28 iul. 2008

Energiile pentru Iulie 2008 (Arhanghelul Mihail)


Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn Energiile pentru iulie 2008
Activarea „Indigo Aurie” (ii multumim Alexandrei Stan)

Preaiubiti Lucratori intru Lumina, acum cand intrati in luna iulie, va aflati in procesul de integrare a noilor coduri de lumina care au fost primite de la Marele Soare Central in perioada Solstitiului. Aceasta lumina aurie a Iubirii Inaltate pline de compasiune patrunde in grilele Pamantului si creeaza o radianta care activeaza amintiri stravechi si directii noi in aceia dintre voi care sunt deschisi sa primeasca aceste valuri de Iubire Aurie de la Sursa.
Pe masura ce sunteti inconjurati de aceasta Iubire stralucitoare, activati amintiri sufletesti stravechi legate de Lemuria, de o perioada in care codurile paradisiace ale iubirii si echilibrului erau activate pe deplin pe Planeta. O parte din voi recunoaste aceasta energie aurie si priveste inapoi cu minunare si bucurie, anticipand intoarcerea Paradisului pe Planeta. Insa, suflete iubite, nu puteti merge inapoi, deoarece miscarea evolutiei voastre este intotdeauna catre expresii noi ale Iubirii Divine. Putem spune asadar ca, pe masura ce integrati pe deplin si va amintiti de energia Lemuriei in fiinta voastra, sunteti de asemenea activati de noile coduri de lumina sa creati viitorul „Pamant Nou” pe Steaua Albastra Terra. Aceasta va fi o societate planetara paradisiaca care va fi noua si foarte interesanta. Nu va semana cu nimic din ce a existat pana acum pe Pamant. Va fi creatia voastra si alegerea voastra pe masura ce co-creati impreuna cu Spiritul.
In aceasta perioada de transformare globala, multi dintre voi simt stresul si tensiunea pe masura ce grilele vechi ale Pamantului se prabusesc si se dezintegreaza. Exista multa frica si discutii despre „inversarea polilor” si perturbari ale campului magnetic. Suflete iubite, sa nu va fie frica. Asa cum vechile sisteme sociale se destrama si sunt reinnoite, asa sunt reinnoite si grilele magnetice si cristaline ale Pamantului. Dragilor, voi insiva ati participat la meditatiile si ceremoniile de lumina care au ajutat la activarea noului sistem de grile energetice pentru Planeta. De ce va este atunci asa de frica atunci cand vechiul se destrama si se ofileste? Nu aveti incredere ca grilele Noului Pamant, la a caror formare si creare ati ajutat, vor sustine integritatea Planetei? Iubitilor, de ce noi, cei din taramurile Spiritului, am fi lucrat atat de intens impreuna cu voi ca sa cream acest sistem nou de grile aurii cristaline daca ar fi fost planul Spiritului sa permita o mare distrugere si pierderea de vieti? Va cerem sa stiti ca Planeta insasi patrunde in era ei de Pace Aurie si ca ea a ales sa nu mai permita de-acum durere, suferinta si pierderea de vieti. Ea va roaga pe voi, copiii ei preaiubiti, sa incetati a mai trai in frica si sa intelegeti ca schimbarile si transformarile de pe Planeta au fost concepute cu scopul precis de a activa tiparul pentru o casa paradisiaca penta-dimensionala pentru toti cei care traiesc pe Planeta. Pe masura ce acest tipar este actualizat de la Sursa prin Marele Soare Central si transmisiile de coduri de lumina, noile sale coduri vor crea Abundenta si Lumina pentru intreaga populatie a Pamantului.
Activarea „Indigo Aurie”
Preaiubiti Lucratori intru Lumina, va vom vorbi acum despre un subiect care ne aduce multa bucurie. Pe masura ce va apropiati de luna august si de deschiderea portalului Portii Leului de la finalul lunii iulie, Lumina Aurie radioasa de pe Planeta creste in intensitate si putere. Acest nou „val” de Lumina care va patrunde pe Pamant intre lunile iulie si octombrie va fi energia care va crea o „trezire” puternica in populatia colectiva a Pamantului, in frunte cu ceea ce vom numi activarea „Indigo Aurie”.
