24 sept. 2010

Iubirea infinita este singurul adevar - restul este iluzie (David Icke)

Dragii mei, am primit acest mail si, desi stiu ca nu tot ce spune David Icke este adevarat, textul de mai jos mi se pare foarte interesant ... si greu de digerat. De ce? Pentru ca subliniaza un adevar pe care il spun toti - intreaga noastra lume este o iluzie. Daca acceptam macar aceasta idee, ea va creste in subconstientul/constientul nostru si vom accepta mai usor ceea ce va urma in lunile si anii care vin. Va doresc ca, daca se poate, sa aceptati si sa va ganditi la ceea ce scrie aici. Este de folos.
O asemenea informatie a fost primita si de alte persoane, fara sa ingurgiteze ayahuasca.
.

http://www.davidicke.com/

David Icke a fost invitat in 2003 sa tina o prezentare intr-o localitate din Brazilia, undeva in padurea amazoniana. Lui David i-a fost oferit un ceai de ayahuasca - 'planta invatatoare', 'planta zeilor' - folosita de sute de ani de shamani pentru a intra in legatura cu 'dimensiunile zeilor'.


In timpul acestei experiente, David a 'auzit' o voce care i-a spus cu deosebita demnitate, siguranta si claritate: 'David, te vom duce in locul de unde vii, ca sa iti poti aminti cine esti.'

Am fost dus pe un taram de necuprins al beatitudinii. Nu exista 'timp' si nu exista 'spatiu'. Totul era. Nu aveam corp, eram doar Constiinta si eram totul. Nu exista separare, polaritate, nu exista negru sau alb, noi sau ei. Eram Infinitul, dar in acelasi timp eram profund constient ca 'individ', cu propriul meu punct de observatie in cadrul intregului. Daca oamenii ar putea experimenta aceasta beatitudine a Intregului, lumea celor 5 simturi ar fi transformata. [...] In acea stare de beatitudine pe care o simteam, energia nu vibra asa cum vibreaza in dimensiunea formei si 'lucrurilor'. O simteam ca o liniste sau ca valurile oceanului miscandu-se incet, in perfecta armonie. 'Acesta este Infinitul, David', a spus Vocea. 'De aici vii si aici te vei intoarce'. Urmatoarele cuvinte au inceput sa se repete la nesfarsit in mintea mea:

Iubirea Infinita este singurul adevar - restul este iluzie; Iubirea Infinita este singurul adevar - restul este iluzie; Iubirea Infinita este singurul adevar - restul este iluzie; Iubirea Infinita este singurul adevar - restul este iluzie.

Vocea a spus ca acesta este tot ceea ce avem nevoie sa stim, pentru ca totul pleaca de la aceasta. [...] Mi s-a spus ca ceea ce numim noi Univers este o iluzie holografica similara 'cerului cu stele' proiectat pe tavanul unui planetariu. Singura diferenta este ca, in cadrul Universului proiectiile par sa fie tridimensionale, caci sunt holograme. Vocea mi-a spus ca Universul este o creatie a imaginatiei noastre si ca este singura noastra realitate pentru ca asa credem noi ca este. Universul este cu mult mai mic decat cred oamenii. 'Priveste la cerul dintr-un planetariu si pare atat de vast, in realitate insa ajunge doar pana la tavan. Crezi ca stai acum pe Pamant? Hmmm... ILUUUUUZIE! Te afli acum pe Pamant doar pentru ca tu crezi ca te afli', a spus vocea. 'Aminteste-ti intotdeauna ca Iubirea Infinita este singurul adevar - (tot) restul este iluzie - (tot) restul.'[...]

Daca vibreaza este iluzie. Infinitul nu vibreaza; este armonia si Intregimea a totul. Doar ce este iluzoriu vibreaza - tot ce este creat de imaginatia si amagirea mintii.

[...]Nu exista legi fizice. Oamenii de stiinta creeaza legi iluzorii, care sa masoare un Univers iluzoriu . Nu exista 'legi' de nici un fel, pentru ca totul este. Crezi ca Infinitul are nevoie de 'legi' prin care sa se manifeste?

Traind intr-o lume iluzorie

Vocea mi-a explicat ca ceea ce noi credem ca este lume 'solida' exista pentru ca am fost programati sa credem asta. Lumea nu este 'in afara' este 'in interior' - in mintile noastre. Corpurile noastre sunt iluzii holografice care nu exista asa cum le vedem si le simtim ca fiind reale. Avem nevoie sa mancam sau sa bem pentru ca, atat noi, cat si corpurile noastre au fost programate (prin conditionare si manipulare genetica) sa credem ca avem nevoie. La fel si cu nevoia de a respira. [...] 'Crezi ca Infinitul sta la masa?' a spus Vocea. Crezi ca Infinitul trebuie sa respire, altfel moare? Atunci, de ce, cei din Bucla Temporala (timpul liniar) cred acest lucru?' Raspuns: pentru ca se identifica pe sine cu o 'personalitate' fizica subordonata 'legilor' iluzorii si nu cu ceea ce sunt ei in realitate - Infinitul 'Intreg'. [...]

'De ce ai nevoie sa zbori intr-un avion? Tu esti punctul A si esti si punctul B si totul intre aceste puncte. De ce atunci trebuie sa folosesti un avion sa zbori prin tine insuti?'

