4 nov. 2011

Gandurile va definesc abundenta (Maestrul Kirael)

Gandurile va definesc abundenta

Maestrul Ghid Kirael, prin transmisiunea mediumica a lui Kahu Fred Sterling www.Kirael.com

KIRAEL: Am venit sa va vorbesc despre abundenta. Definitia pe care eu o dau abundentei este diferita de majoritatea altor definitii. Triburile indigene de pe planeta stiu ce inseamna abundenta, dar nu au avut ocazia sa impartaseasca aceasta intelegere, cu restul lumii. Asa ca o voi face eu.

Abundenta are de-a face cu intelegerea faptului ca voi creati lumea. Are de-a face cu viata in iubire si pasiune si nu cu ceea ce aveti sau nu aveti. Voi traiti intr-o lume yin/yang, in care totul are un opus. Cei mai multi dintre voi cred ca daca aveti o perioda de cadere, urmeaza o perioada de urcare; ca, intr-un fel, yin/yang vor prelua ca prin minune totul si veti sfarsi prin a avea abundenta pe care o cautati. Cati ani ati pierdut, fara niciun rezultat in cautarea abundentei financiare, a unei relatii corespunzatoare sau a unei sanatati bune? Unde sunt Yin si Yang in aceste situatii? Ele sunt in calatoria pe care ati facut-o. Daca stati si asteptati sa se invarta roata si yin sa il inlocuiasca pe yang sau invers veti avea de asteptat multa vreme. S-ar putea sa fie nevoie sa faceti o schimbare dar aceasta nu va fi cea pe care o cautati.

Pentru ca roata sa se invarta, trebuie sa stiti ce vreti si apoi sa faceti tot ce este necesar pentru a obtine acest lucru. Aveti o imagine clara a ceea ce va doriti sau ea este putin incetosata de entuziasm? Spuneti: Incetosata de entuziasm? Ce vrei sa spui, Kirael? Entuziasmul este o energie haotica si ironia este ca poate incetosa ceea ce va doriti. Atunci cand sunteti entuziasmati, atrageti si mai mult entuziasm si asta lucreaza impotriva materializarii dorintelor voastre. Nu spun ca entuziasmul va va impiedica in mod absolut, sa va materializati dorintele. Aproape unu la suta din cei entuziasmati isi manifetsa dorintele, pentru ca reusesc sa foloseasca acest entuziasm pentru a-si hrani pasiunea, iar pasiunea este cea care, in mod sigur, va va conduce in aceasta calatorie.

De unde stiti cand aveti nevoie de pasiune? Ei bine, s-ar putea sa fie cam asa. Va treziti intr-o zi si simtiti o prezenta in jurul vostru, ca si cum o Lumina s-ar fi contopit cu Lumina voastra. Prin forta magica a Creatorului, a ghizilor si ingerilor, auziti ceva adanc in minte, care va conecteaza la inima. Suna cam asa : Scoala-te. Deschide televizorul si vorbeste cu mine. Spune-mi ce vrei. Puteti raspunde : Vreau asta si ailalta si minunatul tipar energetic sa va raspunda:Nu, nu poti avea asta,. Nu inteleg, am nevoie de claritate, spuneti voi si Spiritul ii vorbeste inimii voastre si ii spune Nu auzim ce spui. Vedem buzele miscandu-se. Auzim vibratia coardelor vocale dar nu putem simti pasiunea- si va cade fisa: pasiunea!

Lumea voastra este formata din gandurile voastre care trebuie sustinute de pasiunea voastra. Pasiunea, spre deosebire de entuziasm, reprezinta energia tacuta si calma care face sa inaintati in calatoria voastra. Fara pasiune, calatoria voastra este expusa haosului sau unor rezultate multiple. Majoritatea dintre voi au ganduri negative la un anumit moment in fiecare zi si unii dintre voi au ganduri negative toata ziua, fiind foarte pasionati in legatura cu ele. Daca va priviti viata mai indeaproape, veti vedea ca se aliniaza gandurilor pe care le aveti. Asadar, ganditi diferit si veti obtine rezultate diferite. Cei care par sa aiba atingerea lui Midas nu sunt numai norocosi sau se afla la locul potrivit in momentul potrivit. Ei sunt ganditori, ganditori plini de iubire si foarte activi. Ei imbratiseaza cu forta gandurile pozitive in legatura cu ei si lumea in care traiesc. Oprah Winfery a spus odata ca intotdeauna a gandit ca poate avea tot ce isi doreste in viata. Era doar un copil negru si sarac, care crestea in sudul indepartat, fara apa curenta, traind intr-o lume segregata si plina de prejudecati si cu toate acestea gandea ca poate avea tot ce isi doreste. Si ce credeti? Chiar are tot ce isi doreste. Ati vazut-o cum lucreaza? Ii poti simti pasiunea cum iese prin fiecare por.

