5 mar. 2009

Va aduceti aminte? (Tobias)


Si asa este! Dragi Shaumbra, aici, in Korea, ne face placere sa ne adunam energiile noastre impreuna in acest lucru, numit Shoud. Este divinitatea voastra si a mea. Este partea voastra umana si a mea. Acestea se afla in acel loc, numit, spatiu sigur, energie pe care noi am creat-o impreuna, pentru ca voi sa puteti fi cine sunteti. In acest spatiu sigur, nu este nevoie sa va ascundeti dupa ceva, nu trebuie sa va prefaceti ca sunteti cineva care nu sunteti, nu trebuie sa pretindeti ca sunteti mai putin decit cine sunteti voi cu adevarat. In acest spatiu sigur, eu pot vorbi cu voi, ca si un inger, de la inger la inger; nu ca si un om care este asezat in acest scaun, nu ca cineva care cauta iluminarea, eu va pot vorbi voua ca si Adevaratul Tu, ca si ingerul pe care stiu ca voi sunteti.
Eu sunt Tobias, din Consiliul Crimson, din Ordinul Angelic al Tot Ceea Ce Este. Stiu ca fiecare dintre voi - eu am lucrat cu fiecare dintre voi in vietile trecute - am lucrat cu toti dintre voi. Voi proveniti din familii angelice diferite, unii din familia lui Michael, a Arhanghelului Michael, altii din familia angelica a Arhanghelului Rafael, altii din familia lui Metraton, pe care acum ii numim Ioham. Unii dintre voi provin din familii spirituale al caror nume nu pot fi nici macar pronuntate, in limbaj uman. Eu stiu ca faceti parte din Consiliul Crimson, deoarece voi veniti din familii spirituale, pentru a fi in serviciu, ca si invatatori, pentru alte fiinte angelice. Voi v-ati imbogatit constiinta voastra cu aceste lucruri din Consiliul Crimson, iar eu va cunosc din taramurile angelice, ca si invatatori. Da, chiar si ingerii au nevoie de invatatori, deoarece exista unii ale caror calatorii nu au mers prea departe, unii care realizeaza acum ca sunt Creatori. Exista ingeri care se pregatesc sa vina pe Pamant, pentru prima data si au nevoie de intelepciunea ingerilor care au fost acolo de foarte multe ori, ingeri ca voi.
V-am urmarit cum ati lucrat cu alte fiinte angelice in alte taramuri, pe masura ce acestea s-au pierdut, pe masura ce acestea aveau nevoie de cineva sa le asculte, pe masura ce lucrau la la experiente provocatoare, chiar si in taramurile angelice. Iar eu v-am urmarit, cum ii invatati cu dragoste si cu gratie, si cu o mare compasiune.
Iar apoi v-am vazut, da, v-am vazut pe fiecare dintre voi, pe fiecare dintre voi care sunteti in aceasta sala, v-am vazut cum ati ales aceasta viata pe Pamant. Cind ati ales sa veniti in corp fizic in aceste timpuri de mare evolutie pe Pamant, iar voi si eu, am stat impreuna, singuri si am discutat, eu, Tobias, catre voi, ingerii. Cu putin timp inainte de a va incarna, eu si voi am discutat, doar voi si eu. Ceea ce v-am rugat este si ceea ce Cauldre v-a rugat, expandati-va (extindeti-va) energia voastra, simtiti pentru un moment, si amintiti-va discutia pe care voi si eu am avut-o, inainte de a veni pe Pamant, in aceasta viata. Simtiti-o pentru un moment.
Pentru inceput, v-am spus cat de mult va apreciez, deoarece veniti inapoi inca o data pe Pamant. V-am spus ca nu trebuie sa veniti inapoi, v-am reamintit acest lucru. Nu este necesar sa mai aveti inca o alta viata. Va amintiti cind mi-ati spus acele cuvinte.
Ati ras si mi-ati spus:”Dar Tobias, nu as rata aceasta pentru nimic in lume.”
Iar eu v-am spus ca aceasta viata va fi cea mai provocatoare viata pe care ati trait-o vreodata pe Pamant.
Iar voi ati ras din nou si ati spus: “Iubesc provocarea Tobias.”
