23 ian. 2013

2013: anul in care sufletul se uneste cu trupul (Lauren Cargo)




2013: anul in care sufletul se uneste cu trupul

De Lauren, pe 17 ianuarie 2013

La multi ani! Asadar, nu numai ca am reusit sa ajungem în 2013… un an (13) absolut sacru, influent, deosebit de creativ, alchimic si transformativ… dar si intr-o noua era (de aur) a lumii. Desi imi este greu sa inteleg ce inseamna asta pentu mine/voi/noi chiar acum, felicitarile sunt categoric potrivite. Celebrarile complete inca nu au inceput… mai avem de lucrat la integrarea corpurilor mai dense :(… dar daca sunteti foarte atenti, puteti simti ca petrecerea incepe în inima voastra.

Sunt foarte multe lucruri despre care as putea scrie, de la precedentul meu raport, care a fost, teoretic vorbind, acum o luna, dar care pare sa fi fost acum o viata… iar acest lucru este foarte adevarat, pentru multi. Acum traim, literalmente, o viata cu totul noua de la fuziunea sufletului, care s-a produs intre 12:12:12 si 21:12, (re)uniunea sacra din interiorul nostru, pe care am numit-o în trecut „punctul spiritual optim”, imbinarea fortelor divine masculine/feminine… în care spiritul se uneste cu materia, în care mintea se uneste cu inima, în care sufletul se uneste cu trupul, în care se produce Inaltarea.

Si acum?

Pleiadienii spun ca, desi acum avem acces continuu la aceasta stare exaltata de A FI, desigur ca inca mai avem de asteptat, pentru ca trupurile noastre mai dense (emotional/fizic) sa vina din urma… acest lucru nu e deloc o surpriza. Si asta este ceea ce facem acum, în timpul acestei perioade de tranzitie, care se pare ca va fi în vigoare pana la Echinoctiul din martie. Fara nicio indoiala ca aceia care sunt de mult timp în aceasta calatorie sunt foarte versati în procesul de integrare… mai intai, venirea unei noi vibratii si fericirea ce insoteste expansiunea uriasa a corpului spiritual si mental. Apoi urmeaza purificarea emotionala (cititi: prabusirea) si mutatia fizica (cititi: durere), necesare pentru a inlatura orice programe/amintiri bazate pe frica, pastrate în corpurile/celulele noastre de frecventa mai joasa.

Pentru multi dintre noi, procesul continuu de purificare emotionala si mutatie fizica se desfasoara de multi ani – el s-a intensificat foarte mult în 1999 si (mi s-a spus) se va incheia în 2013, pentru multi dintre cei care citesc aceste randuri. Pentru unii (în special persoanele Indigo, raza albastra si semintele stelare care intra in corpuri deja existente/starseed walk-ins), onorarea acestui proces de transformare a insemnat o perioada prelungita de solitudine si, în unele cazuri, de izolare si chiar de incapacitate fizica, astfel incat sa poata avea loc transformarea celulara in modelul nostru divin. Si nu a fost deloc de gluma… caci pentru aceste suflete sensibile, stimulii intensi din lumea externa au fost atat de coplesitori, incat, de multe ori, singura lor alegere a fost sa ramana în spatiul sigur de acasa, creat de ei… vreme de ani si ani de zile.

Pentru cei tinuti captivi în acest spatiu, acest proces nu a fost altceva decat o  a g o n i e si numai cei care trec prin transformarea/mutatia fizica intensa pot intelege si vor intelege calatoria de a ajunge aici. Acestea fiind spuse, Consiliul Pleiadian ne asigura ca incepem deja sa transformam calatoria noastra FOARTE launtrica, într-o calatorie catre exterior… ca, intr-adevar, „am ajuns”, chiar daca (temporar) pare altfel.

Acesta nu este genul de ajuns din vremurile trecute – în care treceam printr-un val de purificare si ajungeam pe un nou teren dimensional – ci mai mult o intoarcere vibrationala Acasa – o intregire, o ancorare completa (celulara) în ceea ce este real. Pana acum, am integrat treptat fiecare val, pe masura ce el venea peste noi, într-un mod zdrobitor, dar uneori, mi se aminteste ca acum sa ma eliberez de acele „obiceiuri”… ca asta nu mai este o realitate si ca lucrurile se misca mult mai rapid acum.