Nu este nevoie ca lumea voastra sa fie impartita in yin si yang. Puteti lasa restul lumii sa vada astfel lucrurile, sa aiba urcusuri si coborasuri, in timp ce voi preluati controlul asupra propriei vieti si traiti numai ce va doriti. Luati-va astazi un angajament fata de sine ca va veti aprinde pasiunea nemailasand niciun gand negativ sa va treaca prin minte. Evaluati-va in intregime. Aflati cine sunteti, ce sunteti si ce fel de energie va sta la dispozitie. Incepeti apoi calatoria pasiunii voastre si nu mai priviti niciodata inapoi. Inaintati stiind ca tot ce va doriti este deja al voastru. Pasiunea este calatoria. Atunci cand problemele par de netrecut, folositi-va vointa directa si amintiti-va ca sunteti o particula din Lumina Creatorului. Asadar, aprindeti-va pe dinauntru cu atat de multa pasiune si lumina incat sinele vostru superior si fiecare ghid si inger sa va vina in ajutor la fiecare pas al calatoriei voastre, luminandu-va calea pana cand veti sti incotro sa va indreptati. Primiti ceva nou in viata voastra incepand de astazi, deschizandu-va inima si iesind in afara celor cinci simturi pentru a putea recunoaste ca sunteti mult mai mult decat un instrument care poate fi folosit de catre energiile yin si yang din lumea voastra. Sunteti creatori si voi creati lumea din jurul vostru prin intermediul gandurilor pe care le considerati adevarate.

Intrebare: De unde sa incepem, Maestre Kirael?

KIRAEL: Va puteti intocmi propria voastra tesatura de ganduri noi prin care sa puteti inainta traind in prezent, in Acum. Fiti ganditori evoluati. Lasati trecutul in urma. Treziti-va in fiecare dimineata si amintiti-va ca sunteti mai buni decat ieri. Folositi rugaciunea pentru a gasi indrumare pe parcursul zilei: Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu. Unii dintre voi se gandesc ca acestea sunt vorbe mari care n-au prea functionat inainte. Asta pentru ca lumea voastra nu a mai avut niciodata pana acum atat de multe fiinte spirituale treze. Lucrurile s-au schimbat. Lumina spiritualitatii arde pretutindenea in lume si pasiunea este in aer. Pasiunea hraneste pasiune si este parte din lumina chakrei inimii voastre.

Deschideti-va inima si aflati ca sunteti in siguranta pentru ca traiti fiind Iubirea Creatorului. Nu dati atentie la ceea ce gandesc vecinii, prietenii sau familia voastra. Unii dintre voi vor plati un anume pret pentru ca nu gandesc asemenea multimii. Prietenii s-ar putea sa va considere cam ciudati si unii s-ar putea sa se indeparteze de voi. E in regula. Isi vor reconsidera curand judecata atunci cand veti reusi in tot ceea ce faceti. Fiti iubirea care sunteti si veti avea relatiile, prietenii, slujba si abundenta pe care le doriti. Va veti trai viata in adevar si recunostiinta si cine ar putea sa isi doreasca mai multa abundenta decat asta?

Intrebare: Vrei sa explici mai pe larg, modul in care iubirea de sine ne afecteaza abundenta in viata?