Eu v-am spus ca va fi viata cea mai provocatoare, deoarece va fi viata in care veti trai in corp fizic, dar cu iluminare. Este usor sa traieste ca si un iluminat in alte taramuri,. Este dificil sa traiesti in corp fizic, stiind ca esti un inger. Este dificil sa te confrunti zi de zi cu provocari in viata ta, stiind ca esti un mare creator, intrebindu-te de ce aceste provocari continua, continua sa existe pe calea ta. V-am spus ca va fi viata cea mai provocatoare pe care ati trait-o pina acum, deoarece vor fi schimbarile cele mai mari pe Pamant, intr-o perioada scurta de timp.
Iar voi ati ras din nou si ati spus: “Iubesc schimbarile.”
Iar eu v-am spus: “Dragilor, inainte de a va duce inapoi pe Pamant, amintiti-va ca va fi diferit decit in alte vieti ale voastre pe Pamant, totul se va desfasura foarte, foarte repede, tehnologia va merge repede, schimbarile se vor imprastia in intreaga lume instantaneu, comunicarea nu va mai avea nevoie de luni si luni, ci se va desfasura ata de repede ca si cum ai respira o data.” V-am spus ca aceasta viata va fi cea mai provocatoare, deoarece vechile ziduri care separau culturile, tarile, rasele si religiile, vor cadea.
Atunci voi ati spus: “Tobias, iubesc sa dobor acele ziduri.” Da.
Iar eu v-am spus, ca tot ceea ce ati invata in alte vieti despre a fi om, va fi supus la un test in aceasta viata. Tot ceea ce ati crezut ca stiti despre umanitate, se va schimba in aceasta umanitate.
Voi aveati un zimbet pe fata si mi-ati spus: “Draga Tobias, acesta este motivul pentru care merg pe Pamant.”
Am stat pentru un moment in liniste, gandindu-ne la potentialul pe care il veti avea in aceasta viata.
Si am vorbit din nou si am spus: “Aceasta viata va fi cea mai satisfacatoare si plina de recunoastiinta dintre toate vietile pe care le-ati avut.”
Iar voi mi-ati spus: “Stiu Tobias, dar spune-mi de ce?”
Iar eu v-am spus:” Deoarece, in aceasta viata, pe Pamant, voi veti integra fiecare parte a voastra, fiecare viata trecuta a voastra. Veti integra fiecare parte ranita a voastra, chiar si acele parti din vremurile angelice. In aceasta viata, veti invata cum sa fiti creatori suverani, nemaifiind necesar sa pretindenti ca sunteti mai putini creatori, nemaifiind necesar sa fiti condusi, ghidati, hraniti sau sfatuiti de alti oamenii. In aceasta viata voi veti invata de ce sunteti in forma umana, cum sa fiti total suverani.”
Iar voi aveati un zimbet larg si ati spus: “Acesta este motivul pentru care vreau sa ma intorc pe Pamant.”
Iar eu v-am spus: “Da, dragii mei, dar, cit de maret ar suna, veti avea provocari”. Am privit direct in ochii vostrii de ingeri si am spus: “Dragii mei, vor fi momente cind veti uita cine sunteti. Vor fi timpuri cind veti uita ca am avut aceasta conversatie. Vor fi momente cind va veti indoi de voi. Vor fi momente in care va veti dori sa nu mai traiti, deloc. Va fi atat de dificil si provocator, incat va veti dori sa veniti inapoi acasa, inapoi in alte tinuturi, inapoi in Consiliul Crimson. Vor fi momente in care corpul vostru va avea dureri atat de mari, incat v-ati fi dorit sa nu fiti in el. Vor fi momente, v-am spus, cind cei mai apropiati de voi, cei pe care ii veti iubi cei mai mult, va vor trada, va vor rani, va vor parasi. Toate acestea fac aceasta viata cea mai provocatoare. Acestia nu va parasesc deoarece nu va mai iubesc, va parasesc, deoarece va veni un moment in viata voastra cind veti trece prin noaptea neagra a sufletului si toti cei din apropiere se vor retrage. Unii va vor parasi, altii doar se vor indeparta putin de voi. Vor fi momente cind veti trece prin aceasta plimbare singuratica a vietii. Pare imposibil sa fiti un Creator, nu puteti sustine acest rol sau chiar sa va conduceti calea. Pare ca si cum nimic nu a mai ramas. Din acest motiv, va fi cea mai dificila viata.”
V-am spus, dragii mei, v-am spus ca vor fi momente in care va veti simtit atat de singuri, chiar fiind in mijlocul altor oamenii, chiar daca locuiti in mijlocul unui oras aglomerat, vor exista momente cind va veti simtit atat de singuri.
