30 apr. 2013

De la dualitate la trialitate: vointa divina manifestata (Lauren Gorgo)

De la dualitate la trialitate: vointa divina manifestata

De Lauren, 11 aprilie 2013 (ii multumim Anei Nicolai)

Asadar, in sfarsit, in Sfarsit, IN SFARSIT, am reusit sa iesim din miscarea in marsarier si putem incepe sa mergem, din nou, inainte… desi, in acest nou teritoriu, inainte pare a fi oarecum subiectiv, intrucat, practic vorbind, nu avem busola si punctele de reper liniare, care sa ne indice directia. Dar toata aceasta noua realitate este destul de alunecoasa, deoarece, fara liniaritate, fara inaintarea secventiala, chiar nu avem alta alegere decat sa gandim cu inima. E destul de inselator. Ne elimina, fara nicio exagerare, logica.

Acestea fiind spuse, nu pare a fi deloc momentul unui start, in care suntem gata sa alergam. Mai degraba, este un start in care ne taraim… sau oricare ar fi cuvantul potrivit, pentru un pic mai rapid decat sa stai. Oricum ar fi, eu sunt prezenta. Decat sa ma intorc si sa mai scotocesc inauntrul meu, accept orice. Iar. Si iar. Si iar. Si…

(Incepe peroratia) Fara nicio indoiala ca aceasta a fost cea MAI lunga si chinuitoare perioada de Mercur retrograd, din istoria miscarilor retrograde… si, da, este potrivit sa spun asta, despre fiecare miscare retrograda, dar… la modul s.e.r.i.o.s. Nu mi-au mai ramas adjective care sa descrie desartaciunea din toate astea. (sfarsit de peroratie)

Chiar daca am fost tinuti cu capul sub apa, ceea ce a parut a fi 3-4 vesnicii, in tabloul de ansamblu, am trecut printr-o profunda initiere in taina preotiei… pe care cei din lumea nevazuta o numesc ritul de trecere la revendicare puterii si autoritatii lui Dumnezeu. Nu stiu deloc ce inseamna toate astea, dar stiu cu adevarat ca, datorita ei, suntem niste oameni transformati.

Lasand de-o parte remarcile sardonice, chiar am senzatia puternica ca, in aceasta prima saptamana, iesirea din gaura (neagra) va insemna un pic de echilibrare, pe masura ce cautam sa ne gasim directia, sa ne evaluam viata si sa ne stabilim in unime. Sper ca Luna Noua va initia punerea in miscare de care avem atat de mult nevoie, dar adevarata magie pare sa vina din noul punct de echilibru, deasupra caruia ne leganam. Daca sunteti suficient de nemiscati… de parca asta ar fi o optiune… e posibil sa percepeti acest punct de pe axa centrala, care pulseaza in interior. E un spatiu gol, linistit, cuminte, care este totodata extrem de inteligent si sigur de el. El aduce echilibru inimii si mintii, dandu-i inimii si o voce mai puternica… facand ca adevarul sa fie mai usor de perceput si de descoperit, datorita starii intense de pace, care ne tempereaza gandurile, candva polarizate.

Credeti-ma, acest punct de echilibru ESTE noul nostru inceput. Nimic in plus, ci doar pace. El este spatiul fertil al non-atasamentului, al potentialitatii pure, din care toate iau nastere. Unirea spiritului cu materia, a femininului cu masculinul, a emisferei cerebrale drepte cu cea stanga, a corpului cu sufletul etc… acesta este fuziunea cerului cu pamantul – iar ea incepe cu noi.

Cei din lumea nevazuta spun ca acest spatiu este locul din care venim si in care ne intoarcem, fiind esenta a ceea ce ne va transforma radical viata si corpul. Aceasta este energia pe care am asteptat-o si este energia din care vom crea. Orice va doriti, se afla in aceasta energie… orice aveti curajul sa va imaginati, exista in aceasta energie. Daca nu sunteti inca in contact cu ea, veti fi. Deveniti constienti de centrul creierului vostru si observati linistea existenta acolo. Este subtila – dar exista. Daca tot nu o simtiti, asteptati pana cand scade intensitatea energiei Lunii… de regula, pentru mine, asta inseamna trei zile.

Aceasta energie e vie si, in acelasi timp, nemiscatoare. Nu e un gand si nu e un sentiment, este dincolo de ele… mai adanca si mai profunda. Nu este extatica, dar ar putea fi. De fapt, poate fi orice. In lipsa unui cuvant mai potrivit, este asemenea spatiului in care posibilitatea se intalneste cu capacitatea. Lutul divin, presupun eu.

Aceasta este substanta din care sunt alcatuite noile noastre lumi. In acelasi timp, ea este noul nostru camin si noul nostru teren de joc… iar acesta e doar punctul de basculare, faza embrionara, inceputul spiralei ascendente a unei lumi cu totul noi, pe care sa o exploram launtric.

ADEVARATA FIInta umana

Pentru primul grup de suflete, care si-a incheiat cu succes lunga si consacrata calatorie prin lumea cauzalitatii (constiinta dualitatii), trenul catre unime (constiinta trialitatii) a sosit in statie. Usile sunt deschise, iar noi dam buzna prin ele… cautand cu frenezie peronul la care va sosi noul tren de mare viteza (eclipsele ce se apropie), pentru a ne duce spre noua noastra lume.