KIRAEL: Tocmai v-am raspuns la aceasta intrebare, dar voi mai adauga ceva pentru a fi mai clar. Majoritatea voastra nu stiu ce este iubirea si nici nu va recunoasteti inima interioara. Cea mai mare parte a lumii oamenilor crede ca sunteti pacatosi si ati fost nascuti asa. Nu din cauza asta va botezati copiii? Adevarul este ca nu ati fost niciodata pacatosi. Sunteti particule ale Luminii Creatorului aflate aici pentru a calatori, a experimenta si a evolua. Ati inceput fiind iubire si veti ramane iubire pe parcursul intregii voastre calatorii. Atunci cand va abateti de la cursul iubirii nu faceti altceva devat sa calatoriti. Ramaneti in continuare iubire si aveti intotdeauna optiunea de a va intoarce la voi insiva, de a va intoarce la iubire. Continuati sa cautati acea particula de Lumina aflata adanc in chakra inimii voastre. Cand o gasiti, adaugati-i si mai multa lumina pana cand creati o senzatie de iubire in piept. Cu aceasta iubire aprinsa in voi, veti vedea cerul, copacii, chiar si pietrele de pe jos intr-o lumina cu totul diferita. Veti vedea iubire, minuni si abundenta vietii si veti sti ca sunteti parte din toate. Puteti crea, pornind din acest spatiu al iubirii.

Intrebare: Cum putem crea procese ale gandirii care sa aduca abundenta in timp ce lucram in matrice?

KIRAEL: Pentru a putea construi in interiorul matricei, in cadrul constiintei de masa, trebuie sa va reflectati gandurile din cadrul acesteia. Este, daca vreti, ca si cum ati construi o casa din oglinzi care va reflecta lumina catre matrice si inapoi la voi. Asta inseamna sa puneti ceva efort si concentrare in a fi iubirea si lumina care sunteti de fapt. Atunci cand lumina va este reflectata in energia matricei, puteti construi si tese propriile realitati in cadrul acelei energii. Matricea este cat de puternica credeti voi ca este. Atunci cand teseti toate aceste minunate fibre ale luminii voastre in matrice, ceea ce va doriti este pur si simplu reflectat catre voi si vedeti energia matricei asa cum este ea. Reflectia creste in creierul spiritual sau omni astfel incat va aseaza lucrurile in cale pentru a va da capacitatea sa le puteti deosebi de energia matricei. De fapt puteti chiar sa lucrati in cadrul matricei la un nivel superior. Matricea va va inconjura, dar voi nu veti ceda in fata energiei sale.

Intrebare: Poti sa comentezi in legatura cu alinierea particulelor de lumina, pentru a realiza materializarea dorintelor noastre?

KIRAEL: Inchideti ochii. Imaginati-va ca scoateti o particula de lumina din cel de-al treilea ochi. Puteti aproape simti vibratia acesteia in timp ce pluteste in fata fruntii. Acum scoateti o alta particula in spatele ei, astfel incat sa aveti doua particule, una in spatele celeilalte. Scoateti particule pana cand formati un sir de particule de aproximativ 30 de cm lungime, care va iese din cel de-al treilea ochi. Acum, ganditi-va la cineva pe care il stiti si il iubiti si trimiteti sirul respectiv pana cand poate atinge respectiva persoana, indiferent unde se afla ea. Astfel puteti controla fortele luminii. Daca asezati particulele astfel incat sa va umpleti inima cu iubire, veti crea abundenta pe care o cautati pentru ca veti avea o natura abundenta. Trebuie sa fiti in iubire, pentru a putea muta acele particule si trebuie sa fiti in iubire, pentru a putea crea lucrurile pe care le doriti in viata voastra. Iubirea este o forta creatoare si, atunci cand o sustineti cu pasiunea voastra, lumea va apartine.

Intrebare: As dori sa aflu mai multe despre rolul emotiilor in procesul crearii abundentei.

KIRAEL: Corpul emotional se intinde cu aproximativ 15 cm in afara corpului fizic. Voi va intrupati pentru a simti corpul emotional, al carui nucleu este iubirea. Emotiile traiesc dintr-un camp de energie generat si, pe acest plan al constiintei, de cele mai multe ori frica reprezinta esenta emotiilor voastre. Atunci cand sunteti furiosi sau simtiti ceva negativ, aceste emotii acopera nucleul format de iubire. Dureaza cam 90 de secunde, pentru ca o emotie negativa sa treaca asta in conditiile in care nu o alimentati cu alte ganduri negative. Urmariti-va gandurile pe care le aveti in momentul respectiv si schimbati-le, atunci cand au un efect negativ asupra emotiilor voastre. In curand veti putea accesa nucleul corpului vostru emotional si, atunci cand traiti din acea iubire fundamentala, suneti un creator viu. Aveti creatia in mana, ca sa spunem asa.