Primul si al doilea val de fiinte Indigo care au venit pe Pamant cu scopul precis de a ridica frecventa Pamantului in dimensiunea a cincea si de a imputernici transformarea spirituala si sociala au acum intre 20 si 40 de ani. Ei sunt pregatiti sa devina o forta puternica in materializarea planetei paradisiace care va fi Raiul pe Pamant.
Aceste fiinte Indigo au facut trecerea in energia de cristal sau Christica, au absorbit Lumina Aurie in corpurile lor de lumina si incep sa radieze aceasta lumina ca „Cei stralucitori”. Insa, aceste fiinte, pe care le vom numi „Indigo aurii”, nu vor deveni cu totii vindecatori si profesori spirituali. Multi vor ramane in cadrul societatii obisnuite si vor imputernici de acolo marile schimbari care vor transforma societatea in urmatorul ciclu de lumina. Va cerem sa urmariti cu atentie in urmatoarele sase luni cum energia Indigo Aurie va deveni o forta si un factor in viata din SUA, mai ales in cadrul alegerilor viitoare din America. Adultii Indigo sunt cei care fac alegeri si cer Pacea si un viitor durabil pentru Planeta si pentru copiii lor.
Asadar, in aceasta perioada, multi dintre cei care fac parte din primele valuri Indigo vor simti aceasta trezire puternica si vor sti, ca grup spiritual, ca este timpul sa se trezeasca la alegerile pe care au venit aici ca sa le faca si sa creeze Paradisul de Iubire Neconditionata din dimensiunea a cincea. Va cerem acelora dintre voi care sunteti Lucratori intru Lumina experimentati si intelepti sa lucrati cu aceste energii mai noi, sa le sustineti si sa le indrumati, pe masura ce isi activeaza puterea de a aduce schimbare pe Planeta. Impreuna, veti crea un Nou Pamant.
Energiile pentru iulie 2008
Luna Noua cade pe 3 iulie si este in Rac. Racul este un semn de apa guvernat de Luna, asa ca aceasta este o perioada puternica pentru a va conecta cu sentimentele si emotiile interioare profunde. Mergeti adanc in interior, in adancurile fiintei voastre, si ingaduiti-va sa integrati orice sentimente sau emotii care poate au fost reprimate. Atunci cand patrundeti in adancurile fiintei voastre, veti gasi o iubire blanda care va va imbratisa si cuprinde pe parcursul acestor integrari, pe masura ce va imbratisati Stralucirea si Lumina.
Pe 13 iulie, Venus intra in Leu, iar noua energie Divina feminina solara incepe sa se reverse pe Planeta. Pe 22 iulie, Soarele se muta de asemenea in Leu, aducand noua energie masculina solara, iar pana pe 12 august Zeul (Ra/Soare) si Zeita (Isis/Sirius) se vor afla impreuna la Poarta Leului. Ei vor radia lumina lor aurie combinata, masculina si feminina, pentru a fi primita in grilele cristaline ale Planetei si in inimile tuturor celor care sunt deschisi si pregatiti, iar acest lucru va genera un val de Iubire Aurie care va inalta constiinta colectiva de pe Planeta la finele lui iulie si inceputul lui august.
Luna Plina va fi pe 18 iulie si va fi in Capricorn/Rac. Luna Plina in Capricorn inseamna ca Luna se afla intr-un semn de pamant, iar Soarele intr-un semn de apa. Energiile sunt blande si stabile, un mariaj dintre Mama (Rac) si Tatal (Capricorn), oferind o energie echilibrata pentru primirea luminii solare ce va urma. Iubitilor, aceasta zi cu Luna Plina ar fi un moment potrivit pentru a va echilibra energiile masculine si feminine interioare, pentru a va pregati pentru valul urmator de Iubire radioasa de la finele lui iulie si inceputul lui august.
Si astfel, va dorim putere, tarie si bucurie in calatoria voastra continua de co-creare de pe planeta Pamant!


Articol preluat de la ... http://www.editura-foryou.ro/