati ai mei, nu sunt aici pentru a va da aur. Nu sunt aici pentru a va darui o comoara. Sunt aici pentru a va spune aceste cuvinte care nu imi apartin. Acestea sunt cuvintele strabunilor si strabunilor nostri, calatorii in timp, stramosii din stele: “Suntem cu totii numai una”. Noi mancam mancare alba, mancare galbena, mancare neagra, pentru ca toate acestea sunt culorile mamelor si tatilor nostri din ceruei. Alcatuim un intreg, asemenea culorilor curcubeului. Suntem cu totii hraniti de aer, de ploaie, hraniti de Strabunul-Soare. Oameni, animale, pasari si copaci, suntem cu totii una.
Acum a sosit vremea intoarcerii strabunilor nostri. Acum e vremea intoarcerii batranilor. Acum este vremea intoarcerii celor intelepti. Si cei intelepti sunteti voi toti. Acum e vremea sa iesim in lume si sa raspandim lumina. Flacara sacra a fost tinuta aprinsa pentru acest scop si acum se apropie timpul cand vi se va ceresa iubiti toate lucrurile, sa iubiti o lume care a inebunit, sa creati armonie intre ceruri si Pamant. Pentru ca Timpul Avertismentului tocmai a trecut si Razboinicii Cucubeului incep sa se nasca. Valea Plangerii, Cele Noua Infernuri, s-au sfarsit si a venit ceasul sa ne pregatim pentru cele Treisprezece Paradisuri. Frati si surori ale mele, stramosii nostri se intorc acum si nu mai avem mult timp. Acum este momentul in care profetiile se vor implini. Sa se ridice cu totii. Nimeni nu va fi lasat in urma.

Voiam sa stim mai multe despre locul de obarsie al craniilor de cristal si despre cei patru profeti care se intorsesera la stele. Asa ca l-am intrebat pe Don Alejandro cat de vechi erau craniile si din ce erau ele facute. Ne-a spus ca nimeni nu stia cu adevarat cat sunt de vechi si nici cum au fost facute. Nu erau lucrare a mainilor omenesti, ci opera unor fapturi sosite aici din alta dimensiune, de pe alta planeta, din stele. Aceste fapturi, cei patru profeti din legenda mayasa, venisera pe Pamant cu mult timp in urma, din constelatia Pleiadelor.
“Cu mii de ani in urma, la inceputul acestei lumi, au venit si au lasat craniile de cristal. Au adus aceasta stiinta ca sa ne ajute in timpuri de restriste, in Timpul Avertismentului care e cuprins intre cele doua lumi, intre lumea veche si lumea noua. Craniile contin multa cunastere si intelepciune si ne pot ajuta in vremea de acum”
Dar de ce ar face craniile acest lucru? Don Alejandro spunea ca trebuie sa fim constienti ca formam cu totii un intreg:

“Nu trebuie sa ne rupem, pentru ca suntem cu totii o singura fiinta. Trebuie sa mergem impreuna, fara discriminare de rasa, de clasa sau de credinta, uniti asemeni culorilor curcubeului. Trebuie sa admitem ca suntem cu totii frati si surori. Trebuie sa-i respectam si sa-i pretuim pe Tatii nostri din Ceruri, pe Strabunul-Soare, pe Strabuna-Luna, pe Pamantul care ne e mama si pe toate celelalte planete. Suntem cu totii copiii Tatalui. Acesta e mesajul pe care vi-l aduc.
Dar ceea ce va spun nu sunt cuvintele mele. Sunt cuvintele poporului mayas si cuvintele craniilor. Craniile sunt mesagerii poporului mayas. Deci nu sunt singurul care va vorbeste. Craniile vorbesc cu noi toti, vorbesc in engleza sau in spaniola, mai bine decat o fac eu. Acum e timpul ca profetiile sa se implineasca. Acesta este mesajul poporului mayas.

