5 mar. 2009

Campul magnetic al pamantului (Hathori)


Un mesaj planetar din partea Hathorilor
Campul Magnetic al Pamantului 24 martie 2008

Hathorii sunt prietenii nostrii ..noi lucram Vindecarea prin Sunet, impreuna cu ei ..

Hathorii
Cine sunt?
Permiteti-ne sa facem o trecere in revista a situatiei planetare curente, dupa cum o vedem noi.

Campul magnetic al Pamantului este implicat intr-o perturbatie sau morphing. Acest fenomen se petrece interdimesional si efectul sau direct il reprezinta valuri de amplitudine, sau putere marita a campului magnetic. Acest morphing al campului magnetic al Pamantului este asemeni unui val care se ridica si se prabuseste foarte repede, iar oscilatiile sale sunt foarte mici, dar distincte. Acest lucru are un efect ciudat asupra constientei umane si, in special, asupra experientei trupului biologic. Multi oameni resimt o extenuare sau o oboseala crescute. (Dupa cum am mentionat in comunicarile noastre anterioare, aceste simptome sunt cauzate si de miscarile energiilor din spatiul indepartat, care strabat aceasta galaxie si sistemul nostru solar)
Dar aceasta perturbatie face parte dintr-o alta categorie. Ea este determinata de campul magnetic insusi, care raspunde energiilor profunde din spatiu. Este un raspuns al miezului Pamantului insusi; iar campul magnetic poarta o conversatie cu cosmosul, ca sa ne exprimam metaforic. Stiinta voastra nu vede lucrurile in acest mod, dar, din perspectiva noastra, campul magnetic chiar poarta o conversatie cu acesti vizitatori cosmici – energiile din spatiul indepartat, care sunt, prin natura lor, catalizatori ai evolutiei spirituale.
Un alt set de simptome, legat in mod direct de perturbatiile campului, il reprezinta diferitele modificari ale modului in cere va pastrati memoria pe termen scurt - pentru ca memoria este o functie a magnetismului propriului vostru sistem nervos si al Pamantului. Creierul vostru proceseaza informatia, prin campuri minuscule gravitationale si non-gravitationale, ale propriei structuri si este direct afectat de fluctuatiile campului magnetic al Pamantului. Asa ca va puteti astepta la o crestere a anomaliilor memoriei, de scurta durata. S-ar putea sa va treziti la mijlocul unei fraze, ca nu va mai vin cuvintele sau ca le amestecati, fara a mai respecta sintaxa normala. Daca, in anumite cazuri, acestea reprezinta semne ale unei disfunctii a creierului, veti observa ca acest lucru se intampla tot mai des cu intreaga populatie. Escaladarea numarului penelor de memorie colectiva va conduce omenirea intr-o situatie cu totul noua. Aceasta situatie poate fi atat o oprtunitate, cat si un blestem, in functie de cum veti sti sa lucrati cu ea.
Oportunitatea consta in a vedea prin matricea mentala a propriei voastre creatii. Ce intelegem prin asta este ca, atunci cand mintea voastra nu isi mai poate pastra sirul povestii, in felul in care era obisnuita sa o faca, aveti ocazia sa priviti realitatile de dincolo de cortina (cortina perceptiei).Voi sunteti cei care au creat cortina – si ati facut asta pentru a ramane separati de lucrurile pe care nu doriti sa le vedeti sau sa le experimentati in mod direct – sau, in unele cazuri, de ceea ce altii nu doresc ca voi sa vedeti si sa experimentati in mod direct. Ne referim aici la manipulatorii nevazuti ai realitatii voastre colective, aceia care detin fraiele puterii economice si politice
Am mai spus-o si inainte, exista forte pe planeta voastra care rezista in mod activ impulsului catre evolutie spirituala. Ele sunt interesate sa-si continue minciunile, prin insusirea ilegala a informatiei, cu scopul de a va controla. Sarcina lor devine din ce in ce mai anevoiasa.
Sarcina lor devine din ce in ce mai dificila, pentru ca perturbarea campului magnetic da nastere la goluri in crearea realitatilor mentale proiectate de mintea umana. Ei – adica cei care doresc sa va controleze si sa va manipuleze – au resurse imense la indemana si le folosesc pe toate. Dar, nu pot controla campul magnetic al Pamantului! Si pentru asta ar trebui sa fiti recunoscatori.
Impulsul care afecteaza campul magnetic al Pamantului vine de mult mai departe de locul lor de influenta. Ne asteptam, bazandu-ne pe intelegerea noastra a fizicii hiper-dimensionale, ca perturbatiile campului vostru magnetic sa creasca in urmatorii ani. Aceia dintre voi care sunt sensibili energetic, sunt cei care simt acest lucru cel mai intens in acest moment, dar ne asteptam ca, in urmatorii doi, trei ani, majoritatea oamenilor sa fie afectata de acest fenomen, intr-un mod de care sa fie constienti ,chiar daca nu stiu de ce.
Avem cateva sugestii pentru abordarea acestei situatii.
Prima sugestie este cea mai usoara. Ea implica intelegerea conexiunii voastre cu nucleul Pamantului insusi. Ca fiinte energetice, pe langa carnea si sangele vostru, puteti forma o relatie energetica cu nucleul Pamantului.