Incepand de la Solstitiul de Iarna, fiecare dintre noi s-a „conectat” intr-o maniera cu totul noua si unica. E de la sine inteles ca acest punct de „sosire” nu e acelasi pentru toti, dar exista o similaritate, la care toti ne vom putea raporta… o legatura comuna cu ceea ce este adevarat, un sentiment de unitate sincera, intelegerea si manifestarea IUBIRII pure.

Cei din lumea nevazuta mai mentioneaza faptul ca multi dintre cei care citesc aceste randuri cauta, cu sinceritate, sa faca pasul urmator în calatoria/scopul lor, simtind urgenta de a avansa/a face schimbari, dar neavand NICIO IDEE ce inseamna asta sau cum sa o faca. Cei din lumea nevazuta imi explica foarte clar ca aceasta nu e vremea în care sa facem acest lucru… ca incertitudinea actuala din jurul nostru este toata claritatea de care avem nevoie, ca sa onoram, cu adevarat, linistea.

Pe masura ce ne apropiem de echinoctiu, lucrurile se vor linisti si norii se vor risipi – insa, intre timp, aceasta trecere tainica este cel mai bine valorificata, examinandu-ne cu atentie drumul existent si permitandu-i sinelui/vietii noastre sa se acomodeze cu noile noastre obiceiuri. Aceasta perioada de tranzitie este atat de esentiala, incat ar trebui sa o intampinam cu bratele deschise, caci în curand nu vom mai avea nici timpul si nici interesul pentru o astfel de instrospectie. Ni se cere sa pretuim aceste ultime clipe de inactivitate, sa avem grija de inocenta sinelui nostru nou-nascut si sa folosim cu eficienta aceasta perioada, hranindu-ne trupul omenesc si imbratisand fiecare clipa noua, acum, cand descoperim noi parti din noi insine, în acest spatiu foarte nou si avand o  perspectiva atat de noua.

Vom avea de „digerat” atat de multe lucruri, incat cei din lumea nevazuta ne implora sa ne folosim timpul/energia acceptand acest nou nivel de intelegere si ca, treptat, deliberat, sa ne deschidem fata de inaltimile pe care ne va conduce aceasta calatorie a IUBIRII. (Mai merita mentionat faptul ca mi s-a spus ca, daca în timpul acestei perioade de recalibrare, va este dificil sa va accesati legatura cu Sursa, perioda de deconectare va trece în curand, iar necazurile voastre se vor diminua.)

 Programul de detensionare

Chiar inainte de portalul 12:12:12, am inceput sa primesc mesaje care spuneau ca aceia care au perseverat, deprinzand arta constiintei 5D, vor intra în curand intr-o perioada de „detensionare”, care a inceput la portalul datei triple si care va fi in vigoare, pentru unii, pana la echinoctiu, iar pentru altii va incepe la echinoctiu.

Acest proces deja se desfasoara, pentru aceia care intra în noile roluri de conducere si care vor fi cautati de cei care incep abia acum sa devina constienti de divinitatea lor si de programul realitatii pentadimensionale, care este, în sfarsit, disponibil pentru toti cei care il aleg. Cei care s-au pregatit timp indelungat vor merge primii, pentru a fi acolo (ca exemple vii), ca sa ii ghideze pe cei care abia intra în densitatea a 4-a si care au primele strafulgerari despre 5D, acum, cand portalurile sunt, în mod oficial, deschise. (Apropo, aflu/simt/percep o expansiune extraordinara printre acei cititori ai TWYH, care isi vor asuma în acest an, noile roluri de conducere!)

Iata cum inteleg eu asta…

Portalul 12:12:12 a avut rolul de a rupe legaturile deschizatorilor de drum, cu lumea 3D (dualitatea), dupa care, pe 21 decembrie, am trait renasterea noastra colectiva, în noua era a lumii, odata cu transmisiile solare codificate (IUBIRE universala), de la „noul Soare”. Aceasta din urma a putut fi simtita ca „o emancipare de ordinul cel mai inalt”…. o experienta colectiva de grup, de eliberare, care a dat nastere unei senzatii euforice de detasare, de expirare, de eliberare din capcana dualitatii. (NOTA: S-ar putea foarte bine ca aceasta sa fi fost o experienta temporara, inainte de integrarea frecventei 13 la nivel celular, dar este, totusi, un punct de reper pentru locul în care vom reveni, odata ce am asimilat-o.)

Acum, cand cele doua evenimente mult asteptate au avut loc, pentru cei care au lucrat activ si constient în directia Inaltarii biologice, corpul nostru fizic va trece prin ceea ce Consiliul Suprem Pleiadian numeste o perioada de „detensionare”… care va avea loc dupa ce va fi activata a 13-a spirala din ADN, spirala guvernanta a tiparului nostru de dimensiunea a 12-a/a sistemului ADN-ului nostru.