Atunci cand vom schimba trenurile, in mod oficial, vom fi schimbat tiparele – de la miscarea inceata, a omului tridimensional care FACE (efort) si care e limitata de forta de gravitatie (creatie karmica), la creatia extrem de rapida (lipsita de efort) a FIIntei umane de dimensiunea a 5-a, care este nelimitata si pura. Aceasta trecere este totul – daca nu tot ce ne-a mai ramas din invatatura/JOACA/experienta ca noi oameni… atat timp cat alegem sa ramanem intr-un trup, aici, pe aceasta planeta.

Pleiadienii au numit precedentele 8 saptamani din viata noastra, „cel mai transformator portal, din intreaga noastra existenta pamanteasca”… si ne asigura ca portalul care vine este nimic, in comparatie cu ceea ce este, acum, in urma noastra. Daca am supravietuit acestei treceri – si, cinstit vorbind, unii oameni nu au supravietuit– ceea ce este in fata noastra va fi ca plutitul pe aripile vantului.

Depasiti punctul critic, de la a trai ca un om care FACE, la a trai ca o adevarata FIInta umana, asa cum ati fost planificati si meniti sa FITI, la origini. Aceasta schimbare de dinamica constituie fundamentul pentru sistemul noii voastre realitati, care reclama, in primul rand, principiul feminin al acceptarii de a FI… ca, mai intai, sa FITI, in mod constient.

Stim ca aceasta cerinta obligatorie, aceasta invatatura, a reprezentat cea mai mare parte din calatoria de a ajunge aici… in sensul ca este mai putin complicat sa fii o FIInta umana, atunci cand esti lipsit de energia, de dorinta, de vointa de a FACE… dar e un lucru diferit sa aplici, in mod constient, aceste principii, in momentul in care energia, dorinta si vointa revin. Acum lucrurile se vor schimba, in sensul ca va trebui sa puneti in practica, acest concept. 

Acest moment din timp ESTE punctul de cotitura… ceee ce noi am numiredirectionarea energiei lui a FACE. 

CSP– Consiliul Suprem Pleiadian


Mai multa magie in actiune

Unul dintre lucrurile pe care le-am aflat in timpul acelei perioade retrograde este ca, indiferent cum s-a manifestat limitarea in viata fiecaruia dintre voi, in ultimele cateva saptamani, acea rezistenta/presiune a constituit o componenta de baza in pregatirea noastra, pentru ceea ce CSP numeste calatoria re-incarnarii noastre… in care exprimarea fizica a divinitatii noastre incepe sa ne anime noua viata.

Ei mi-au explicat ca, datorita faptului ca divinitatea se ancoreaza in corpul nostru (odoamnecatdedureroseste!), in prezent, suntem sub incidenta legilor superioare (divine)… pe care ei le numesc legi universale, ce transcend materia fizica. Cu alte cuvinte, acum, ca ne-am eliberat de cauzalitate (creatia cauza si efect), nu vom mai lucra in cadrul matricei de creatie 3D. Capacitatea noastra s-a schimbat, asa ca vom invata cum sa existam/cream in lumea fizica, dintr-un punct de acces/avantajos al dimensiunilor superioare.

Permiteti-ne sa explicam. Aceia dintre voi care isi incheie procesul de intrupare a divinitatii vor iesi din tipare, cum se spune, pentru toti ceilalti… avansand la un nou nivel de creatie, care nu este conditionata sau limitata de legile 3D de creatie (timp si spatiu). Va nasteti in spatiul materializarii divine, care lucreaza altfel decat creatia cauzala. Asta e ceea ce veti invata pentru voi insiva, in acest interval sfant, dintre echinoctiu si solstitiu… pe care noi l-am numit perioada fertila, in care sa va exersati capacitatile magice. – CSP

Se pare deci ca, de acum (sau din momentul in care putem sta din nou in picioare) si pana la solstitiul din iunie, vom incepe sa ne amintim cum sa ne folosim aptitudinile de creatie 5D, in lumea formei. Aceasta diferenta… dintre creatia 3D si 5D… exista la nivel de actiune si, in momentul de fata, ne este indesata in constiinta, astfel incat sa putem deprinde arta de a pune in miscare energia, cu intreaga noastra FIInta.

Datorita faptului ca mintea superioara este cea care guverneaza procesul de creatie in 5D, aici actiunea are loc la nivelul divinitatii… insemnand ca, in loc sa actionam pe baza logicii (mentale) sau liniaritatii, actionam pe baza inspiratiei divine. De aceea este atat de important sa ne echilibram in starea de neutralitate si sa gandim cu inima – intrucat mintea superioara (5D) evita orice impotrivire a egoului, de la nivelul mintii inferioare (4D), produsa de constiinta separarii si comunica direct cu corpul nostru fizic (3D), prin dorinta sincera, din INIMA.

Altfel spus, o inima si o minte curata ne dau capacitatea de a ne LASA antrenati (de divinitatea noastra) in actiune (inspirata) – spre deosebire de a ne angrena (forta) in actiune (ego). Acelasi concept, dar aplicare diferita.

Iata un exemplu practic, care mi-a fost oferit de catre CSP:

Sa folosim exemplul cu dorinta de a materializa o masina noua. In 3D, probabil ca acest proces va urma o mentalitate liniara, pe baza careia va veti stabili intentia, va veti pregati financiar, dupa care veti incepe sa va documentati, sa faceti un test de proba si, in final, sa cumparati masina – daca si atunci cand aveti mijloacele de a face acest lucru. 

In 5D, actionati doar pe baza unei dorinte sincere, din inima si nu pe baza mijloacelor logice prin care puteti dobandi un lucru… acestea din urma fiind pasul care incetineste, in mod considerabil, materializarea. La acest nivel de creatie, nu puteti pune in miscare energia, intr-un mod eficient, cu mintea inferioara, pentru ca, in mod cert, magia nu este un lucru deloc logic.

