6 mar. 2008

Energiile pentru martie 2008 (Arhanghelul Mihail)


ACTIVAREA CODURILOR GRAALULUI SACRU DIN ADN (ii multumim Stefaniei Stanciu)

ENERGIILE PENTRU MARTIE 2008
Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn

Iubiti Lucratori intru Lumina, energiile care au patruns in constiinta voastra planetara de la eclipsa de luna incoace sunt tumultuoase si intense. Experimentati intregul spectru al energiilor penta-dimensionale ale Noului Pamant, pe masura ce ele activeaza si energizeaza Tiparul Noului Pamant din matricea ADN a celulelor voastre. Experimentati trezirea modelului sau tiparului vostru originar din cadrul matricei voastre celulare si sunteti "upgradati" la nivelul sabloanelor Noului Pamant in acelasi timp. Exista multa schimbare si transfomare in interiorul fiintelor voastre in aceasta perioada, puteti simti efectele activarii Codurilor Infinitatii si Codurilor Graalului Sacru, cat si ale codurilor Noului Pamant. E o perioada captivanta, dragi Lucratori intru Lumina, pentru ca patrundeti in realitatea voastra noua, dar este de asemenea si o perioada dificila, pe masura ce incercati sa echilibrati toate aceste energii noi in interiorul vostru.

In acest moment, la inceputul lui martie 2008, inca va gasiti echilibrul in noile energii ale Masculinului Divin care au sosit la eclipsa lunara din februarie. In aceasta luna, veti continua sa simtiti intensitatea Noii Energii si vi se va oferi sansa de a echilibra aceasta energie in interior si de a va integra cu Divinul Femin, in propria voastra uniune sacra interioara. Energiile flacarii gemene din fiinte voastra interioara se integreaza acum pentru a crea si mai multa putere si abilitatea de a folosi acea putere pentru a materializa Raiul pe Pamant. In prezent, multi dintre voi folositi aceste energii pentru a va „aprinde” flacara interioara, crescandu-i puterea, insa e posibil sa va straduiti sa mentineti echilibrul in vietile voastre, iar aceasta lupta interioara se materializeaza de asemenea ca o stradanie in lumea exterioara. Pe masura ce incepeti sa mentineti echilibrul mai usor, va veti insusi abilitatea de a mentine aceasta energie in interiorul vostru si de a o directiona catre canale creative. Asa veti crea abundenta Noului vostru Pamant, insa mai intai invatati cum sa mentineti energiile puternice in interior, fara a cadea in haos, depresie si furie.

Iubiti Lucratori intru Lumina, sa stiti ca in acest ciclu nou de energie, activati coduri puternice in corpurile voastre de lumina si in matricea celulara a ADN-ului, care va permit sa accesati o mai mare putere interioara, iar provocarea voastra este acum de a echilibra acea putere si de a o folosi cu iubire si respect pentru nevoile celorlalti. Deoarece, pe masura ce incepeti sa lucrati cu aceasta putere noua, e posibil sa va „ciocniti” de puterea altora sau de creatiile altora. Astfel, este necesar sa va mentineti puterea flacarii gemene in inima voastra si sa tineti minte ca sunteti Toti conectati in cursul vietii penta-dimensionale. In curand, va veti insusi abilitatea de a circula propria voastra energie creativa, pentru a imbratisa creativitatea altora asa cum o imbratisati pe a voastra si pentru a putea crea impreuna cu putere si bucurie.

Deoarece, dragi Lucratori intru Lumina, abilitatea de a lucra impreuna cu ceilalti cu respect si iubire va fi modul in care veti incepe sa creati in Matricea Paradisiaca. Va reamintim ca matricea paradisiaca a fost „impamantata” si activata pe planeta Pamant acum trei ani, pe 5 martie 2005. Acum, pe masura ce asimilati spectrul complet al fiintei flacarii gemene si va acceptati Unimea in realitatea dimensiunii a cincea, sunteti pregatiti sa creati miracolele puternice ale Schimbarii si Abundentei in Matricea Paradisiaca. Fiinta voastra fizica este acum „energizata” pe deplin si este pregatita sa inceapa sa functioneze in cadrul tiparului Noului Pamant, o viata de Inger Uman in dimensiunea a cincea.