Acest proces de detensionare mi-a fost explicat ca fiind o „schimbare radicala a geneticii umane 3D, care ne va readuce la tinerete, la reinvierea proceselor biochimice, care conduc la revitalizare”... si care, presupun, inseamna acelasi lucru cu transfigurarea. Aceasta intinerire, spun ei, va fi simtita ca o intensificare a energiei, eliberarea de tiparul nostru karmic si integrarea sau asimilarea corpului Adam Kadmon. [„Omul primordial”, vezi Cabala. N.tr.] Cei care trec prin acest proces e posibil sa simta deja (in valuri) o schimbare profunda a starii fizice de bine… o invigorare sau o crestere a rezistentei, granite energetice mai ferme, o marire a sensibilitatii fata de experientele tactile si/sau o diminuare a simptomelor „Înaltarii”. În acest moment, aceste experiente inca sunt putine, dar ele se vor inmulti.

Pleiadienii spun ca, pentru acest grup, simptomele emotionale/fizice vor disparea treptat, odata cu eliberarea de vechiul model, undeva în intervalul dintre 21 decembrie si echinoctiul din martie. Unii isi vor intrupa divinitatea inaintea altora, iar unii (persoanele Indigo, pana la generatia de cristal) au divinitatea deja intrupata, dar în acest an vor iesi pentru prima oara în fata, ca lideri/exemple ale noii omeniri. (Grupul acesta din urma a receptionat semnalul transmis prin intermediul portalului 11:11, de a-si asuma functiile meritate, de custozi planetari ai tuturor taramurilor Pamantului. Acestea nu sunt obligatoriu roluri publice – dar pot fi. Daca ati primit semnalul prin inspiratie divina, un mesaj din partea ghizilor sufletului vostru, ori ati simtit nevoia de a trece la ceva cu totul nou sau iesit din comun, acesta este, în special pentru voi, un mesaj de validare, ca sa tineti cont de acea chemare.)

Mai simt ca, pe durata urmatoarelor cateva luni, exista sentimentul cert de „transmitere a tortei”, de la prima generatie de Lucratori intru Lumina, la generatia urmatoare, de seminte stelare/Indigo/raza albastra/etc., care sunt acum chemate la „serviciu activ”. Pentru acest grup din urma – cei care au lucrat în ultimii zece ani, doar la transmutarea genetica si la transformarea lor biologica – mi se spune ca aceasta va fi o perioada de finalizare genetica, ca pregatire pentru serviciul activ, în timp ce unii Lucratori intru Lumina isi vor asuma acum roluri mai „pasive” si vor avea, în sfarsit, ocazia sa mearga înauntrul lor, pentru a se ocupa, cu perseverenta, de procesul lor de transfigurare si/sau pentru a trece la roluri noi, ca intelepti/ghizi, pentru generatia urmatoare.

Prototipurile noului om

Pentru aceia dintre voi care au inceput procesul de detensionare, se poate sa fi remarcat mici schimbari în sistemul vostru fizic. (Sistem fizic este cel mai bun mod în care il pot considera, ca sa rezum esenta constientei incarnarii noastre ca om nou, care inseamna mult mai mult decat corpul fizic. El se refera la proiectia sinelui în forma fizica, insa include toate straturile de diferite densitati ale Luminii, care ne alcatuiesc intreaga experienta umana.)

Unele dintre aceste schimbari se manifesta prin faptul ca remarcam ca, dintr-odata, în lumea fizica par a fi posibile lucruri care nu pareau posibile, în urma cu putin timp… lucruri pe care se poate sa le fi evitat sau de care ati fost dezinteresati, foarte mult timp. Parti latente din noi ar putea parea ca prind din nou viata, facandu-ne din nou cunostinta cu viata, în moduri pe care le-am uitat.

În zilele de inceput ale fuziunii noastre 3D-5D, intram si iesim – vom intra si vom iesi – în mod frecvent din 3D si 5D… asa ca nu fiti descurajati, daca veti cadea din gratie în mod repetat, în timp ce ne calibram si ne adaptam la aceste noi inaltimi. Cei din lumea nevazuta doresc cel mai mult ca noi sa „nu ne grabim”, în timp ce invatam cum sa facem lucrurile aici… sa parcurgem acest proces pas cu pas si sa ne amintim ca el nu este o cursa spre o destinatie, ci un grad mai profund de trezire. Cel mai bun mod de a ne bucura de aceasta experienta este sa simtim fiecare strop din ea… fara judecata… sa fim martori la cresterea lenta a expansiunii, ca la un proces de descoperire, ce se desfasoara zi de zi sau chiar ceas de ceas.

