30 dec. 2012

Programul Alchimia Inimii Sacre - Un nou Inceput 12:12:12

Programul Alchimia Inimii Sacre
Un nou Inceput 12:12:12




Mesaj Gaia transmis prin CostinGet 
Bucuresti - 11 Decembrie 2012

Va salutam dragi Fiinte Umane, dragi Fiinte Pretioase! Va intampinam cu aplauze si va invaluim in iubirea si aprecierea noastra! Eu sunt Gaia si ca intotdeauna sunt insotita de un intreg anturaj, cat si de foarte multi invitati.

Respirati si imaginati-va un amfiteatru care inconjoara Pamantul, care este multidimensional si neincapator. Toti participantii la aceasta intalnire au venit aici sa va celebreze si sa impartaseasca cu voi sentimente, cunoastere, perspective.

De fiecare data cand se aduna la un loc mai multe fiinte – aflate in diverse stari de exprimare - se creeaza o constiinta colectiva, o dimensiune in sine.

Asadar, iata-ne din nou impreuna, dar aceasta intalnire este foarte diferita de toate celelalte. De ce?

Ei bine, nu este greu de ghicit: ne-am adunat pentru memorabilul eveniment din 12:12:12! Am dorit sa fie transmis inainte de 12 Decembrie incat in data magica de 12:12:12 cat mai multi dintre voi sa-si aminteasca esenta acestui eveniment/portal/marker si sa-l celebreze.

V-am intampinat cu recunoasterea voastra ca fiind Fiinte Pretioase. V-am spus de-a lungul timpului acest lucru, dar poate ca ati crezut ca ne adresam altora, celor care considerati voi ca sunt mai evoluati decat voi. Tinem sa precizam ca ne-am adresat tuturor celor care cititi acum sau veti citi peste luni, ani de zile, de acum incolo. Fiecare dintre voi, cat si fiecare alta fiinta umana care este in viata in acest timp de schimbari marete este pretioasa, indiferent daca este constienta sau nu, indiferent de ceea ce face.

Va reamintim de maretia voastra, maretia de a fi in corp fizic - o fiinta umana care are de-a face cu provocari, schimbari, transformari in timp ce duce o viata sociala „obisnuita”. Este foarte provocator si este dificil, comparativ cu cineva care traieste intr-un ashram, intr-un loc retras. Energiile sunt foarte intense, constiinta de masa este uneori la apogeul dualitatii. Desigur si acolo exista provocari, uneori destul de complexe.

Dar sa revenim si sa ne adresam momentului prezent. Ce reprezinta 12:12:12?

Dragii prieteni, este sfarsitul unui ciclu galactic, in timp ce este un nou inceput, un grandios inceput. Este momentul sa celebrati acest final de ciclu si sa va imbarcati intr-o noua aventura.

In ultimii ani au fost indreptate spre Pamant fluxuri de Lumina Divina, fluxuri care s-au accentuat in ultima perioada, mai ales in ultimele saptamani. Aceste transmisii de Lumina care au fost observate si fizic (ca explozii solare, emisii de plasma prin furtuni solare, facilitate de evenimente ca echinoctii, solstitii, eclipse de luna, de soare, alinieri planetare si galactice rare) au fost absorbite pe la poli, insa dincolo de ceea ce s-a observat exista frecvente ale Luminii Celeste care traverseaza Pamantul si orice forma de viata. De retinut ca acest lucru nu are loc doar pe aceasta planeta.

Aceste frecvente de Lumina au activat si continua sa activeze coduri din ADN, transforma si transmuta energiile fizice, ridicandu-le pe frecvente noi, devenind energie cristalina activa. Totul este inaltat pe frecvente noi, care sustin un mod nou de a trai si a experimenta. Toate acestea declanseaza si sustin procesul de ascensiune la nivel global si individual.

Ascensiunea priveste individul, colectivitatea, Pamantul, Universul, Viata in totalitatea ei. Desigur Ascensiunea in planul fizic are trasaturile ei.

Experienta de pana nu demult privea realitatea fizica si a reprezentat partea acordului de a fi in forma fizica. Creierul si mintea au fost programate si ulterior hipnotizate sa respinga orice nu avea legatura cu programarea. Existau doar realitatea fizica, doar viata de pe Pamant, iar orice altceva era/este fantezie, inchipuire sau in cel mai rau caz, o activitate mentala irationala, bolnava.

Astfel, omenirea a experimentat tot ce se putea experimenta in acest plan, pana cand a inceput sa-si aminteasca de propria alegere de a fi in aceasta realitate pentru un timp.

Viata de aici are legatura cu voi ca si creator in perioada de instruire. Daca puteti intelege si accepta in totalitate ca voi ati creat fiecare experienta prin care ati trecut si ca fiecare alta fiinta umana este creatorul propriei realitati, puteti merge mai departe.