Iar voi mi-ati spus: “De ce acestea Tobias? De ce se vor intimpla acestea?”
Iar eu am respirat profund, deoarece, chiar si ingerii respira. Noi nu respiram aer, respiram viata. Iar eu v-am spus: “Vor fi momente in care va veti simtit atat de singuri, deoarece acesta este timpul in care va veti cunoaste pe voi insiva, cind nu sunteti distrasi de alti oameni, nu sunteti distrasi de o slujba foarte solicitanta. Atunci cind va simtiti atat de singuri, singurul lucru pe care il aveti sunteti voi.
Eu v-am spus: “Va fi dificil, deoarece voi va veti simti ca si cum eu nu as fi acolo, pentru o perioada scurta de timp. Va veti simti ca si cum ceilalti ingeri nu ar fi in jurul vostru. “ Iar eu v-am spus ca in aceasta viata in care voi va duceti, va fi un moment, cind ghizii vostrii spirituali, ingerii care si-au asumat responsabilitatea de a va sustine energia echilibrata vor pleca, iar voi va veti simti deprimati si tristi. Va veti simti ca si cum ar fi un mare gol in sufletul vostru. O parte din voi se va intreba de ce chiar si ingerii va abandoneaza.
Toate acestea se intimpla, deoarece, exista un moment in aceasta viata, in care va veti simti atat de singuri, incat nu mai stiti cine sunteti, un moment care se repeta inca o data. In aceasta viata voi respirati adinc, iar eu pot simti ca voi aveti ginduri despre a va intoarce si a doua oara, de a va incarna din nou.
Va pot vedea ingrijorarea, asa ca am continuat sa va vorbesc si v-am spus : “Dragii mei, o data ce veti trece prin aceastea, momentele cele mai singuratice, o data ce veti simti ca ati pierdut totul si pe fiecare, voi va veti transforma, voi veti fi ca acea omida, care a stat intr-un cocon si devine un fluture.
Voi veti da drumul la vechea voastra minte umana si la modurile ei de gindire. Voi veti elibera fricile voastre. Voi veti da drumul la scopurile voastre si la agenda voastra. Voi veti elibera nevoia de supravietuire in corp fizic, pentru a putea face tranzitia la statutul de inger pe Pamant. Cind veti trece prin aceasta metamorfozare, va veti simti ca si cum ati muri prin interiorul vostru.
Dar, dragii mei, atunci cind va transformati, atunci cind spargeti coconul si va desfaceti aripile noii energii, voi nu veti mai fi, nicidecum, oamenii care ati fost, acum cativa ani de zile. Voi nu veti mai avea, nicidecum, limitarea mintii si a corpului. Voi va veti transforma asa cum se transforma un fluture si va veti desface frumoasele voastre aripi colorate si veti fi capabili sa zburati. Eu pot vedea acea energie de inger cind vorbiti cu mine, o pot vedea, iesind inca o data la suprafata.”
Si am stat in tacere pentru o perioada si am respirat impreuna.
Cind ati spus: “Tobias, stii cumva daca acest lucru va lucra in afara mea? Stii cumva, daca, privind in viitor, eu voi fi in regula?”
Am privit inca o data in ochii vostri si am spus: “Dragii mei, nu pot prezice acest lucru. Nu pot sti ce se va intimpla, cind veti pasi in afara, in aceasta noua viata a voastra. Nu voi sti pe care cale veti pasi voi, ce cale veti alege. Nu stiu ce cai ocolitoare va vor distrage pe voi. Nu stiu ce lucruri pot aparea pe calea voastra, care va pot opri si care sa va faca sa nu mai mergeti inainte. Nu pot sti daca voi va veti indragosti de un uman care este atat de special, astfel incat sa va determine sa nu va mai urmati propria voastra cale. Nu am cum sa stiu daca voi veti deveni dependenti de droguri sau alcool, deoarece durerea de a trai este atit de inradacinata. Nu am cum sa stiu daca veti fi atrasi de forta intunericului, care va face confuzi si nu va veti da seama in ce mare pericol va aflati. Nu am cum sa stiu aceste lucruri.”