Procesul de detensionare ne va aduce, în final, de la o stare de dependenta fizica, la cooperare reciproca cu biologia noastra. Costumele noastre trupesti sunt destinate, în mod genial, sa se adapteze, sa lucreze constient CU noi si PENTRU noi, în timpul sederii noastre ca oameni în lumea fizica – insa, vreme foarte indelungata, ele au parut sa lucreze impotriva noastra. Pleiadienii afirma ca, intrucat corpul nostru fizic a fost privat de substantele sale nutritive (adamantine) originale, acum – ca aceasta hrana (IUBIREA) este reintrodusa în celulele noastre – corpul nostru isi reaminteste de starea sa de divinitate, de auto-sustinerea si de vitalitatea adevarata.

Aceasta perioada de reintroducere a IUBIRII în celulele corpului nostru fizic este un lucru minunat de urmarit… si mi se spune sa ne asteptam la fluctuatii, caci vom intra si vom iesi din aceasta stare binecuvantata de multumire, pe masura ce celulele noastre se „desprind” de formele lor false de sustinere… care deriva din reteaua artificiala la care modelul uman 3D a fost conectat, vreme foarte indelungata.

Acum, ca am fost eliberati din aceasta retea artificiala, suntem liberi sa ne bucuram de adevarata forma si functie a modelului original divin-uman si de sistemul ADN-ului aferent, care este un sistem de auto-guvernare, ce depaseste cu mult nevoile fiintei umane 3D. Noile prototipuri umane vor fi capabile de foarte multe lucruri, iar aici, la TWYH, vom invata impreuna despre absolut fiecare aptitudine ce se dezvolta înaintea noastra, insa, de departe, cea mai miraculoasa dintre ele, potrivit Consiliului, va fi capacitatea noastra de a ne mentine în stari exaltate de bucurie creatoare, pura, în timp ce suntem în forma umana. Acest grad de bucurie, ce decurge din transcenderea emotiei (polarizate), va fi noua noastra constanta, iar pleiadienii spun ca, mai mult decat orice, ei asteapta cu multa nerabdare sa fie martori si sa participe alaturi de noi, la aceasta stare de FIIntare divina.




Simptome ale Fuziunii

Din ziua de 21 decembrie, au existat cateva semne substantiale si sigure ca am ajuns in noua lume. Chiar daca aceste semnale cosmice continua sa vina si sa dispara (traducere: sunt abia sesizabile), pe masura ce ratacim printre lumi, ele par sa se mentina, pana in punctul in care am putea conta pe ele (spuse ea, tinandu-si respiratia), ca sa discernem care este realitatea din care actionam.
Iata o lista cu cateva dintre lucrurile pe care deja le-am remarcat, atunci cand sunt concentrata in si actionez din 5D de obicei, din intamplare 8O (va rog sa va impartasiti nestingheriti si experientele voastre):

- Din 21 decembrie, a devenit enervant de imposibil sa te uiti la ceas, fara sa nu vezi (cel putin) doua cifre duble. De exemplu, 1:22, 1:33, 1:44 etc.€in plus, 12:21 devine ceva comun, pe langa numerele obisnuite ale pre-Inaltarii: 11:11, 12:12, 3:33, 5:55 etc. Cei din lumea nevazuta spun ca, atunci cand suntem concentrati in 3D, numerele sunt mai aleatorii, in timp ce atunci cand suntem concentrati in 5D, exista uniformitate. Un bun indiciu despre linia temporala din care actionam.