Toata cunoasterea si intelepciunea intregii lumi si a Universului sunt continute de aceste cranii. Ele au puteri mari, darul telepatiei si al tamaduirii si chiar puterea de a vindeca nebunia. Dar aceasta cunoastere nu-i este accesibila oricui, in orice moment. Nu-i e transmisa unui om, daca acesta nu are pregatirea necesara. Cunoasterea aceasta e primita in mod inconstient. Craniile iti ofera revelatii, chiar daca nu esti in preajma lor. Pot transmite revelatia la distanta. Te poti gandi la cranii in clipele de ragaz, sau poti dormi, oricum spiritul si sufletul tau calatoresc in spatiu si pot afla ceea ce e mai presus de toate. Daca intrebi craniile care este stiinta marilor maestii, atunci, in cateva zile, vei afla singur aceste lucruri si astfel invatatura ta va spori. De aceea noi, mayasii, vorbim acum. Noi primim intelepciunea prin viziuni, prin revelatii si viziuni cosmice. Putini dintre ceilalti oameni inteleg acest mod de comunicare. Multi dintre cei cu care am vorbit nu stiu ce e aceea o revelatie sau o viziune cosmica. Ei nu inteleg cosmosul, desi pretind ca sunt copiii stiintei. Exista doua directii. Daca vrei sa te impui prin tine sau pentru tine insuti, cu ajutorul craniilor, nu te intereseaza sa aperi planeta doar vrei sa o exploatezi pentru folosul propriu, iti vei consuma energia mentala intr-un mod negativ. Craniile nu vor vorbi cu tine si nu te vor face maret. Numai atunci cand crezi cu tarie, numai atinci cand ceri stiinta sacra pentru a ajuta aceasta palneta sa se vindece si numai atunci cand esti interesat cu adevarat de stiinta sacra a craniilor, atunci si numai atunci totul va fi bine, pentru ca rugaciunea ta vine din inima si are puterea credintei. Nimeni nu va primi maretia de la cranii decat daca scopul sau e sa vindece.Craniile vor transmite cunoasterea numai daca aceasta va fi folosita pentru binele Pamantului, si nu pentru folosul personal. Se apropie cu repeziciune vremea cand cunoasterea va fi mai usor de obtinut. Timpul celor Treisprezece Raiuri va veni curand. Profetii mayasi ai prevazut Timpul celor Noua Infernuri. Ei au profetit o lunga perioada de intuneric si, timp de aproape 500 de ani, noi am trait in intuneric, in Valea Plangerii. Spaniolii au adus intunericul, o data cu birurile puse asupra noastra din cauza marii lacomii, starnite de goana dupa aur.
Acum au venit sa caute “aurul negru”, petrrolul, gazele si mineralele care sa afla inlauntrul Gliei-Mama. Si iarasi au loc masacre. De aceasta data omoara toate fapturile, prin poluarea mediului, a raurilor si paraurilor. Omoara toti oamenii si toate vietatile de pa Pamant, animalele, insectele, pasarile si copacii.
Dar profetii au spus ca cele Noua Infernuri vor lua sfarsit intre 1863022 si 1863023 din Numaratoarea Nesfarsita, adica intre ceea ce voi numiti 16 si 17 august 1987, ca Timpul Avertismentului va trece si ca acum e vremea sa ne pregatim pentru cele Treisprezece Raiiuri. Cele Treisprezece Raiuri vor incepe dupa apusul soarelui din ziua de 21 decembrie a anului 2012. Ziua a doua dupa aceasta data e scrisa in calandarul Numaratorii Nesfarsite ca 13.0.0.0.0. Acest numar din calendarul nostru sacru reprezinta o noua forma de intelegere, o noua forma de guvernare, un nou mod de a ne intelege unii cu altii, sfarsitul indiferentei si al violentelor. Aceasta data reprezinta inceputul celor Treisprezece Raiuri. Ziua cand va incepe o nou lume. Acesta va fi inceputul unei noi perioade de 13 Baktun. Sta scris in cartea lui Chiliam Balam ca asa se va intampla. Si, dupa cum s-a profetit, craniile sunt aici pentru a ne ajuta sa ne pregatim pentru aceasta perioada. Craniile se intorc, dupa cum spune legenda, in Timpul Avertismentului, pentru ca acum e vremea sa se infaptuiasca tot ce s-a scris.