Intrebare: Cum abordam frica, pentru a ramane in iubire ?

KIRAEL: Voi invatati frica de la o varsta foarte frageda si aveti frici subconstiente, cum ar fi frica de moarte sau de esec. Pentru a inlocui frica cu iubire, este nevoie de incredere. Deoarece traiti in dualitate, iubirea voastra este contracarata de frica, ceea ce va indeparteaza de acea iubire. Pentru a ramane pozitivi in fata fricii, trebuie sa aveti incredere ca sunteti o particula a Luminii Creatorului si ca puteti depasi orice obstacol. Atunci cand renuntati la frica si gasiti iubirea, frica nu se mai poate intoarce. Asta este cheia. Nu cedati in fata fricii.

Intrebare: Sunt o persoana care are abundenta si o impartasesc cu drag, dar unii oameni cred ca nu ar trebui sa spun niciodata nu. Cum le pot raspunde cel mai bine?

KIRAEL: Nu poti fi nici prea generos, nici secatuit de daruri. Atunci cand dai, trebuie sa privesti ceea ce dai, ca pe un dar menit sa il sprijine pe cel care il primeste in calatoria sa. Atunci cand persoana careia ii este dat darul, continua sa primeasca fara a face niciun efort in directia calatoriei proprii, este momentul sa apasam pe butonul de oprire a darurilor. Totul reprezinta o alegere si, daca persoana care primeste darurile alege sa le foloseasca intr-un fel care mai degraba se substituie propriei calatorii, in loc sa o ajute sa se desfasoare, atunci trebuie sa faceti voi o alegere, sa va alegeti pe voi si sa va indepartati; altfel, veti deveni un facilitator si asta nu este niciodata bine.

Daca traiti intr-o lume a iubirii, o lume a Luminii, tot ceea ce daruiti, fiecare strop de iubire pe care il dati, se va intoarce inmiit, pentru ca astfel va ajunge Creatorul in inima voastra si va va atinge. Veti cunoaste iubirea, asa cum nu ati mai cunoscut-o pana acum. Chiar si partenerul vostru morocanos se va simti vinovat ca e ursuz. Se va gandi Cat sunt eu de rau si cat imi fac partenera sa se simta de rau, tot imi zambeste si imi spune lucruri dragute. Cred ca e cam prostuta, dar uita-te la ea, parca straluceste. Poate ar trebui sa ascult ce spune.

Ganditi-va la bogatia si abundenta pe cate ati raspandi-o in lume, daca toti ar purta acea iubire si Lumina in inima lor. In loc sa va agatati de toate, impartasiti-le si impartasiti astfel Lumina voastra. Unii vor alege yin si yang si, daca o fac, sa stiti ca este alegerea lor. Alegerea voastra este doar diferita, iar sistemul vostru de gandire va va ajuta sa reusiti. Veti urca muntele si generozitatea voastra, modul in care ii tratati pe ceilalti oameni, se va reflecta inapoi la voi. Daca cineva va vorbeste de rau, direct sau in fata altcuiva, nu lasati ca asta sa patrunda in interiorul vostru. Lasati-va inima sa se indrepte catre persoana respectiva si dati-i Lumina. Abundenta inseamna sa traiesti fara negativitate si frica. Aceia care isi impartasesc negativitatea, razand de voi sau injosindu-va, se tem. Frica guverneaza lumea lui yin si yang. Fiti un exemplu pentru ce inseamna sa traiesti fara frica. Spuneti-le prietenilor: Am abundenta. Pot face ce vreau. Poate am doar cinci sau zece dolari de dat sau de cheltuit pentru mine astazi, dar chiar si atunci cand ii cheltuiesc pentru mine, e ca si cum ii daruiesc, pentru ca voi cumpara ceva pentru pentru fiica sau pentru sotul meu. Curand prietenii vostri nu vor mai rade de voi, pentru ca vor observa ca lumea voastra este mai luminoasa decat a lor.