Dar, v-am spus, acum cind stati aici, ca v-am vazut atunci cind lucrati in tinuturile angelice, am impartit o viata sau doua cu voi aici pe Pamant si indiferent ce se intimpla, voi sunteti capabili sa va impingeti pe voi insiva la suprafata. Voi sunteti capabili sa cautati adinc in propriul vostru suflet, in divinitatea voastra, in special cind lucrurile devin dure, voi sunteti capabili sa cautati adinc in interiorul vostru si sa va amintiti cine sunteti. Voi sunteti capabili sa va aduceti esenta voastra in constiinta. Voi sunteti capabili sa treceti prin cele mai dificile experiente, pe care un inger sau un om le-a vazut.
Deci, eu, Tobias, nu am nici o indoiala, ca nu veti mai face acest lucru inca o data, ca nu veti intra in cea mai dificila viata si sa o faceti din nou, cu un zimbet mare pe fata si cu o tinuta inalta.
Pe masura ce va pregateati sa va nasteti in aceasta viata, am venit sa va dau o imbratisare de inger, inca o data, dar de aceasta data mult mai profunda decat a fost vreodata. De aceasta data, nu am vrut sa va dau drumul, am vrut sa vin cu voi, dar am stiu ca nu era timpul potrivit pentru mine. Asa ca am pasit inapoi, am onorat dumnezeul din voi cu dumnezeul din mine, cu “Namaste!” v-am onorat pe voi si v-am vazut pe voi cum v-ati expandat energia inapoi pe Pamant. V-am urmarit indeaproape. in toti acesti ani de cind v-ati intors aici, v-am vazut cum ati trecut prin aceste lucruri despre care eu am vorbit. V-am vazut cum va zbateati sa va reamintiti si am incercat sa va determin sa va reamintiti, v-am vazut cum va zbateati sa va amintiti cine sunteti si de ce sunteti pe Pamant. Am incercat sa va reamintesc de aceasta discutie pe care noi am avut-o. V-am vazut in starea voastra de somn, noaptea, in visele voastre, cum v-ati pierdut, chiar si in celelalte tinuturi, va simteati pierduti, incercind sa va amintiti unde sunt acele raspunsuri, pe care v-ati spus ca le veti avea la momentul potrivit.
Eu v-am amintit blind sa contiunati sa respirati si acele raspunsuri vor veni, daca continuati sa respirati, acele raspunsuri vor veni, continuati sa respirati. Trebuie sa ma fi auzit, trebuie sa fi simtit dragostea mea, deoarece, voi ati inceput sa respirati din nou, voi ati inceput sa va amintiti din nou. Voi ati inceput sa simtiti din nou si sa traiti din nou.
Dragi shaumbra, viata cea mai provocatoare si cea mai implinitoare pe care o veti trai vreodata, este cea pe care o traiti acum. Atit de minunat, atit de maret este sa fii pe Pamant acum, incit voi veni sa ma bucur cu voi, voi veni sa fiu in corp fizic.
Merg mai departe si va spun ca noua mea incarnare este Sam. Eu voi veni in Korea, voi veni in Japonia si in China in aceasta viata a mea.
Dragi Shaumbra, sper ca, atunci cind voi veni in tinutul vostru, Koreea, vor fi multi, multi Shaumbra. Sper ca va fi un loc in care vom merge si vom sta, probabil unul numit Centru Shaumbra, plin de oameni, care cauta ghidare, de atatea vieti, plin de invatatori ca voi care dau aceasta ghidare si sper ca imi veti arata acest Shaumbra Center.
Si sper ca ne vom aseza si vom discuta inca o data, asa cum am facut, in tinuturile angelice, inainte ca voi sa veniti pe Pamant.
Dar acum, vreau sa vorbesc cu voi, ca de la om la om, ca de la divin la divin. Vreau sa va privesc pe voi si sa spun: “Sunt atit de mindru de voi.” Sunt mindru de voi ca v-ati amintit cine sunteti, chiar si in zilele cele mai intunecate. Sunt mindru de voi deoarece continuati sa stati pe Pamant, deoarece sunt atat de multi care au nevoie de invataturile voastre. Sunt mandru de voi, caci ati respirat si v-ati permis voua sa expandati intr-o energie noua.
Cind ma voi intoarce, vreau sa vin in acest tinut al Koreei, va arata diferit fata de cum arata acum.
Nu va mai existat suparare si ura, karma veche, ce separa doi oamenii din aceiasi familie. Va fi prosperitate pe acest pamant, deja stiu acest lucru. Va fi o rezonanta a spiritului si a iluminarii pe acest pamant. Eu stiu acest lucru.