In 5D, evitati pasul pregatitor, ca mijloc de a avea”si, mai exact, intrati in energia de A AVEA… aceasta energie este elixirul de aur al creatiei, care atrage spre voi, materializarea rapida. 

In 5D, dorinta divina este suficienta ca sa va puna in miscare universul, sa determine legile fizice sa vi se supuna. Asta nu inseamna ca actiunea nu mai este necesara – caci unde-ar mai fi distractia? Nu… spunem doar ca actiunea trebuie sa vina LA voi, inainte ca ea sa fie realizata. 

Acum, va reamintim ca… pentru a atrage SPRE voi actiunea inspirata, mai intai trebuie sa va simtiti foarte relaxati in lumea simularii. – CSP

Traducere omeneasca: In dualitate, noi cream, in primul rand de la nivelul egoului/mintii inferioare (4D), in care suntem motivati de o gramada de „ar trebui” pe care i-am mostenit si care au la baza intelegerea ca suntem separati de adevarata Sursa a sinelui nostru – si, prin urmare, ne cream pe noi insine si viata noastra, pornind de la exterior, spre interior.

In trialitate (UNIme), in care cream de la interior, spre exterior, creatia ia nastere exact din Sinele nostru Divin, din dorinta autentica a sufletului, de a se exprima in forma.Cu un echilibru adecvat intre inima si minte – la care acum avem cu totii acces – egoul actioneaza doar ca mijlocitor care duce la indeplinire, comanda inimii. Aici cream CA Dumnezei – nu cu sau pentru Dumnezeu. Aici, noi nu Il determinam pe Dumnezeu, ci SUNTEM vointa lui Dumnezeu. Aceasta schimbare de perspectiva elimina separarea care ne tine legati in cauzalitate, in limitare.

A cunoaste ca suntem Dumnezei creatori inseamna a cunoaste ca nu exista nimic pentru care sa muncim. Faca-se Voia Ta… in masura in care ÎI DAM VOIE… pe Pamant, precum este in ceruri.

Sa aplicam aceasta maretie, la exemplul de mai sus: In 5D, nu producem banii de cumparat masina pe care ne-o dorim, ci ii dam voie dorintei noastre de a avea o masina sa produca banii. Aici, aceasta schimbare este esentiala. Banii reprezinta doar un mijloc prin care putem obtine un lucru; ei nu ne alimenteaza dorinta, ci doar creeaza puntea de legatura dintre planul eteric si cel material.

Odata ce ne lansam dorinta divina, ATUNCI, se deschid usile oportunitatii, prin care putem obtine un lucru… si nu invers.

Toti am fost invatati (prin intermediul fricii/lipsei/separarii) ca, pentru a avea ceea ce dorim, trebuie sa economisim… insa acest lucru intarzie procesul de creatie (5D). La acest aspect se refera CSP, atunci cand spune ca trebuie sa ne simtim relaxati in lumea simularii… cand actionam potrivit dorintei noastre divine, de a sti cu certitudine ca „voia noastra e facuta”, mijloacele de a o realiza vin, ca un rezultat… INTRUCAT intram in starea de A AVEA acel lucru. Daca incetam sa ne miscam spre starea de a avea, oprim si miscarea de realizare a dorintei.

Daca aceasta schimbare de paradigma va face sa va stea mintea in loc, nu va faceti griji. Simt ca avem la dispozitie tot anul 2013, ca sa o intelegem cu adevarat. (In plus, lucrez la cateva instrumente placute, primite de la pleiadieni, care sa ne ajute sa cream exact ceea ce dorim.) 


Relatia justa

Aici, afacerea de „magie in actiune” da rezultate, MUUULT mai repede, dar evident ca ea impune, totodata, multa incredere si intelegerea deplina ca suntem centrul universului nostru… ca orice dorim sa fim, sa facem si sa avem vine spre noi, din noi si din CAUZA noastra.

La aceasta intelegere ma refeream in raportul anterior – faptul de „a veni si a sta in fata creatiilor noastre”… in care noi trebuie sa mergem mai intai… ceea ce pleiadienii numescrelatia justa.

Desprinderea de cauzalitate si intrarea in lumea unitatii da nastere relatiei juste. Din perspectiva lumii voastre, relatia justa este relatia cu un Dumnezeu – sau cu o lume – aflat in afara voastra, dar noi spunem ca relatia justa incepe la nivelul sinelui si este reflectata de relatia voastra cu lumea exterioara. – CSP

Relatia justa (cu sinele) intra pe pozitie, pentru noi toti si este, realmente, esenta, fundatia noului proces de creare. A fi intr-o relatie justa cu sinele inseamna a sustine si perpetua IUBIREA de sine… inaintea a orice altceva. IUBIREA de sine este relatia justa cu Dumnezeu – deoarece SUNTEM Dumnezeu.

A fi nucleul lumii noastre nu inseamna ca suntem separati de IUBIRE, ci ca existam ca expresie a ei. Iar ceea ce ne ofera constiinta unimii este capacitatea de a ne percepe ca un TOT al tuturor lucrurilor, ceea ce inseamna ca nu ne putem separa de absolut nimic.

Ca si creator (constient) al lumii noastre, nu putem cadea victima nici macar universului in sine, deoarece… si ati mai auzit-o pana acum, de mii de ori… universul este INauntrul nostru. Nu suntem o parte din univers, SUNTEM universul.

Iar asta mai inseamna ca nu exista nimic „acolo”, care sa ne asigure nevoile. Noi asiguram totul… fapt ce poate face ca aceasta tranzitie si noutate sa fie un pic complicata.