Craniile ne-au transmis un mesaj pentru intreaga omenire. Mesajul lor e sa nu poluam Pamantul, sa nu ne razboim intre noi si sa incetam sa ne batem unii cu altii. Craniile ne spun ca trebuie sa-l respectam pe Creatorul nostru si sa ne iubim pe noi insine. Trebuie sa iubim Glia-Mama, trebuie sa-i iubim pe fratii si pe surorile noastre animalele, pe stramosii nostri copacii, si trebuie sa nu poluam raurile, lacurile si oceanele, pentru ca planeta Pamant sa fie din nou populata si pentru ca noi sa putem din nou respira. Nu trebuie sa devenim stapanii acestui loc, nu trebuie sa devenim stapanii acestui pamant, pentru ca nu ne e dat sa-l stapanim. El este mama si tatal nostru si noi suntem cu totii frati si surori, pietre, plante, animale, vant si ploaie. Suntem cu totii fiinte si avem aceeasi constiinta.

Trebuie sa oprim poluarea, inclusiv ppoluarea cu ganduri negative si cu teama. Atunci cand ne e teama sau atunci cand suntem egoisti, atunci cand iubirea moare in noi, poluam planeta si aerul pe care-l respiram. Punem in pericol cele Treisprezece Raiuri si nasterea urmatorului Mare Ciclu. Craniile ne transmit mesajul ca Pamantul nu ne e dat ca sa-l stapanim, sa-l exploatam sau sa-l distrugem. Pana si conducatorii cei mai puternici trebuie sa inteleaga acum ca puterea nu le aprtine. Nici poporul nu are puterea in mainile lui. Puterea e a copiilor condusi de Tatal de sus. Datoria oamenilor este sa-si respecte conducatorii, iar datoria conducatorilor este sa-i respecte pe toti copii Pamantului. Conducatorii nostri trebuie sa inteleaga ca misiunea lor este doar aceea a unor administratori. Ei ar trebui sa aiba grija de copii, nu sa-i distruga. Pamantul e al nostru atat timp cat traim, dar cad murim, il mostenesc copii nostri. Daca vom continua sa ne purtam ca acum, ei nu vor mai avea aici un camin.
Craniile ne spun ca e necesar sa alegem o alta cale si sta scris ca bastinasii sunt cei care vor arata lumii calea cea noua si felul in care trebuie ea condusa ca pacea sa domneasca. Bastinasii pot arata lumii intregi cum sa guverneze in pace si in armonie cu toate fapturile. Profetiile spun ca oamenii isi vor cere drepturile lor firesti, ca razboinicii curcubeului se vor intoarce. Trebuie sa traim cu totii la fel, in prietenie cu noi insine si cu toate fapturile de pe Pamant. Craniile ne arata ca exista o cale ca noi toti sa avem suficienta hrana, destula bogatie si un trai imbelsugat, alturi de toate celelalte fapturi de pa Pamaint.
Voi, oamenii din Occident, ne-ati dat multa stiinta, dar noi avem o alta stiinta si acum voi aveti nevoie de ea. Noi avem capacitatea mentala de a invata de la cranii. Craniile ne arata o alta ordine a lumii. Ne arat ca exista o lege dreapta a naturii. Veti intelege curand ca tehnologia este distructiva, daca nu sunteti patrunsi de spiritul Creatorului, iar cunoasterea prin intelegerea Creatorului este nelimitata. Craniile ne arata puterea Creatiei, care salasuieste in noi toti. Ne arata legatura dintre sufletele noastre. Suntem cu totii inruditi si avem aceeasi origine. Nu mai putem trai pe Pamant rupti unii de ceilalti. Trebuie sa mergem cu totii impreuna, fara deosebire de rasa sau de credinta. Trebuie sa mergem alaturi de celelalte fapturi, spre binele tuturor.