- Cat se poate de clara telepatia mentala, un special, este mai intensa/puternica /clara ca niciodata, cu toate formele de constiinta din lume si din afara ei

- Optimism, bucurie, clipe magice, expansiunea posibilitatilor, IUBIRE sporita si relatii sincere indiferent de ceea ce se intampla in lumea noastra exterioara

- Materializare crescuta si RAPIDA/sincronicitati si abundenta

- Claritate mentala crescuta, vigilenta, acces la forme de constiinta superioara, in timp real, fara temporizarea (trimis/primit) telepatica

- Creativitate sporita, vezi noi oportunitati in orice

- Te simti vioi si refractar la frica si energii joase fiind capabil sa cobori la frecventele mai joase si sa iesi din ele, cand vrei, ramanand intreg si intact

- Intelegerea clara ca nimic nu NI se intampla vreodata noua, ci din CAUZA noastra, ca TOATE lucrurile vin dinlauntrul nostru, fara exceptie

- O stare generala de pace si multumire, ce mentine perspectiva de observator ca si cand ai pluti deasupra haosului/densitatii/gravitatiei, avand capacitatea de a o observa, de a o intelege, dar nu de a o simti

- Emotii stabile/neutre sau niciun fel de emotie doar FIIntare si SIMTire, fiind total prezente

- Te simti mai impamantat, momente de stabilitate fizica/rezistenta crescuta, pastrezi mai putina apa in celule (nota: acest aspect nu este inca consecvent, dar este sesizabil in zilele de aliniere)

- Granite energetice clare faptul ca stii ce-i al tau si ce anume apartine altuia

- Capacitatea de a actiona simultan din 3D si 5D onorand/traind unimea SI dualitatea/polaritatea, in acelasi timp

- Faptul ca iti dai seama ca sistemul fizic cade in 3D, atunci cand esti in prezenta anumitor oameni sau din cauza toxicitatii mediului si/sau a celei emotionale, anumitor genuri de muzica sau de mancare etc. (vorbesc mai pe larg despre acest lucru in Cell Speak vom invata sa facem acest lucru, dar exista categoric o curba a invatarii si lucruri pe care le putem face, ca sa ne mentinem echilibrul in lumea exterioara)

- Niciun fel de imbolduri/pofte/dorinte trupesti sau putine, in afara de a FI si a trai CEEA CE ESTE

- Sustinerea corpului fizic doar cu prana nicio nevoie/dorinta de hrana si foarte putin somn. (La inceput, va fi ceva obisnuit ca aceste perioade de autosustinere sa fie urmate de perioade de integrare a energiei opuse, nevoia de somn profund/pofta intensa de a manca. Acest lucru se va echilibra.) Pentru o fiinta umana 5D, respiratia pranica este foarte naturala, dar ghizii nostri din procesul de Inaltare/membrii echipei sufletului nostru sunt aici ca sa ne ajute, daca e necesar. Universal LOVE Breath (Respiratia IUBIRII Universale) este si ea un punct de plecare.

Corpul de Lumina se manifesta in intregime, atunci cand celulele voastre recunosc energia Sursei, drept principala sursa de energie, asemanator fotosintezei din plante. In aceasta stare, lumina (IUBIREA) realmente anima corpul, moduleaza ritmul inimii si hraneste celulele, cu vitalitate datatoare de viata.

Cele Sapte Surori din Pleiade

Referitor la hrana si, repet, vorbesc pe larg despre acest lucru, in programul electronic Cell Speak. Cei din lumea nevazuta vor ca eu sa precizez ca, desi teoretic vorbind, forma 5D nu are mereu nevoie de hrana, in primele etape ale fuziunii noastre 3D-5D, alimentatia ar putea fi inca necesara. In special in zilele ce duc la echinoctiul din martie sau atat timp cat integrarea si detoxifierea voastra celulara continua sa aiba loc. E posibil sa observati ca, on zilele de integrare, corpul vostru inca pofteste sa consume alimente mai dense/care va fac sa va simtiti bine, in timp ce, on zilele de aliniere 5D, veti fi atrasi de alimente mai usoare/vii sau niciun fel de alimente si/sau lichide. Ca intotdeauna, onorati-va corpul si faceti doar ceea ce simtiti ca este bine pentru voi, in orice moment.

Forma noii fiinte umane este un sistem independent de inteligenta, care se adapteaza, se regenereaza, se autosustine. Insemnand ca ea nu este dependenta doar de sursele de sustinere din afara, ca sa supravietuiasca; mai degraba, ea este independenta si opereaza, in primul rand, din sursa INTREGII energii, sursa Dumnezeu (IUBIRE).