Cind ma voi intoarce, voi veti fi un pic mai albi la par, veti fi un pic mai rotunzi la burtica, veti avea citeva linii ale vietii in plus pe fata voastra, dar va voi recunoaste, datorita acelui zimbet, acel zimbet de pe buzele voastre si datorita dragostei din sufletele voastre. Va voi recunoaste ca si invatatori in Noua Energie. Voi sunteti aceia care ajutati la transformarea acestei tari, si apropo, acest an, 2009 va fi inceputul unei proces de unificare pe acest tinut al Koreei.
Va incepe procesul unei prosperitatii majore pe acest taram. Va incepe o era a unui tip foarte productiv de agricultura. Acest lucru va hrani toti oamenii si va initia, de asemenea, un nou tip de evolutie tehnologica.
Vedeti voi, atunci cind burtica este plina, mintea este hranita, constiinta si iluminarea se pot deschide.
Deci, aceste lucruri le stiu, in inima mea, si se vor intimpla aici.
Vad, dragi Shaumbra, ca veti invata ceva foarte important anul acesta, atit pentru voi, cit si ca grup Shaumbra in Koreea, voi veti invata ca grupul numit Shaumbra ar trebuie sa nu fie niciodata concentrarea, ci desertul.
La nivel individual, calea voastra spirituala ar trebui sa fie concentrarea. Veti intelege anul acesta cum ca, calea voastra spirituala este unica si diferita fata de cea a persoanei de linga voi.
Este dificil atunci cind un uman in noua energie incearca sa influenteze drumul unui grup, pentru a crea iluminarea la nivel individual.
Dar cind, la nivel individual se permite iluminarea proprie, atunci grupul se stringe impreuna pentru o pasiune comuna, pentru un scop comun si pentru o prietenie de comun acord. In acest fel, grupul nu conduce individul, dar grupul se afla acolo, ca si un centru SPA, grupul este acolo ca si proces de refacere pentru individ, grupul se afla acolo pentru a aduce impreuna toate experientele unice pe care le-ati avut, aducindu-le impreuna in unitate, pentru a le povesti, pentru ca alti oameni sa le auda.
Shaumbra, chiar si aici, in Koreea, tinutul vostru va incepe unificarea in acest an, veti vedea schimbarile, inainte ca ochii vostrii fizici sa vada, o serie de evenimente care vor conduce la unificare.
De asemenea, veti vedea cum si in interiorul grupului vostru de Shaumbra diferentele sunt acum onorate si respectate, decit sa fie privite ca si ciudate sau diferite. Veti vedea, cum voi, ca si Shaumbra, ati trait in afara acestui lucru. Dar acum sunteti capabili sa le aduceti in interiorul vostru ca si Shaumbra, aici, in Koreea.
In urmatorii patru ani, veti vedea schimbari monumentale peste tot in lume. Urmatorii trei ani pentru Koreea-- transformari la nivel spiritual, iar urmatorii patru ani in intreaga lume.
Voi creati aceasta noua era. Se curata ceea ce este necesar sa se curete, permitind astfel, energiei sa se transforme, aducind o noua cale energetica.
Deci, ceea ce spun aici, pentru voi, inger catre inger, inca o data, veti vedea transformari peste tot in lume, dar nu intrati in panica. Nu fiti cuprinsi de anxietate, deoarece acest proces este foarte potrivit. Veti vedea, anul acesta, tipare ale vremii, despre care am vorbit recent. Sa nu credeti ca ar fi vorba despre un dumnezeu suparat sau chiar incalzirea globala. Este vorba despre restructurarea constiintei.
Iar acum, permiteti-ne, sa mai respiram inca o data, impreuna, asa cum am respirat inainte de a veni voi aici.
Sa respiram impreuna si sa lasam compasiunea si iubirea noastra sa se imprastie in intreaga lume in aceste momente de schimbare.
Sa respiram impreuna si sa onoram calatoria voastra in aceasta viata, sa onoram intoarcerea voastra ca si invatatori, ca si creatori, ca si fiinte umane divine.
Deci, ma incinta faptul ca, in viata mea, in viata mea, voi fi capabil sa va mai ating o data, eu, ca si umana, voi, ca si umani, eu, ca si fiinta creatore, voi, ca si fiinte creatoare.
Astept cu nerabdare intoarcerea mea.
Si asa este !