Ascultati-va inima! Strabuna-Pamant va vorbeste! Prin intermediul craniilor se adreseaza tuturor. Ne cheama pe fiecare sa o vindecam si sa ne vindecam. E timpul sa incepem sa o ascultam si sa ne schimbam felul de a gandi si de a trai, ianinte sa fie prea tarziu.
Avem nevoie de ajutorul tuturor popoarelor, al tuturor culturilor, al tuturor religiilor din lume. Trebuie sa incetam sa ne mai ucudem fratii si surorile de pe aceasta palneta, inainte sa fie prea tarziu. Daca vom continua sa ne purtam ca acum, lumea va muri. Daca Strabuna-Pamant va muri, vom muri cu totii. Nimic din aceasta lume, nimic din Univers nu e nemuritor. Totul isi are durata sa. O viata de om isi are durata ei. Fiecare om in parte traieste doar cat ii e dat. Cu totii trebuie sa murim, mai devreme sau mai tarziu. La fel se intampla cu civilizatiile. Cresc din nimic, infloresc si apoi trebuie sa moara. Vedeti ramasitele civilizatiilor moarte pretutindeni pe Pamant. Oriunde va uitati, le vedeti scheletele.

Cum va spuneam, specia umana se afla acum la rascruce. Dca alegem calea cea buan, totul va fi in regula. Dar adac o cale gresita, atunci noi toti vom avea de indurat consecinte dezastruoase. De aceea traversam o perioada de tranzitie;treb uie sa ne gandim bine ce drum sa urmam.
Daca omenirea hotaraste sa se poarte la fel si nu se va schimba, atunci Pamantul va cunoaste declinul si va muri. Deja se intampla acest lucru. Oamenii constata cu uimire ca se schimba clima, ca Pamantul se schimba; toate acestea sunt lucruri pe care profetii le-au spus demult. Daca omenirea nu-si alege un alt drum, modificarile climatice vor fi din ce in ce mai violente. Irosirea resurselor naturale ale Pamantului va duce la ceea ce oamenii de stiinta numesc “incalzirea globala”. Vor fi secete si inundatii, va fi foamete, economia mondiala vaa cunoaste colapsul, cutremurele vor fi din ce in ce mai dese. Propria noastra lacomie ne va ucide. Dorinta de inavutire ne va distruge.

De oameni depinde daca timpul se va naste din nou si ca acest lucru sa se intample e nevoie de un nou tip de constiinta. Potrivit calendarului sacru mayas, e necesar un nou tip de constiinta care sa sustina planeta in urmatorul Mare Ciclu, pentru urmatorii 13 Baktun, pentru urmatorii 5126 de ani. Acesta e rolul craniilor de cristal. Ele ajuta la trezirea constiintei potrivite.
O numim “constiinta noua”, dar de fapt ea este foarte veche. Oamenii vor fi din nou constienti de legaturile lor vii cu Pamantul. Vor intelege ca, daca Pamantul moare, si noi murim. Important e si felul in care ne raportam unii la altii.
Preotii mayasi au prevestit faptul ca nu peste multa vreme omenirea va fi cu adevarat pregatita sa descopere intelepciunea craniilor de cristal. Dar nu a sosit inca vremea. Mayasii stiu cand va veni clipa potrivita pentru adunarea craniilor. Potrivit vechiului calendar, acesta e un moment precis. Dar adunarea craniilor nu poate avea loc decat dupa ce toti oamenii vor fi pregatiti cum se cuvine.
Cand va veni vremea, toate craniile stravechi pe care le cunoastem astazi, impreuna cu cele care nu au fost inca scoase la lumina, vor fi aduse laolalta, aici in America Centrala; stiinta lor se va face atunci cunoscuta.
Craniile de cristal sunt chezasi ai cunoasterii si fiecare craniu contine o anumita sfera de informatii, e un fel de biblioteca vie. Oamenii care vor fi capabili sa “citeasca” informatiile din interiorul craniilor de cristal vor putea sa extraga cunostintele acestora si vor afla locul unde sunt ascunse celelalte cranii.