Surorile spun ca, datorita acestei reconectari la Sursa puterii noastre originale, in final, ca sa supravietuim, nu ne vom mai baza in intregime pe formele traditionale de alimentatie (alimente solide/lichide), chiar daca uneori hrana ar putea fi necesara in sustinerea noastra. Exemplul pe care ele il dau este situatia/momentul in care suntem in medii discordante sau in care legatura noastra cu Sursa de energie ar putea fi perturbata, impiedicata sau slabita. Interpretarea mea este ca hrana nu va fi o cerinta pentru supravietuirea nolui om, ci mai mult o baterie de rezerva sau o sursa alternativa de combustibil, pentru acele momente in care ajungem sa fim deconectati de serverul central.
Cele Sapte Surori din Pleiade, in Cell Speak

IUBIREA de sine, in actiune

Suntem foarte aproape de intelegerea fizica/celulara a IUBIRII de sine. In 5D, nu este nimic mai maret decat Sinele, dat fiind ca Sinele este punctul de inceput, pentru intregul vostru univers (autocreat).

In 5D, intelegem ca intreaga noastra lume si orice lucru din ea sunt doar o proiectie a starii noastre launtrice de a FI. Acesta e modul in care incepem sa ne vedem/cunoastem/intelegem pe noi insine, in lumea fizica, prin intermediul creatiilor noastre, relatiilor, starii noastre de sanatate, mediului, scopului nostru, bunastarii noastre financiare etc. Daca lumea noastra launtrica este armonioasa, lumea noastra exterioara ne poate reflecta doar acea armonie si vice versa, acesta fiind intelesul deplin din spatele afirmatiei: tu creezi totul. Adevarul si necesitatea IUBIRII de sine devin deja foarte limpezi si vor continua sa creasca in mintea si in inima tuturor, in acest an, dar, pentru mine, ele sunt deosebit de relevante, un momentul de fata.

Aceia dintre voi care sunt membri activi ai TWYH se poate deja sa stiti, din recentul meu articol de pe blog, cum a inceput noul meu an/noua mea viata. Dupa ce mi-am vizitat, de Craciun, membrii apropiati ai familiei mele, m-am intors acasa si, dupa cateva zile, am primit un telefon care a schimbat totul in lumea mea. Mama mea, care pe 17 decembrie isi sarbatorise a 62-a aniversare, suferise un grav atac de inima si a trebuit sa fie transportata cu elicopterul la spitalul municipal, pentru operatie pe cord deschis.

Cu toate ca trecuse cu bine prin operatie, in ziua de Anul Nou, ni s-a spus ca inima ei slabise considerabil si ca urmatoarele cateva zile erau atat de critice, incat starea ei se putea inrautati in orice moment, ceea ce s-a si intamplat. Dar mama e o luptatoare, astfel ca medicii au fost de acord sa o conecteze la echipamentele de mentinere a vietii si ne-au asigurat ca daca functiile ei vitale isi reveneau si se apropia momentul sa moara, putea fi o candidata la un transplant de inima.

Asa ca ne-am rugat si ne-am plimbat de colo-colo, ne-am rugat si ne-am plimbat de colo-colo 5 zile si nopti ingrozitoare la rand, am asteptat rabdatori alegerea mamei. In a treia zi (sfanta) dupa operatie, mama a decis sa faca tranzitia si sa lase in urma lumea fizica iar in acea clipa paralizanta, chiar in clipa in care intregul meu univers se dadea peste cap, inghetandu-mi sangele in vine, simultan, am inteles ca asta era. Acesta nu era doar drumul mamei spre Inaltare, despartirea ei de lumea 3D, ci si al meu. Nu numai ca mi se frangea inima, insa, oarecum ciudat, ea se si vindeca. Am avut intelegerea subita si senzatia fizica ca moartea ei mi-a taiat literalmente si imediat coarda umana 3D, deplasand centrul lumii mele, de la mama mea, la Sinele meu. A fost ceva fantastic sa fiu un observator constient al sinelui meu care traia aceasta experienta, acesta fiind singurul mod in care o pot descrie. Niciodata nu am simtit atat de multa durere si atat de multa pace, in acelasi timp, atat de multa pierdere si atat de multa implinire.

Totodata, nu puteam inceta sa nu ma gandesc la relevanta faptului ca mama a reusit sa treaca de data de 21 decembrie, tarandu-se pana in al 13-lea an si, la inceput, m-am gandit ca pentru ea, asta a fost totul. Dar cu cat a trecut mai mult timp, cu atat am inteles mai bine ca, de fapt, ea ne astepta pe noi, planeta si cosmosul, binecuvantarea tamponului de protectie al stratului 5D, ce urma sa ne faca mult mai suportabila durerea doliului. Iar asta o caracteriza atat de mult pe mama. Lucratorul intru Lumina initial din familia mea, dar care i-a pus mereu pe ceilalti oameni si lucruri, inaintea ei in cele din urma si din nefericire, spre moartea ei.