Aceasta intelegere, sau orientare inseamna ca sunteti cufundati in si inconjurati de campul magnetic al Pamantului. Intrand in rezonanta mentala cu nucleul Pamantului (cel care genereaza campul sau magnetic), deveniti stabilizati din punct de vedere energetic. Pamantul, ca fiinta constienta, vi se poate revela in moduri care sunt dificil de descris, pentru ca, in cultura voastra, nu exista un limbaj pentru asta. Ati fost manipulati si controlati, pentru a se asigura ca nu sunteti constienti de asta, pentru ca poate constitui una din puterile voastre cele mai mari.
Intrand in rezonanta cu nucleul Pamantului, veti deveni mai constienti de Pamant ca fiinta vie, constienta. Prin intermediul acestei legaturi, veti primi un tip de soliditate energetica –chiar si in mijlocului haosului din ce in ce mai accentuat de pe Pamant.
Partea ciudata este ca, atunci cand va reveniti in fire, ca sa spunem asa, sunteti mai putin controlabili, mai putin „manipulabili” de catre acele forte care controleaza fluxul gandirii omenirii, prin dezinformare, manipulare si control al mintii.
Cu alte cuvinte, formarea unei relatii directe constiente cu nucleul Pamantului, conduce la depasirea multor efecte a ceea ce numim tehnolgii impotriva vietii.
Daca doriti sa faceti ceva in plus fata de intrarea in rezonanta cu nucleul Pamantului, va sugeram sa va folositi tubul pranic¸ un canal energetic subtil, care trece prin varful capului vostru, continua prin centrul corpului si merge in pamant. Acest tub, acest canal, poate fi extins in jos, adanc in pamant, pana la nucleu, iar deasupra capului, pana in spatiul indepartat. Prin aceasta metoda nu urmariti extinderea canalului dincolo de varful capului, ci extinderea sa in jos, in nucleul Pamantului.
Dar esentiala nu este trimiterea acestui canal in adancul Pamantului. Esential este sa intelegeti ca sunteti in rezonanta cu nucleul Pamantului, doar stiind acest lucru. Aceasta va da nastere unei stari de stabilitate, chiar in mijlocul celui mai profund haos. Va va trezi simturile. Va va conduce la o relatie mult mai profund constienta cu Pamantul. Si trebuie sa va tragem atentia ca va va deshipnotiza – va va face mai putin controlabili. Si veti vedea mai clar, dincolo de minciunile care va inconjoara!
A doua sugestie se refera la dezvoltarea unei relatii constiente cu nucleul galaxiei.
In primul rand, intelegeti ca puteti fi in rezonanta cu centru Galaxiei Calea Lactee, care este o gaura neagra si ca, si in cazul intrarii in rezonanta cu nucleul Pamantului, veti deveni stabilizati in relatia cu galaxia.
Daca sunteti capabili de asta, pur si simplu auzind aceasta descriere, va veti activa cunoasterea modului in care o puteti face. Nu este o treaba prea complicata. Este chiar simplu, e nevoie sa intelegeti ca o parte din voi nu este limitata de coordonatele de timp si spatiu, ale corpului vostru fizic.
Este nevoie sa intelegeti ca ea, constienta se poate extinde instantaneu oriunde in timp si spatiu si ca, extinzandu-va constienta spre nucleul galactic, sunteti stabilizati in relatia cu galaxia.
Idealul este sa va aflati simultan in relatie si cu nucleul Pamantului, si cu nucleul galaxiei. Atunci veti putea calatori cu mai multa iscusinta, pe valurile de energie din spatiul indepartat.
Dar, va atragem din nou atentia ca acest lucru va va face mai putin controlabili, mai greu de hipnotizat si atunci veti trai experienta curioasa de a merge, in timp ce multi din jurul vostru inca dorm. Ce veti face cu aceasta constienta este, bineinteles, alegerea si responsabilitatea voastra
Hathorii, 24 martie, 2008