Apoi Vocea a vorbit despre astrologie. 'Da, Astrologia pare sa 'functioneze' in sensul ca anumite tipuri de 'personalitati' si obiceiuri pot fi prezise de 'timpul' 'locul' si 'anul' (toate iluzii) in care s-a nascut o persoana. Dar de ce este posibil acest lucru? Astrologia 'citeste' campul vibrational al Buclei Temporale, si, desi acest lucru poate fi facut cu multa precizie de cei talentati, continua sa fie doar o iluzie a Retelei (realitatii virtuale in care traim), bazata pe separare si nu pe Intreg.' Vocea mi-a spus ca Astrologia este un aspect al Retelei ce permite manipularea oamenilor in identificarea si mai profunda a sinelui cu personalitatile iluzorii - Sunt Taur, Leu, Gemeni, etc... Se bazeaza pe ideea separarii, a partilor si nu a intregului. 'Crezi ca Infinitului i se citeste semnul astrologic?' spuse Vocea. 'Crezi ca Infinitul consulta un medium in legatura cu 'viitorul' sau merge la cititorul de carti tarot?' Acestea toate sunt identificari cu personalitatea 'fizica', iar prezicerile acestea de 'viitor' nu sunt decat informatii preluate din Bucla Temporala.

Nu exista Lumina sau Intuneric

'New Age si religiile cred in existenta 'luminii' si a 'intunericului', dar nu exista nici lumina, nici intuneric', spuse Vocea. 'Acestea sunt iluzii. Conceptul ca este nevoie de lumina pentru a echilibra intunericul este total gresit, iar credinta in existenta luminii e un concept la fel de separator ca si cel al credintei in intuneric. A crede in 'lumina', inseamna a crede in 'intuneric', astfel incat credinta in 'lumina' creeaza iluzia energiei sale polare - 'intunericul'. Mai mult decat atat, acestea sunt expresii ale Mintii separate de Intreg. Lumina si intunericul sunt iluzii ale Retelei, create cu scopul de a cauza separare, conflict si frica. Infinitul nu este mai luminos decat este mai intunecat. Este armonia si echilibrul a tot ce este. Nu este bun sau rau, lumina sau intuneric, negru sau alb, masculin sau feminin; doar este - Intregimea a tot. La fel nu exista nici demoni,' a spus vocea. 'Daca Iubirea Infinita este totul, iar restul este iluzie, cum pot fi demonii altceva decat iluzii? Sunt holograme proiectate in imaginatia mintilor infricosate si manipulate', spuse Vocea. 'Idea ca lumina trebuie sa se lupte cu intunericul si cu demonii doar intareste credinta in existenta lor fizica'. Nu este nevoie sa ne 'luptam' cu nimic, iar cei care fac acest lucru dau si mai multa putere acestora, confirmand ca sunt 'reali'. Asa cum am mai spus: luptand impotriva a ceva, devii acel ceva. Daca oamenilor nu le place experienta curenta, atunci sa perceapa o alta, iar manifestarea realitatii curente va dispare, a spus Vocea. Nu-ti place visul realitatii prezente, atunci viseaza o alta realitate.

Vocea a pus accent pe faptul ca, pentru a ne putea elibera din iluzia Retelei, trebuie sa ne identificam cu Infinitul si nu cu o farama de minte inghesuita intr-un corp. Daca ne privim ca fiind infiniti si nu o holograma intr-o 'existenta' imaginara, Reteaua nu ne va mai putea controla, caci nu va mai exista. 'Inceteaza sa mai pui intrebari', a spus Vocea 'si incepe sa cunosti raspunsurile'. [...] Cand punem intrebari, acceptam faptul ca nu cunoastem raspunsul. Oare Infinitul ar face acest lucru? 'Nu mai pune intrebari si vei sti raspunsul', a spus Vocea, si, modificand replica din filmul Matrix a adaugat: 'Nu intrebarea te innebuneste, ci faptul ca o pui'.

Mi s-a aratat o imagine in care niste oameni cadeau, in mod metaforic, din cer pe un drum ce strabatea un camp. Vocea mi-a spus ca, deoarece Constiinta in Retea a fost prinsa prin 'reincarnare' intr-un ciclu de intrari si iesiri inafara Buclei Temporale, oamenii nu sunt conditionati doar de credinta unei singure vieti 'fizice'. Ei sunt conditionati de nenumarate experiente in Bucla Temporala, iar intre aceste calatorii 'fizice', ei se afla intr-un alt stadiu iluzoriu . Astfel incat, ei sunt conditionati si se reintorc in realitatea Buclei Temporale, pentru a fi conditionati si mai mult. De aceea omenirea a cazut intr-un stadiu de conditionare si servitudine, atat de usor. Oamenii au mai parcurs acest 'drum', de nenumarate ori. In timp ce mi se spuneau toate acestea, mi s-a aratat un drum din ce in ce mai batatorit de pasii celor care mergeau pe el, pana cand a devenit asemenea unui sant pe un disc de patefon. Continua sa se adanceasca tot mai mult, iar cei care mergeau pe acest drum au inceput sa se scufunde tot mai mult in acest 'sant' intunecat, pana cand nu s-au mai vazut deloc. 'Este de mirare ca oamenii se uita in sus si Il cauta pe Dumnezeu?' spuse Vocea. 'Este singurul loc unde pot vedea lumina!"

Vocea i-a mai spus lui David ca totul va fi adunat laolalta in final si 'nici o oaie nu va fi lasata singura in camp'. Acelasi lucru i-a fost transmis lui David prin intermediul unui medium:

Nici unul dintre voi nu va dati seama cat de mult sunteti invaluiti de iubirea Divinitatii (Tot Ce Este). Ea este protectoare si calauzitoare. Totul va fi adus laolalta la sfarsitul zilei si nici o singura oaie nu va fi lasata pe camp.