Dintr-o perspectiva bioenergetica, inteleg de ce inima mamei a cedat, iar lectia nu va fi inutila din punctul in care suntem acum, este limpede ca acest gen de iubire altruista pur si simplu nu poate fi sustinuta, in matricea noii frecvente. Mama mea a fost o profesoara dedicata si pasionata, care s-a implicat in foarte multe lucruri si a avut o influenta benefica in viata foarte multor oameni, cu exceptia, poate, a vietii ei. Cel putin asta e perspectiva mea umana. Si da, am fost in contact cu ea, de cand a facut tranzitia si, de fapt, acum, cand scriu aceste randuri, ea este cu mine, mai exuberanta decat imi amintesc sa o fi vazut vreodata si expansionata, asa cum am stiut mereu ca este capabila, iar ea ma asigura ca scopul ei aici a fost implinit si ca totul s-a desfasurat potrivit planului divin. Dar partea umana (3D) din mine si, jn special, celulele mele, vor sa numeasca toate astea, scorneli.

De fapt, dupa toata aceasta nenorocire, constat acum ca sinele meu 3D se elibereaza de resentimentul existent pentru mostenirea pe care mama mea a lasat-o in urma ei, deoarece a fost foarte dezechilibrata si deoarece oamenii din lumea ei au respectat-o pentru acel gen de daruire iresponsabila. Si inteleg total expresia e o chestie de generatie, insa faptul ca in ultimele doua saptamani am trait in acea lume, m-a facut sa inteleg foarte bine diferenta dintre dimensiuni, lucrurile pe care le pretuim dintr-o perspectiva 3D ne sleiesc atat de mult, incat nu e deloc de mirare ca asta duce la imbatranire, la boala si moarte fizica. Din perspectiva 5D si constat, in mod ciudat, ca acum imi este clara alegerea perspectivei pe care vreau sa o mentin pot vedea limpede scopul din toate acestea si chiar onorez acest lucru, atunci cand protestez si tip, din cauza realitatii cotidiene a pierderii mamei mele. In esenta insa, incapacitatea/refuzul mamei mele de a primi, in egala masura, pentru actul ei de daruire, a fost pentru mine cumplit de privit, aproape toata viata mea astfel ca, o parte din mine, o parte din adancul meu, este si ea despovarata pentru ea si pentru mine.

In timpul mortii mamei mele, pleiadienii mi-au reamintit ca IUBIREA de sine inseamna mult mai mult decat intelegerea faptului ca suntem vrednici, ea este o actiune continua si constienta si cel mai pur act divin de a pune Sinele inaintea a orice altceva. Fapt care, fara nicio indoiala, contrazice insasi ideile multor invataturi spirituale, religioase si chiar new age, care perpetueaza ideologia lipsei si care considera ca, a fi spiritual, reclama un astfel de sacrificiu de sine si de martiriu. Acesta e subiectul unui intreg articol in sine, insa realitatea acestui adevar va fi imbatabila in zilele ce urmeaza, daca nu ne punem pe noi pe primul plan, orice-ar fi si nu ne deschidem sa primim, la fel de mult pe cat daruim. Sa mergi cu rezervorul gol, nu mai este o optiune. Punct. Ceasca noastra trebuie sa dea pe-afara, iar a da trebuie sa vina din a primi nu de la ceilalti, ci din Sursa univerala a IUBIRII din noi.

Este limpede ca ideea de IUBIRE de sine nu e inteleasa bine in lumea 3D si chiar si anumite sectoare ale lumii 5D, lucreaza in continuare, ca sa integreze ce inseamna ea cu adevarat, la nivel fizic si trupesc. Insa acum e foarte important sa o intelegem cum trebuie, deoarece intregul proces de inaltare biologica are loc prin slujirea de sine. Slujirea Sinelui (dumnezeu) mai intai nu este doar calea din 5D, ci si o cerinta pentru a ne sustine pe noi insine, acum. Nu genul de slujire a sinelui, care satisface nevoile egoului, ci expansiunea divinitatii in celulele noastre, care se produce de fiecare data cand ne onoram inima in locul mintii, Sinele in locul altora, iubirea in locul fricii.