Observati-va viata din acest moment. Intelegeti ca realitatea voastra este determinata de sistemele voastre de credinte. Fie ca sunteti sau nu constienti de ele, ceea ce credeti, aceea manifestati. Mai mult, sistemele de credinta sunt interconectate si atunci cand deveniti constienti de unul, il eliberati, insa actioneaza celelalte sisteme limitate prin programare si adesea, acesta este motivul pentru care nu se manifesta lucrurile pe care vi le-ati dori.

In acest conext, sunt de eliberat toate sistemele de credinta vechi, legate de experienta dualitatii, care va limiteaza si este vitala alegerea, inital, a noului ca si concepte. Apoi alegeti sa experimentati lucruri noi, care sa va scoata din modul cunoscut de a trai. Permiteti-va sa va deschideti, sa va expansionati in Mintea Divina pentru a atrage ganduri de frecvente inaltatoare, nefiind vorba neaparat de ce era cunoscut inainte ca bine, cat de explorare, expansiune in necunoscut.

Revenind la 12:12:12 ca marcaj in timp al sfarsitului de era – era experientei dualitatii in planul fizic - al sfarsitului de ciclu de 26 000 de mii de ani si ale altor cicluri mai mici, dorim sa subliniem faptul ca toate converg in aceasta perioada 12-21 decembrie 2012. In acelasi timp este un nou inceput, insa NU stim ce va urma. Este interesant, nu-i asa? Va asteptati la cine stie ce dezvaluiri din partea noastra, iar noi va spune ca NU STIM. Pentru noi toti reprezinta o grandioasa aventura in necunoscut.

A existat mereu o comunicare intre lumea fizica si cea non-fizica. NU sunteti singuri in aceasta calatorie. Aceste mesaje au rolul de a va reaminti cine sunteti si a va oferi indrumare. Cine se deschide si accepta acest lucru se deschide spre propriile capacitati si abilitati - ca fiinta multidimensionala si spre a experimenta, a trai in mod constient.

Va reamintim cu deosebita consideratie ca voi realizati puntea dintre ceea ce a fost si ceea ce va urma, voi purtati semintele unei noi constiinte, voi dispuneti de coduri ale Luminii care au permis acest salt si vor permite experiente noi in urmatoarea era. De aceea sunteti atat de pretiosi!

Omenirea a experimentat o fateta a vietii: dualitatea. Experienta ce urmeaza este caracterizata prin responsabilitatea implicita, nu doar pentru calitatea vietii pe aceasta planeta, ci se extinde la univers, prin calitatea gandurilor, actiunilor voastre care influenteaza Forta Vietii.

Astfel, putem intelege cat de important este fiecare in maretia Vietii. Toti si totul este interconectat, dar voi nu sunteti Unul. Recunoasterea acestei interconexiuni reprezinta in sine un nou inceput.

Schimbarea este singura constanta in spectrul existentei. In urma experientei din acest plan ajungeti sa intelegeti, sa apreciati natura si puterea alegerii constiente. Imbratisarea schimbarilor, practicarea alegerilor constiente, alaturi de imaginatie va permit accesul in necunoscut, de unde puteti aduce concepte, idei pe care le puteti ancora, experimenta si in acest plan.

Vi s-a spus ca nu este vorba despre evolutie. Nu ati fost intr-o pozitie inferioara, ca acum sa evoluati pe alta treapta. Este vorba de a va reaminti de adevarata voastra mostenire, de adevarata voastra natura. Ati experimentat si ati extras intelepciuni din calatoria voastra, care a avut atat in taramurile angelice, cat si in realitatea fizica. Nu a fost o intamplare, nu a fost o pedeapsa, ci o grandioasa aventura. Este momentul pentru o noua aventura.

In aceasta noua aventura este important sa eliberati TOATE povestile, atasamanetele, identitatile, oricat de dragi v-ar fi unele dintre ele. Voi sunteti Eu Sunt si atat!

Ceea ce este sigur este ca schimbarile vor continua, iar pentru voi cei treziti, viata va avea fatete multidimensionale, atat prin comunicarea cu intregul care sunteti, cat si cu fiinte din dimensiuni subtile. Conexiunea cu bogatia multidimensionalitatii va va oferi accesul la a experimenta potentiale noi, a gasi raspunsurile si solutiile potrivite.

Veti pendula intre lumea voastra interioara, a linistii, a echilibrului, a iubirii si cea exterioara, plina de agitatie, drame, cerinte. In interiorul vostru veti descoperi energii de vindecare, re-echilibrare si inspiratie, impulsul si curajul de a explora necunoscutul. Veti explora si experimenta co-creatia cu Divinul din voi.