Daca sunteti obisnuiti sa asteptati semne si sincronicitati din partea „universului”, ca sa treceti la actiune, va veti trezi, in schimb, ca ramaneti in nemiscarea nemanifestatului. Fara folosirea vointei divine, nu EXISTA miscare, asa ca este tentant sa gandim ca, fara comanda noastra, nimic nu lucreaza pentru noi… cand, in realitate, totul lucreaza exact asa cum intentionam. 

Am invatat, intr-o maniera destul de dureroasa, ca aceasta creatie de a pune carul inaintea boilor, cum imi place mie sa ii spun, se aplica si corpului nostru fizic. Fireste ca se aplica, caci si pe el il cream. Dar zilnic uit asta… uneori, la fiecare ora… asa ca nu am reusit/am uitat sa aplic acest lucru, la o ruptura de ligament la genunchi, pe care mi-am creat-o anul trecut in august, in timpul concediului petrecut in Montauk. Opt luni de zile am schiopatat de ici-colo… mai mult ca de obicei… avand dureri constante/disconfortul inflamarii si fiind foarte frustrata, din cauza imobilizarii (suplimentare), incat nu mi-am dat seama ca eu cazusem in spatele creatiei mele (fiindu-i victima).

In orice caz, acum doua zile, am simtit un imbold clar de a face o plimbare pe micutul meu munte. Mi s-a parut deconcertant, intrucat de fiecare data cand imi foloseam genunchiul, in special cand urcam, simteam ca starea lui se inrautatea, umflandu-se si mai mult. De data asta insa, pentru un motiv spre care chiar m-am simtit chemata si, prin urmare… la inceput, am fost tematoare… am trecut peste disconfort, am dat curs imboldului si am facut o plimbare f.o.a.r.t.e. impresionanta… ei, pentru standardele mele!

Ce-i drept, la inceput m-a durat si am fost convinsa la un moment dat, cand am iesit din starea de echilibru, ca mi-am facut din nou rau… dar, in mod surprinzator, nu era asa. Dupa ce durerea s-a ameliorat intr-un fel (emotional si fizic), pe drumul de intoarcere, la coborare, am observat ca piciorul meu era mai drept decat fusese in ultimele luni. In aceeasi noapte, am putut dormi fara durere, chiar si cand m-am intors pe-o parte sau m-am dat jos din pat si era evident ca schiopatam mai putin. In plus, am remarcat ca mobilitatea si fluxul sanguin crescusera si, odata cu ele, si gradul de vindecare.

Dupa ce am dat curs acelui imbold venit de la minunatul meu Sine Divin, am inteles foarte bine patru lucruri:

1. Mai intai de toate, mi-am dat seama ca imi pusesem (in mod inconstient) genunchiul pe primul loc… am jucat rolul de victima in procesul lui, in loc sa ies in fata si sa ghidez/dirijez vindecarea, in mod constient. (Banuiesc ca numim acest lucru puterea mintii asupra materiei, dintr-un motiv. MDA)

2. M-am gandit ca genunchiul trebuia sa se vindece complet, pana sa il pot folosi mai mult, asa ca l-am tinut intr-un tipar limitativ, recreand realitatea de „a astepta sa se vindece”, timp de 8 luni. Pentru altcineva, se poate ca miscarea sa fi fost o actiune evidenta, care sa contribuie la procesul de vindecare, dar eu nici macar nu am luat-o inconsiderare… asta fiind, in mod clar, problema.

3. Mi-am dat seama ca, odata ce am lasat ca inspiratia divina sa vina prin mine si am trecut peste rezistenta mentala provocata de frica, schimbarea s-a produs intr-o clipa. Ei bine, aproape… inca mai lucrez la ea, dar schimbarea din acea zi a fost imediata.

4. Din clipa in care mi-am afirmat rolul de creatoare a acelei leziuni – si, in consecinta, a vindecarii ei – am inteles ca trebuia sa incetez sa mai adopt (re)actiunile obisnuite in caz de leziune (ca schiopatatul, de pilda) si sa incep sa intreprind actiunile (inspirate), care provin din starea viitoare, cea de vindecare… adica, simuleaza pana reusesti, comporta-te ca si cand etc.

Nu pot sublinia indeajuns de mult necesitatea de a ne angrena vointa (divina) aici – altfel, ramanem in punctul zero. Trebuie sa avem curajul de a pasi, cu credinta, in fata energiei, pentru a ne comanda experienta puterii de sine… ca nu cumva sa cadem victima energiei. Trebuie sa avem incredere in (actiunea inspirata) pasul necesar folosirii capacitatii noastre magice si sa ne avantam cu curaj in acele ape, cu o stare de abandonare, plina de cutezanta.

Toti am invatat (in stilul dur) ca singurul lucru pe care il asteptam vreodata este noi insine… sa facem act de prezenta si sa fim stapani pe puterea comenzii noastre. Odata ce ne revendicam ultimele piese (fragmente) ale suveranitatii noastre Dumnezeiesti, incepem sa aplicam acea cunoastere greu dobandita, in fiecare aspect din viata noastra. Acel moment este acum.

Si, chiar daca ati putea fi tentati sa cadeti prada frustrarii ca acesta a fost adevarul, adevarul nostru, tot timpul… fiti impacati, stiind ca singura cale a fost sa trecem prin asta. Am avut nevoie sa mergem pe acest drum sustinut… de revendicare constienta a divinitatii noastre, ca sa ne reamintim ca suntem divini. Iar acum, suntem aici.