Si acesta e motivul pentru care pregatirea drumului pentru transcendenta a necesitat luptatori atat de dedicati, intrucat faptul de a ne iubi si pretui cu adevarat, ca aspecte ale Dumnezeului/Dumnezeitei, in privintele care conteaza, schimba dinamica, structura, fundatia ORICARUI lucru din lumile noastre. Ca urmare a faptului ca ne iubim din nou pe noi insine (supranumit, Inaltare), adeseori induram ingrozitor de multe pierderi, pentru ca foarte mult din viata noastra s-a bazat pe nevoile/dorintele celorlalti si pe eliminarea bucuriei noastre. In realitate, inimile noastre au avut intotdeauna intelepciunea transcendentei, insa faptul de a avea incredere in intelepciunea ei si de a face, orbeste, pasii necesari pentru a urma acea intelepciune, a constituit munca celor mai curajosi, a celor care au optat sa mearga inaintea tuturor celorlalti.

Prin urmare, ACESTA e momentul nostru de rascruce. Acum, ca tot tam-tam-ul/anticiparea legat/a de 21 decembrie s-a potolit, si, ca de obicei, ramanem cu noi insine, vom observa cu totii unde mai avem nevoie sa ne punem pe noi insine pe primul loc, sa gasim curajul de a urma comenzile inimii noastre, ascultand cu atentie, onorand si punand in fapta, orice cerinte de IUBIRE de sine, care au mai ramas.

Cei din lumea nevazuta spun ca generatia Lucratorilor intru Lumina are mai multe lucruri de realizat prin intermediul IUBIRII de sine, decat generatiile mai tinere, de seminte stelare, ca exista un cod activat in ADN-ul grupului din urma, care asigura ca legatura cu Sinele Divin sa ramana intacta, in timp ce generatia Lucratorilor intru Lumina a trebuit sa se elibereze de destul de mult din programarea slujirii altruiste, pentru a considera Sinele drept bunul cel mai de pret. Ca intotdeauna, va depinde de fiecare dintre noi sa aiba grija ca trecerea de la slujire fata de altii, la slujire fata de Sine, in primul rand, sa aiba loc in absolut fiecare aspect din viata noastra.

Ce urmeaza?

Imediat dupa 21 decembrie, ni s-a oferit o privire rapida in noua lume ce ne asteapta, si care este, cu adevarat, sublima.

Am intrat in unime si am descarcat primele valuri de IUBIRE cosmica. De la acea prima explozie de IUBIRE, foarte multa nefericire umana a fost starnita, peste tot in jurul nostru, iar acum, diferenta este ca avem alegerea/capacitatea clara de a o evita de tot.

Aceste valuri vor veni succesiv si se vor revarsa asupra noastra, dezvaluind noi straturi de trezire, de deschidere, fiecare avand o rezonanta si o acordare specifica. In clipa de fata, apele sunt inca tulburi, dar in curand ele se vor limpezi, iar Consiliul ne asigura ca, pe masura ce patrundem in aceasta stare exaltata, de divinitate umana, revelatiile vor constitui noua noastra stare normala.

Este clar ca inca mai suntem intr-un tipar de inactivitate si vom fi, pentru inca catva timp, pe masura ce ne desfasuram tranzitia fizica. Dat fiind ca trecem dincolo, CU corpul nostru fizic, procesul necesita timp, insa avand optiunea de prezent deplina si absenta trecutului si viitorului, intr-un fel, pana si aceasta perioada de inactivitate e mai suportabila.

Insa ceea ce pleiadienii vor cel mai mult ca noi sa recunoastem in aceasta perioada, este faptul ca toti suntem emisari ai IUBIRII, luptatori ai preotimii si cetateni divin-galactici ai acestei planete si ai multor natii stelare.

Am absolvit scoala dualitatii, am mers in procesiune cu semenii nostri initiati, ca sa ne reunim unii cu altii, intr-o imbratisare divina, in timp ce ne-am primit diplomele. Acum, cu scrisorile de acreditare in mana, avem nevoie sa ne alocam timpul de a decide cu grija ce vom face cu distinctiile noastre, dobandite prin munca grea. Lumea ne asteapta si, pe masura ce ne luam ramas bun de la toti instructorii si invataturile despre viata si binecuvantam, cu recunostinta, fiecare greutate insuportabila, incepem sa ne simtim pregatiti pentru ea!

In memoria iubitoare a mamei mele, Patricia, cea mai minunata profesoara a mea, de viata si IUBIRE (de sine)
ThinkWithYourHEART.com  Expect Miracles, Inc. 2012 Toate drepturile rezervate. Permisiune oferita de a copia si redistribui DOAR VERSIUNEA GRATUITA a Raportului 5D, cu conditia sa ramana integral si neschimbat continutul, sa se recunoasca total meritul autorului si sa fie distribuit gratuit.