Cateva ganduri lamuritoare de la Tom
Pentru cei care nu sunteti familiarizati cu tubul pranic, iata o scurta descriere:
Tubul pranic este un canal de energie subtila, asemanator unui tub care trece de la coroana, in varful capului, prin centrul corpului si se indreapta prin perineu, spre pamant. Perineul este un punct aflat la jumatatea distantei dintre organele genitale si anus.
Daca atingeti varful degetului mare cu aratatorul, veti vedea un cerc care este aproximativ de diametrul tubului vostru pranic. In anumite traditii ezoterice, tubul pranic este numit Stalpul Central, sau Coloana Centrala.
Anumite linii ale yogilor si yoghinilor tibetani budisti lucreaza cu un canal foarte subtire, de dimensiunea firului de par uman, care trece prin centru tubului pranic. Aceasta cale a energiei este cunoscuta sub numele de Canalul Secret si este folosita in anumite practici ezoterice yoghine, pentru a afecta energiile subtile din corpul Yogi-lor sau yoghinilor – ideea fiind ca asemenea practici conduc catre obtinerea mai rapida a iluminarii spirituale.
General vorbind, tubul pranic patrunde pana in 2 metri in pamant (cu exceptia cuiva care este intr-adevar neimpamantat) si se ridica deasupra capului, la aproximativ aceeasi distanta. Pentru ca acest tub pranic este format din energie subtila, el nu respecta legile fizicii newtoniene, dar se supune in schimb limitarilor mecanicii cuantice. Astfel, este posibil sa se extinda tubul pranic foarte adanc in pamant, chiar in nucleul planetei, si/sau foarte departe in spatiu.
Pentru acei cititori carora aceste notiuni le sunt straine, va sugerez sa cititi un articol scurt pe care l-am scris, intitulat „Ganduri si observatii asupra Canalului”.
Daca ajuta, ganditi-va la tubul pranic ca la un dispozitiv imaginar. Nu trebuie sa stabiliti daca un asemenea lucru este posibil cu adevarat, sau nu. Puteti explora efectele tubului pranic, in termenii sai.
Tubul pranic este afectat de gand si intentie. Pentru a extinde canalul in pamant sau in cosmos, este nevoie numai de intentia de a face asta. Daca este ceva nou pentru voi, puteti avea doar un gand ca acest lucru se intampla. Pe masura ce lucrati mai mult cu el, veti putea avea, in final, impresia clara ca se extinde sau se contracta, in conformitate cu intentia voastra.
In metoda sugerata de Hathori in acest mesaj planetar, utilizarea tubului pranic este pentru aceia care vor sa faca ceva in plus fata de a intra in rezonanta cu Pamantul. Unii oameni sunt rezonatori, iar altii sunt activatori. Unii sunt si una si alta. Intrarea in rezonanta cu altceva decat voi (de exemplu, cu nucleul Pamantului) este, in esenta, un act de pasivitate. Unii oameni fac numai asta foarte bine, in timp ce altii au nevoie sa mai faca ceva. Pentru aceia care vor sa mai faca ceva, in timp ce intra in rezonanta, tubul pranic este un instrument excelent. Asa ca, alegeti metoda care vi se potriveste.
Cel mai important lucru este ca, oricum o faceti, trebuie sa intrati in rezonanta mentala cu nucleul Pamantului si, daca reusiti, si cu nucleul galaxiei.

www.tomkenyon.com© 2008 Tom Kenyon. All rights reserved.You may make copies of this message and distribute in any media as long as you change nothing, credit the author, and include this copyright notice and web address.
Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?


Preluat de la ... www.editura-foryou.ro