Intrebare: Multi lucratori intru Lumina sunt chemati sa isi paraseasca slujbele pe care le au si sa treaca in domeniul pentru care au venit de fapt aici, in timpul Marii Schimbari. Vrei sa comentezi despre felul in care aceasta miscare le poate afecta abundenta?

KIRAEL: Asta este o intrebare capacana. Ce va face cineva, depinde cu totul de persoana respectiva. Daca sunteti o persoana aflata intr-o slujba bine platita, aveti niste economii substantiale si va parasiti slujba respectiva, pentru a va urma nazuintele spirituale, veti face probabil bine cu exceptia cazului in care nu reusiti sa va gasiti iubirea. Daca nu aveti suficient pus deoparte, dar aveti o vibratie inalta a iubirii si o puneti in noul vostru demers, va veti descurca bine. Intrebarea care se pune cu adevarat este cum puteti face sa va mentineti vibratia ridicata a iubirii, indiferent de circumstantele in care va gasiti. Persoana care are economii substantiale trebuie sa isi mentina vibratia iubirii, in aceeasi masura cu cea care nu are nimic pus deoparte. Asta inseamna ca trebuie sa va asigurati ca faceti ceea ce iubiti sa faceti. Abundenta isi va purta singura de grija. Multi oameni au slujbe pe care nu le iubesc sau pe care nici macar nu le plac. Pentru acestia, munca inseamna sa iti castigi existenta, fara ca acest lucru sa insemne catusi de putin sa faci ceva care sa reprezinte o expresie a pasiunii sau iubirii tale, asa ca fac ulcer, devin deprimati sau morocanosi. Ajungeti sa aveti servicii pe care le urati, pentru ca alegeti de fapt salariul sau statutul legat de serviciul respectiv si nu iubirea care intra si iese din munca respectiva. Abundenta defineste modul in care va simtiti cand faceti munca respectiva si nu cat castigati. Multi oameni cred ca slujbele ideale sunt cele foarte bine paltite si care necesita cat mai putin timp si atentie. De fapt, munca ideala este aceea pe care o iubiti atat de mult, incat ati munci 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana. Atunci cand iubiti ceea ce faceti, abundenta reprezinta un rezultat natural al acelei activitati, datorita pasiunii voastre. Adevarata abundenta va reprezenta sanatatea si fericirea care vin din a face ceea ce iubesti, banii nefiind altcveva decat bomboana de pe tort. Asadar, cei care sunt chemati sa isi paraseasca slujbele, pentru a urma un demers spiritual nu au nevoie sa se concentreze decat asupra a ceea ce vor cu adevarat sa faca si sa faca acel lucru.

Intrebare: Observ ca unii copii materializeaza cu mare usurinta, in timp ce altii se lupta. Poti sa ne spui ceva din intelepciunea ta, in legatura cu acest aspect?

KIRAEL: Creatorul si-a pus Iubirea si Lumina pe acest Pamant, sub forma a ceea ce numim copiii Schimbarii. Acesti copii au inceput sa vina pe planul terestru, in numar foarte mare, la inceputul anilor 80 si ei continua inca sa soseasca. O anumita parte dintre ei au venit aici ca sa materializeze cel mai bine. Ei nu au nicio idee ca stiu acest lucru, dar atunci cand decid ca vor ceva, materializeaza imediat obiectul dorintei lor. Nu se gandesc la cat efort este necesar, la cat costa sau daca e sau nu o idee buna. Pur si simplu, se gandesc ca asa trebuie sa fie si asa este. Daca copilul vostru vrea sa mearga la o scoala privata foarte buna, voi ii spuneti ca nu va puteti permite si el va raspunde : Merg la scoala asta, daca este vorba despre un copil al Schimbarii, probabil ca va primi o bursa sau, dintr-un anumit motiv, scoala va stabili pentru el un plan diferit de plata. Ceva se va intampla si si copilul va merge la scoala respectiva. Fiti atenti la copilul vostru si intrebati-va daca primeste, in mod continuu, ceea ce cere. Acesti copii sunt atat de puternici, incat pot sa indeplineasca cu puterea iubirii, tot ceea ce isi doresc. Cunosc un astfel de copil care, la o varsta frageda, la cinci ani, a avut un hamster care a trait pana cand copilul a ajuns adolescent. Cei mai multi dintre voi stiu ca hamsterii nu traiesc mai mult de cativa ani si asta cu mult noroc, dar acest baiat i-a transmis hamsterului vointa de a trai si acesta a trait. Acest baiat a si urmat cursurile unei scoli pe care parintii sai nu si-o puteau permite, pentru ca a spus ca va urma cursurile acelei scoli anume. Daca ii intrebati pe acesti copii, ce s-a intamplat cand erau mici, va vor raspunde ca nu stiu, pentru ca nu le pasa. Ei sunt concentrati asupra momentului prezent.