In plus, chiar daca toti am stiut asta mereu… ca noi suntem cei pe care i-am asteptat… nu am STIUT-o cu adevarat. Dar acum, stim…

Artistul de trapez

Pentru a ilustra si mai bine ideea de puterea mintii 5D, asupra materiei 3D, CSP ar dori ca eu sa va impartasesc aceasta poveste scurta:

Povestea este despre un om care a trait pe Pamant, acum foarte mult timp si care era un artist ambulant de trapez. In calatoriile sale, a ajuns la o manastire dintr-un sat de munte, care i-a deschis imediat ochii spre inaltimi mai mari decat cele pe care doar el le putea atinge, cu numerele sale de trapez. Intrucat a fost fermecat de acest sat, s-a implicat in ajutorarea catorva artizani ai satului, pentru a organiza si pregati un program de divertisment pentru comunitate, in schimbul acestor invataturi sacre.

Cat timp a trait in acel sat, a ajuns sa inteleaga ca dorinta sa de baza, cea mai puternica apiratie a sa, nu era sa faca salturi de pe corzile impletite, sa zboare nebuneste prin aer… ci sa simta libertatea reala, durabila, in intimitate cu Dumnezeu. Caci stia ca, avand instrumentele potrivite, echipamentul si dispozitivele adecvate, pentru o clipa, putea intr-adevar plana la mari inaltimi… dar ceea ce inca nu stia era ca putea in mod sigur zbura, pe baza propriului acord. Aceasta era invatatura pe care isi dorea cu disperare sa o acumuleze – nu adevarul ca putea zbura, ci ca putea zbura, fara sa fie asistat. 

In urmatoarele cateva saptamani, a studiat cu zel marile invataturi ale legii universale, care urmau sa ii permita sa zboare, fara a fi asigurat in corzi, dandu-i posibilitatea sa se elibereze de legile fizice, care il tineau limitat. Intrucat si-a dat seama ca, in timpul zborurilor sale prin aer de la trapez, acele legi fizice nu puteau fi sustinute, s-a intrebat daca ar trebui ele cumva sustinute? 

A inceput sa se intrebe daca actiunea de a zbura prin aer a fost cea care a sfidat aceste legi naturale… sau credinta lui in aceste legi a fost cea care i-a permis sa le invinga? SFARSIT

In mod fascinant, acesta este stadiul in care Consiliul spune ca ne aflam in momentul de fata. Suntem artistii de trapez si, din punctul in care stam… dupa ce ne-am eliberat de creatia cauzala… fiecare dintre noi reconsidera acum legile fizice ale universului, intrebandu-se ce este cu adevarat posibil, acum.

Adaugam ca, doar reflectand la aceasta intrebare, creati, intr-adevar, raspunsul… caci, in mod sigur, oricare ar fi lucrul spre care va conduce imaginatia, in cele din urma, el poate fi realizat. Imaginatia voastra este recipientul in care se afla creatia, uleiul sacru al lampii dorintelor voastre, care nu tin cont de gandirea logica. 

Va spunem acestea stiind ca fiecare dintre voi va avea dorinte diferite, comenzi foarte diferite date universului vostru, insa vrem sa va incurajam sa va creati viata ca atare, caci unicitatea voastra este cea care va face ca imaginatia de co-creatie sa fie extraordinara. – CSP

Marea expansiune

Am aflat ca pleiadienii spun ca in luna aprilie incepem sa observam intelegerile subtile, cunoasterea, imboldurile profunde care ne spun ca, dintr-odata, avem capacitatea de a fi, de a face si de a avea mai mult… mai mult din ORICE lucru si din TOT ceea ce dorim.

Am pomenit in trecere despre acest lucru, in raportul anterior, pentru ca, la fel ca Alice, vom incepe sa credem in imposibil… ca acum este posibil sa fim, sa facem si sa avem imposibilul. Aceste mici deschideri/strafulgerari despre potentialul nostru sunt doar inceputul a ceea ce Consiliul numeste „marea expansiune” si, pe masura ce aceste ganduri incep sa se infiltreze in mintea noastra si chiar sa ne duca dincolo de ea, totodata, ele ne transforma – pe noi si chiar intreaga planeta – in plan fizic.

Odata cu acest sentiment neexplorat, al capacitatii noii fiinte supraumane, vine energia vointei divine manifestate. Vointa manifestata nu este altceva decat decizia categorica de a face sa se materializeze in plan fizic, o experienta… diferenta, dupa realizarea de Sine (Dumnezeu), este ca acum efectiv suntem sustinuti de intreaga noastra putere.

Si, chiar daca acest lucru ne ameteste de entuziasm, Consiliul imi explica faptul ca, la inceput, aceasta libertate poate fi coplesitoare, in plan mental… ca atunci cand incepem sa intelegem ca lumea este, intr-adevar, scoica noastra, ne putem bloca intr-o stare de imobilizare mentala. Pentru a depasi acest lucru, trebuie doar sa ne cufundam in spatiul inimii si sa lucram strict de la nivelul dorintei imediate.

Va fi un lucru minunat, sa priviti energiile creatoare ce vor veni, in curand, asupra voastra, insa va amintim ca, intr-o lume in care orice este posibil, doar ceea ce se bazeaza pe inima si este plin de IUBIRE va va atrage interesul, pe termen lung. De aceea, aceia dintre voi care si-au stabilizat energia, care au reusit sa se echilibreze in spatiul neutru al punctului nemiscat/zero si care pot traduce cu claritate, chemarea inimii, ei voi fi cei care vor intelege mai deplin cum sa creeze, in cadrul acestor legi. 

Pentru cei care nu au descoperit inca sensul adevarat al IUBIRII universale – ce poate fi deprins doar prin integrarea si echilibrarea fortelor sacre si divine, feminina si masculina – aceasta perioada va fi cu adevarat dificila. 