Dorim sa subliniem faptul ca voi nu sunteti aici pentru a invata ceva, ci doar pentru a va reaminti ceea ce deja stiti. Toate cursurile, scolile si intalnirile spirituale au menirea sa va reaminteasca cine sunteti. Daca vi se va spune, in mod direct sau subtil, ca „numai eu detin cheia iluminarii, ascensiunii, cresterii tale spirituale...” sa va puneti un mare semn de intrebare. A plati pentru a participa la un curs, o scoala sau o sesiune de facilitatre/consiliere este potrivit uneori, cat timp vi se da puterea inapoi, va intoarce spre voi, reamintindu-va cine sunteti. Orice alta atitudine este de pus sub semnul intrebarii. Veti sti cand veti avea nevoie de un spatiu sigur creat de cineva cu experienta, in care sa va regasiti pe voi si calea spre propriile raspunsuri la intrebari.

In aceasta etapa de tranzitie, care se va intinde pe o perioada de cativa zeci de ani, omenirea va imbratisa concepte noi. Vor fi uitate multe concepte spirituale: sunteti aici pentru lectii de viata, pentru a indrepta karma, pentru a evolua, a fi recunoscatori.

Toate acestea au avut legatura cu a va reaminti ca sunteti aici prin alegere, ca sunteti creatorii propriei vieti si co-creatorii acestei experiente pamantene.

Ne indreptam cu totii spre 2013. Omenirea stabileste fundatia pentru o noua experienta, eliberand toate limitarile.

Care sunt aspiratiile voastre, viziunile voastre pentru voi si pentru omenire?

Viata pe Pamant este tranzitorie si in permanenta miscare, insa face parte din Viata eterna, creativa.

12:12:12 este un sfarsit, cat si un grandios nou inceput. Este urmat de 21:12:12 care reprezinta nasterea adevarata a Erei Noi. Voi puteti avea un calendar propriu in care sa incepeti numerotarea cu Anul 1, Era Noua, in loc de 2013. Este valabil doar pentru voi.

Ceilalti vor continua sa se regaseasca in propriul ritm si sunt de onorat. Multi dintre ei au sustinut energiile ca voi sa treceti prin propria transformare si regasire de sine. E randul vostru sa FITI cine sunteti, iar ei vor „vedea” sau va vor intreba ce este cu voi, dorind sa va urmeze exemplul.

Va sugeram sa va descoperiti si sa va cultivati talentele. Se zice ca niciodata nu e prea tarziu, iar noi va spunem ca acum este momentul optim pentru acest lucru. Folosirea imaginatiei, prin accesarea ei in momentele de liniste si relaxare, va permite sa explorati Mintea Divina, sa aduceti potentiale noi de experimentat. Vorbiti cu voi, vorbiti cu fiintele celeste care sunt in preajma voastra. Aveti o echipa intreaga in serviciul vostru. Este momentul parteneriatului cu Divinul.

Fiti puntea dintre ere, realizati conexiunea dintre dimensiuni si stari de constiinta. Este darul, dreptul si responsabilitatea voastra ca Fiinte Constiente sa aduceti potentiale noi, sa le ancorati in aceasta realitate, in timp ce sunteti constienti de multidimensionalitatea voastra si a Vietii.

Este de preferat ca in aceasta zi si in zilele ce urmeaza sa petreceti ceva timp in mod contient, respirand si linistindu-va mintea, facand alegeri pentru voi si mentinand viziunea unui mod nou de a trai pe aceasta planeta, incluzand alte stari de constiinta. Faceti-va un dar! Petreceti ziua cu altii ca voi! Marcati evenimentul in felul vostru, dar fiti constienti de esenta acestuia: un nou inceput!

In functie de disponibilitatea voastra va sugeram sa va celebrati, stiind ca ati ajuns in acest moment pretios al calatoriei voastre si in acest punct de cotitura din calatoria colectiva. Petreceti ceva timp onorandu-va si acceptandu-va asa cum sunteti in prezent. Va rugam sa ne credeti, macar in ceasul al 12-lea, ca sunteti Fiinte ale Luminii, dincolo de orice evidente iluzorii.

Amintiti-va de partea voastra feminina si primiti darurile pe care vi le-ati dat, insa nu ati deschis usa sa le primiti. Folositi-va intuitia pentru a alege si a experimenta noul, in bucurie. Faceti pasii necesari in vederea manifestarii alegerilor voastre.

Iubiti-va, onorati-va pentru simplul fapt ca sunteti aici, acum, stiind ce se petrece cu voi, cu omenirea, cu Universul!

Va iubim, va onoram si vom fi alaturi de voi, celebrandu-va si celebrand impreuna Noul Inceput din expansiunea constiintei si a existentei!

Creativitatea este paradigma Erei Noi!

Fiti constienti si creativi in fiecare moment Acum!

.