Acesti copii sunt aici, pentru a se pregati sa devina profesori ai energiei Schimbarii. Urmariti cum acesti copii ai Schimbarii materializeaza lucruri care nu au niciun inteles pentru voi.

Intrebare: Abundenta are o anumita culoare, un anumit sunet sau vibratie?

KIRAEL: Da. Cu totii purtati sunetul sau tonul abundentei in voi si, daca stati in tacere absoluta, s-ar putea sa il puteti auzi. Atunci cand mediumul meu a aflat acest ton, l-a transmis printre particulele de lumina si le-a lasat sa isi teasa energiile laolalta, descoperind astfel culoarea abundentei sale. Fiecare dintre voi se naste cu propria culoare si propriul sunet al abundentei, pe care le puteti descoperi daca puneti aceasta intrebare si apoi meditati sau folositi scrierea automata, pentru a primi raspunsul. Sunt sigur ca veti fi uimiti.

Intrebare: Cum vedeau lemurienii, abundenta?

KIRAEL: Lemurienii nu cautau abundenta. Ei acceptau ca aveau abundenta. Nu cautau niciodata ce nu aveau. Ei se uitau doar la ce aveau si stiau ca asta reprezinta preambulul a orice si-ar fi dorit. Societatea lemuriana era foarte constienta ca totul reprezinta o materializare a gandurilor. Ei pastrau acest adevar si se distrau, chiar daca nu faceau niciodata glume despre ce le lipsea sau despre orice altceva. Pentru ei, cuvantul vorbit era sacru. S-ar putea sa va ganditi Ei bine, pare cam plictisitor, fara glume. Dar ei nu erau plicticosi. Sacrul reprezenta un mod de viata. Ei credeau ca tot ceea ce spun era sacru pentru forta vietii. Va puteti imagina asta? Cu un sistem sacru de gandire, lemurienii nu aveau cum sa nu aiba abundenta. Ei isi alegeau fiecare cuvant, ca si cum urma sa se materializeze si stiau ca daca ar gresi cumva si ar spune Cred ca junghiul asta mic de deasupra ochiului se va transforma intr-o adevarata durere de cap, vor crea o durere de cap. Asadar, in loc sa spuna asta, ei spuneau, Of. Am un junghi vag deasupra ochiului. A si trecut. Daca acel junghi s-ar fi transformat, pana la urma, intr-o durere de cap, nu se gandeau ca au facut o greseala. O luau pur si simplu ca atare, cautau in inima si foloseau magia Luminii si a sunetului, pentru a o vindeca. Lemurienii aveau abundenta tot timpul, pentru ca gandurile lor erau pline de Lumina si abundenta.

Declaratie finala

Voi sunteti creatori cu puteri nelimitate, dar inca nu sunteti pe deplin constienti de asta. Inca mai credeti in matrice, o lume bazata pe gandurile altcuiva. Renuntati la frica, lasati trecutul, eliberati tot ce nu mai functioneaza pentru voi si creati ganduri noi, pozitive, in legatura cu lumea pe care v-o doriti. Credeti in ceea ce vreti si credeti ca puteti avea acest lucru. Nu-i mai ascultati pe negativisti. Ei fac parte din constiinta de masa din matrice, daca vreti. Lumea, asa cum o stiti, se evaporeaza rapid in jurul vostru. Nu mai incercati sa va agatati de ea. Construiti ceva nou. Incepeti din interiorul vostru. Faceti-va sa straluciti atat de magic si simtiti prezenta luminii atat de puternic, incat sa puteti fi adevarati maestri ai materializarii, in mijlocul celorlalte fiinte.

2011 Kahu Fred Sterling