Le amintim celor care citesc aceste randuri, ca ei sunt cei care vor fi la carma si e foarte sigur ca ei sunt cei care ii vor conduce pe cei asupriti, pe calea cea buna. 

– CSP (Consiliul Superior Pleiadian)

(Referitor la inima, cei din CSP imi amintesc ca, desi e posibil ca acum sa fim mai capabili sa producem minuni, nefiind limitati de legile fizice ale creatiei 3D, in acelasi timp suntem „limitati” de legile IUBIRII… acele legi care stipuleaza binele cel mai inalt al tuturor si neamestecul… in vointa celorlalti… despre care ne-au vorbit in trecut.)

Atunci cand ne aliniem, cu totalitatea fiintei noastre – intelegand ca intreaga noastra lume se afla inauntrul nostru – orice lucru pe care vrem sa il materializam poate fi adus dinauntrul nostru. In momentul in care devenim centrul absolut al lumii noastre interioare, ne cream ca atare, lumea exterioara. Precum inauntru, la fel si in afara. Precum in ceruri, la fel si pe Pamant. Stiti procedura…

Nu e hocus pocus, ci alchimie. Acelasi concept, aplicare diferita. Este fizica (cuantica)… si, dupa parerea mea, fundamentala intelegerii magiei si ceea ce este necesar pentru a materializa, CU ADEVARAT… ca „din nimic”.

Ganditi-va la acest lucru, astfel… daca suntem doar un microcosmos al macrocosmosului, atunci, cu siguranta ca tot ceea ce ESTE, se afla inauntrul nostru. Ganditi-va la teoria despre fractali. Maestri alchimisti stiu ca orice lucru pe care vor sa il materializeze, trebuie sa vina de la Sine si ca ei nu sunt alcatuiti din nimic altceva, decat compozitia creatiei lor. Cunoasterea acestui lucru inseamna ca orice dorim trebuie sa provina din alinierea vibratiei si din restructurarea atomilor.

Consiliul spune ca toti vom avea mai mult acces la aceste concepte, in zilele ce urmeaza – dar, deocamdata, ei vor doar ca noi sa intelegem ca… pe masura ce incepem sa urmam aceste legi ale IUBIRII (universale)… tot ceea ce ne dorim poate fi cu adevarat creat, sustinut si materializat din vibratia noastra, din propriul camp energetic.

Luna aceasta, veti incepe sa intelegeti natura reala a procesului de creatie, de materializare… si veti dansa in ritmul divin, iar sufletul vostru va canta, in armonie cu simfonia creatiei cosmice, strict din perspectiva existentei cosmosului, in interiorul VOSTRU. Sunteti centrul lumii voastre si, in consecinta, puteti avea tot ceea ce va doriti deoarece… la nivel subatomic… SUNTETI absolut tot ceea ce doriti. 
– CSP

Imbucurator! 

Ce se intampla in continuare

Eu, una, nici macar nu pot vedea inca pasul urmator… continuam sa asimilam foarte multa MARETie… dar cei din CSP mi-au oferit viziuni rapide, cu privire la ceea ce se intampla in continuare – mai exact, mi-au vorbit despre apropiatele eclipse (incepand cu cea din 25 aprilie), pe care ei o numesc perioada de „creatie fizica materializata”.

Cunoastem cu totii – dar uneori ne temem de ele – acele perioade lungi cu eclipse, care, in esenta, sunt „aici ca sa ne slujeasca”… desigur ca ne slujesc, intreaga viata a fost creata ca sa ne slujeasca… dar nu intotdeauna in moduri incantatoare.

Chiar daca, istoric vorbind, exista multa frica in jurul eclipselor, mi s-a spus ca frica provine din misticismul generat de puterea eclipselor – si nu de eclipse in sine. In mod foarte interesant, Consiliul afirma ca aceasta putere este aici nu doar ca sa ne slujeasca, ci si pentru ca noi sa punem stapanire pe ea acum, pentru a ne transforma intr-un mod alchimic, viata – cu ajutorul ei.

Mi s-a aratat imaginea Magicianului din cartile de tarot, odata cu intelegerea faptului ca aceste eclipse le ofera – celor care ajung la maturitatea de a fi noii oameni lideri – capacitatea de a-si exercita vointa divina… de a avea acces la bratul fizic al fortelor cosmice de creatie, ce ne vor permite sa ne ridicam deasupra legilor fizice, sa le transcendem. Magicianul este prima carte din arcana majora a cartilor de tarot, avand vibratia numerica UNU, numarul inceputurilor si reprezinta alinierea cu unimea, la toate nivelurile de existenta… puntea dintre spirit si materie. (In mod interesant, luna aprilie are si ea vibratia UNU)

Asadar, in plan personal… si pentru cei aflati in fruntea paradei… aflu ca sandviciul de eclipse va avea ca tema impamantarea magiei, in forma fizica. Ca aceste eclipse ne conduc dincolo de limitarile fizice ale creatiei 3D si ne zoresc sa intram in taramul achimiei pure. Potrivit celor din CSP, acest tunel de vant al schimbarii va furniza energiile alchimice de transmutare, care sa ne transforme intreaga experienta a vietii fizice. (Sper ca acest lucru sa fie la fel de grozav pe cat suna!)