Asa ca atunci cand va veni vremea, toata intelepciunea craniilor va fi redata speciei umane pentru a deveni o parte integranta a culturii acestora; vreme indelungata am fost lipsiti de ea din simplul motiv ca nu am fost capabili sa o intelegem. In timpul perioadei numite de mayasi cele Noua Infernuri, nivelul constiintei noastre umane, caracterul nostru, daca vreti, nu putea patrunde acest tip avansat de cunostinte si informatii. Din acest motiv cei care le-au adus le-au depozitat in cranii. Ei vedeau viitorul si au inteles ca va veni o « perioada intunecata », in timpul careia aceste cunostinte trebuie tinute ascunse. Le-ar fi putut scrie pe placi de piatra, dar astfel oricine le-ar fi putut lua in stapanire. Pentru a le feri de orice abuz, le-au incifrat in interiorul craniilor de cristal, astfel incat sa nu poata fi recuperate mai devreme de timpul cuvenit. Nu putem cuprin
de cunosterea care va veni de la aceste cranii cu mintea pe care o avem astazi. Dar cu siguranta cunoasterea va veni la noi si acest mament a fost stabilit demult. A fost profetit. Depinde insa numai de pregatirea noastra si de intruniri de felul acesteia daca noi, oamenii, vom folosi aceste cunostinte spre binele nostru, sau, din contra, pentru a ne distruge. E minunat ce se intampla acum si sper ca pregatirea noastra se va dovedi suficienta pentru a ajuta omenirea. Am facut greseli in trecut si facem si astazi. Viitorul depinde de capacitatea noastra de a ne trezi constiinta, spre a o pregati pentru noua cunoastere care va veni intru indeplinirea profetiilor.

Craniile de cristal ne invata sa ne dezvoltam constiinta, sa ne dam seama de realitatile din jurul nostru. Simtul individualitaii si al alteritatii se edzvolta o data cu aceasta. Se schimba perceptia asupra relatiilor pe care le avem cu ceilalti. Incepeti sa vedeti legaturile dintre voi si va veti dezvolta bunatatea. Daca spui “Eu n-as putea face asta”, dai frau liber durerii, urii si fricii care te induc in eroare. Trairi ca frica, ura sau durerea te impiedica sa vezi umanitaea in ansamblul ei, forta vitala, spiritul care salasuieste in noi toti.
Craniile ne ajuta sa vedem ca fiecare fiinta vie e o manifestare a spiritului si ca fiecare dintre noi e o creatie a Marelui Spirit care salasiueste in toate. Noi, mayasii, spunem: “Tu esti eu”. Fiecare persoana pe care o intalnesti este un alt tu, asa ca trebuie sa inveti sa o tratezi cu respect si iubire.
Amintiti-va de craniile de cristal, amintiti-va de ce ti vazut in Guatemala si veti sti ca fiecare dintre noi e capabil sa inteleaga toate lucrurile si sa-i inteleaga pe toti oamenii. Dovediti-va voua insiva acest lucru mantinandu-va la cel mai inalt nivel! Scapati de indoieli, de temeri, de dureri si de tresentimente! Fiti asemenea flacarii unei lumanari sau asemenea foacului sacru al soarelui, impartiti lumina si caldura ce ceilalti. Aici ati fost martorii compasiunii! Iubirea e o mostenire care se imparte. E pentru toata lumea. Asemenea craniilor, iubirea e un dar pentru lume. Pastrat-o mereu in inima voastra, pentru ca o astfel de calitate va fi curand mai necesara ca niciodata.
Profetiile spun ca la sfarsitul acestui ciclu temporal si chiar inainte de inceperea urmatorului, lumea se va intoarce la vechea cunoastere si se vor naste oameni cu har. La acea vreme vor aparea si unii oameni care vor avea capacitati psihice deosebite. Dar responsabilitatea pentru noua era nu le revine acestora, e responsabilitatea noastra, a tuturor. Fiecare dintre noi trebuie sa-si asume alegerea caii corecte.