De acum si pana la solstitiul din iunie, vom fi transformati, ajungand la esenta totala a cine suntem cu adevarat, dobandind acces la partea fundamentala din noi, care stie, in mod inerent, cum sa creeze, sa materializeze, sa depaseasca/supuna legile fizice ale universului. Aceasta parte din noi a fost mereu intacta, disponibila fiecaruia dintre noi… dar, pana acum, a fost necesara ATAT de multa energie/concentrare/intentie, incat, pentru ca puterea noastra creatoare sa ajunga la acest nivel, ar fi trebuit sa consacram o viata intreaga.

In orice caz, acum, in aceasta perioada de bun augur de pe Pamant, fiecare dintre voi… maestru creator, prin aptitudinile proprii… este aici pentru a scoate la lumina, pentru a dezvalui adevarul despre cine sunteti, pentru ca toti sa vada si, facand acest lucru, ramanand cu totul in autenticitatea voastra, aveti puterea de a crea in conformitate cu legile superioare. Spunem aceasta cu o oarecare neliniste, pentru ca in mod sigur vor fi unii care vor interpreta gresit acest dar, aceasta putere, dar nu e deloc de folos sa incerci sa convingi pe cineva de supunerea launtrica fata de sinele sau autentic. 

Totodata, va facem cunoscut faptul ca, desi aceste revelatii despre natura voastra autentica va vor ului, ele vor fi foarte firesti pentru voi, fiind in concordanta cu natura voastra. 
– CSP

Ei mai spun ca, in plan colectiv, energia acestui portal va servi la activarea, extinderea si transmiterea semnalului de libertate, catre mintea colectiva, astfel ca transformarea sa poata incepe la nivelurile cele mai dense. Ca aceasta configuratie de eclipse planeaza deasupra unei parti din experienta noastra umana care, in mod paradoxal, transcende experienta umana.

Ne referim la faptul ca… timp de eoni, experienta omeneasca a fost prinsa in capcana cauzalitatii si acum, ca vălurile au fost ridicate, eliberarea voastra de cauzalitate va atrage dupa sine miscari importante, in mintea colectiva. 
– CSP

Ei explica ca, pe masura ce fiecare dintre noi… pionierii noii mentalitati umane… iese, cum s-ar spune, din matricea mentala a limitarii umane, dintr-odata, mintea colectiva va fi inundata de ganduri mai inalte de libertate, de eliberare din sclavie – si cu posibilitatile extinse, care sunt in prezent la indemana intregii omeniri. Ganditi-va la rezonanta morfica/efectul celei de-a 100-a maimute.

Asadar, daca vreti, imaginati-va pentru o clipa, lucrurile de care va fi capabila omenirea, ca intreg, atunci cand… de pilda… intreaga voastra colectivitate are, atrage si valorifica forme-gand similare? Pentru ca, in mod sigur, mintea individuala va incepe sa reflecte asupra acestor ganduri, odata ce ele sunt ferm ancorate in mintea colectiva… si, prin urmare, va intrebam, ce se intampla cu aceste ganduri, odata ce ele sunt acceptate, la scara mare? 

Va vom spune ca… mai intai, va apare gandul, ideea ca schimbarea e posibila. Apoi, sentimentul ca schimbarea e posibila. Pana cand, in final, este intreprinsa o actiune importanta, care face posibila schimbarea.
– CSP

Ridicarea energiei kundalini

De buna seama ca am trecut prin transformari intense si adesea dureroase, in corpurile noastre mai dense, de la echinoctiu… si chiar mai demult, in ultimele 7-10 zile.

Sarpele de foc si-a marit serios viteza, mai ales in timpul noptii, producand tot felul de probleme fizice si emotionale neplacute… cele mai remarcabile fiind: alternarea senzatiilor de foc foarte fierbinte/rece ca gheata si fluctuatii de temperatura in organism, bazait si senzatie de disconfort, durere ce vibreaza si se unduieste in josul si in susul coloanei, transpiratii nocturne care insotesc mereu eliminarea reziduurilor, valuri aleatorii de energie sexuala/avant creativ, ARSURA LA STOMAC (de la activarea flacarii intreite), pofta de mancare schimbatoare (de la hamesit de foame, la greata sau dezinteres fata de toate grupele de alimente), slabiciune, dureri musculare ca de gripa, dureri neobisnuite in zona inferioara a spatelui, carcei, spasme/contractii musculare, disconfort digestiv, umflare/retentie de apa, oboseala, dureri/curatari de sinusuri, dureri de cap, ameteala, sensibilitate la lumina, iritabilitate, anxietate, manie/furie inexplicabila si neprovocata, sensibilitate fata de mediul inconjurator si/sau la atingere, schimbari ciudate ale tiparelor de somn (insomnie, dormit toata ziua, somn agitat) etc.

Aceste valuri crescatoare de purificari par sa ne lase morti – dar, in realitate, ele ne invie din morti (3D). (Ca a venit vorba, daca lucrurile ajung sa fie prea intense, il puteti invoca pe Serapis Bey… rostiti-i numele de 3 ori… pentru sustinere/ajutor. Sambata trecuta, am avut dureri atat de mari, incat am strigat dupa ajutor si am fost intampinata de acest… maestru inaltat/chohan… incantator de vioi, as putea adauga… durerile fiind-mi alinate, aproape imediat. El mi-a spus ca guverneaza eliberarea energiei kundalini din chakra radacina si ca se afla aici, ca sa ii ajute pe initiatii din procesul de inaltare, sa faca acest lucru.)

In zilele in care sarpele este foarte activ, e posibil totodata sa fi observat mai multe imagini cu sarpele, in starea de vis, in momentul trezirii sau in timpul meditatiei. (In vederea mea launtrica, am vazut in continuu serpisori si chiar m-am trezit intr-o dimineata cu imaginea unei cobre care se uita fix la mine, chiar in zona sprancenelor. )

In mod similar analogiei cu sarpele, am mai aflat ca echinoctiul a avut rolul de a ne ajuta sa ne lepadam de vechea piele si ca VOM iesi la iveala, avand o senzatie de noutate, dar ca noile noastre piei sunt atat de fine si imature, incat, de acum si pana la Solstitiu, trebuie sa ne protejam de elementele dure si sa avem grija de devenirea noastra, asemenea unor nou-nascuti.

In mod interesant, Consiliul – si, de asemenea, corpul meu elemental – m-au avertizat recent „sa ma depasesc pe mine insami”, in aceasta luna… lucru care, de la nivelul energiei fizice la care am acces la ora actuala, pare imposibil, dar si foarte caracteristic Berbecului.

Ei spun ca, pe masura ce valul incepe sa se intoarca in favoarea noastra, e posibil sa vrem sa facem multe lucruri noi, cu sinele nostru fizic, dar ca, oricat de invigorati (stiti ce inseamna acest cuvant, da?) ne-am putea simti, suntem indemnati ca, la inceput, sa o luam usurel, pentru ca sistemul corpului nostru mai are de facut upgradari si are nevoie de timp, ca sa se adapteze la costumul sau spatial schimbator (autonom/autostabilizat).

Va rugam sa acordati o atentie deosebita nevoilor voastre fizice. E posibil sa ajungeti intr-un moment in care sa aveti senzatia ca puteti zbura si, desi acest lucru este adevarat, la un oarecare nivel, va trebui sa aveti grija sa nu va lasati ispititi, ca sa spunem asa.
– CSP

Pentru aceia dintre voi care intreaba, nu stiu cat de mult va dura incheierea transformarii fizice, dar faptul ca aceasta intrebare e in mintea fiecaruia, inseamna ceva. Incheierea ei pare sa se apropie, dar este foarte dificil de aflat durata acestui proces, indeosebi deoarece cea mai mare parte a lui pare sa fie la fel (cititi: groaznic). Mi s-a spus ca ar trebui sa incepem sa simtim un progres sigur al starii de mai bine, care ne conduce la finalizare… fara sa ne mai afundam in iadul fizic, cu care ne-am obisnuit atat de mult… si cadefinitivarea procesului de inviere se va incheia la Solstitiul din iunie sau in preajma lui.

Se pare ca, odata ce transmutam/transcendem tiparul corpului karmic… si am senzatia ca acest lucru il facem in prezent… incepem sa adoptam/integram corpul Adam Kadmon (forma noastra perfectionata) si, din cate inteleg, acest moment de inceput (cand el devine posibil) este cel care activeaza procesul invierii fizice, necesar calatoriei noastre de re-incarnare.

Mai aflu de la Consiliu ca aceasta perioada de progres poate fi comparata cu procesul incarnarii umane, cand sufletul patrunde in fetus. Ei il numesc un evenimentdelicat, de atinge-si-pleaca… insemnand ca aspectul nostru Christic intra si iese din corpul nostru, putin cate putin, pentru a se adapta la frecventele dimensiunilor inferioare si ca, in mod similar, celulele noastre se vor adapta la frecventele dimensiunilor superioare. Mie mi se pare dureros, dar cei din CSP ma asigura ca acest lucru va fi altfel decat in trecut. Ramane de vazut… desi mi se pare adevarat, la un anumit nivel.

In incheiere, iata cateva sugestii din partea pleiadienilor, care sa ne ajute sa ne sustinem sinele, in urmatoarele aproximativ opt saptamani:

– Ramaneti in armonie cu ritmul corpului vostru… adica, dati-i voie corpului vostru sa va conduca, in urmatoarele cateva saptamani. Spunem acest lucru, nu ca sa insinuam ca veti ajunge sa fiti neputinciosi in vreun fel, ci ca este posibil sa simtiti impulsul de a alerga liberi, de a zbura… si, desi aceasta este realitatea care se apropie, va indemnam sa faceti treptat acesti pasi si sa ii oferiti corpului vostru, timpul si spatiul de a se adapta la noile lui vibratii.

– Va indemnam sa mancati potrivit dorintelor corpului vostru. In unele cazuri, veti fi atrasi subit catre alimentele cu vibratii superioare sau nu veti dori niciun fel de mancare… in alte situatii, e posibil sa constatati ca singura metoda de a sustine transformarea (al)chimica a corpului este cu ajutorul proteinelor animale. Ca intotdeauna, ascultati, in fiecare clipa, de ceea ce i se pare bun corpului vostru. In aceasta privinta, fiecare dintre voi este unic.

– In final, vrem sa va incurajam sa fiti impacati cu ritmul vostru… sa intelegeti faptul ca nu toata lumea trece prin acest proces, in acelasi fel si ca experienta voastra individuala ar trebui sa fie sacra. Sunteti diferiti de toti ceilalti si, prin urmare, procesul vostru va fi diferit de oricare altul.

Ca intotdeauna, aceste cuvinte sunt ghidul nostru, dar inima este etalonul nostru. Un lucru este cert: orice vine asupra noastra ne schimba, indiscutabil, viata si poate insemna cea mai extraordinara calatorie din mii de vieti.

Dezlegati-va centurile; suntem pe punctul de a ne aminti cum sa zburam!

Lauren

ThinkWithYourHEART.com Expect Miracles, Inc. 2012 Toate drepturile rezervate. Permisiune oferita de a copia si redistribui DOAR VERSIUNEA GRATUITA a Raportului 5D, cu conditia sa ramana integral si neschimbat continutul, sa se recunoasca total meritul autorului si sa fie distribuit gratuit.


Sursa