Asadar, vom spune ca in aceasta luna veti lucra sa aliniati energia noua a masculinului divin lunar (sau energia de apa) cu energiile femininului divin solar. Focul cosmic si Apa cosmica isi vor gasi echilibrul si armonia in interiorul vostru, „aprinzand” abilitatile voastre puternice creatoare si de materializare. In aceasta luna, Marte, planeta energiilor masculine, intra in Rac, semnul de apa guvernat de Luna, pe 7 martie. Frecventele masculine noi vor atinge punctul maxim de putere si intensitate. Pe 20 martie, veti avea Echinoctiul global – echinoctiu de primavara in Nord si de toamna in Sud. Acesta este un moment in care aveti ocazia de a va alinia fiinta interioara si de a va echilibra pe deplin pentru spirala urmatoare din calatoria evolutiei si dezvoltarii. Pe 21 martie, Luna Plina va fi in Balanta, casa astrologica a mariajului, iar Soarele se muta in Berbec pentru a incepe noul an astrologic. Insa, ziua de 21 va fi de asemenea Vinerea Mare in traditia crestina (pastele catolic, n.t.). Aceasta este o perioada puternica pentru energiile divine masculine, deoarece "pasiunea" lui Hristos este reamintita si celebrata pe Pamant de milioane de persoane. Este o perioada in care energiile Christice in forma lor masculina sunt puternice. V-am cere ca in acest an, sa puneti in aplicare Echilibrul! Reamintiti-va si de energiile divine feminine solare si pasionate ale Magdalenei. Ingaduiti ca zilele de 20 si 21 martie sa fie zile in care va concentrati atentia pe echilibrul interior dintre energiile lui Christ/Magdalena. In acest fel, veti folosi acest timp pentru a activa Codurile Graalului Sacru din ADN-ul vostru.

Preaiubitilor, aceasta este o perioada puternica pentru echilibrul vostru interior sau uniunea sacra. In acest an puternic al Noilor Inceputuri, aveti oportunitatea energetica de a alinia aceste energii, urcand astfel o treapta importanta pe spirala propriei voastre evolutii. Vi se ofera un dar sacru in aceasta perioada, daca sunteti dispusi sa il primiti. In ciclul de „ani” al Noului Pamant, acest timp va deveni timpul in care veti celebra energia Codurilor Graalului si miracolul uniunii energiilor Flacarii Gemene, reflectat in uniunea sacra arhetipala dintre Christ si Maria Magdalena.

Acesta este momentul in care Codurile Graalului Sacru din matricea ADN-ului vostru sunt activate pentru un nou ciclu sau o noua spirala de Iubire si Creativitate pe planeta. Iubiti Lucratori intru Lumina, v-am vorbit anul trecut despre Codurile Infinitatii din matricea ADN-ului vostru, acele coduri care poarta informatiile pentru fiinta voastra noua penta-dimensionala. Apoi v-am dat de asemenea informatii despre Codurile Graalului din matricea ADN-ului vostru si despre puterea Uniunii Sacre din vietile voastre, pe masura ce patrundeti in constiinta dimensiunii a cincea. Acum, deoarece ati activat aceste coduri informationale in cadrul corpurilor voastre de lumina si al fiintelor voastre fizice, sunteti pregatiti sa patrundeti pe deplin in tiparele corpului de lumina al ingerului uman din Noul Pamant. Fiinta voastra fizica este pregatita sa accepte "instructiunile" de la corpul vostru de lumina pentru a incepe activarea deplina a Modelului Noului Pamant, pentru ca omul penta-dimensional sa devina o fiinta angelica-umana completa. Construiti acum podurile de lumina finale dintre Rai si Pamant, dintre fiinta voastra spirituala (corpul de lumina) si fiinta voastra fizica. Codurile revarsa informatiile in fiinta voastra, iar noile energii va asista acum sa descoperiti cum sa mentineti aceste energii in echilibru in interiorul vostru, pentru a putea crea Lumina, Bucurie si Pace in lumea voastra exterioara.

Inima unui luptator, inima unui copil

Dragi Lucratori intru Lumina, am vorbit mult recent despre energiile interioare masculine si feminine, si vedem ca multi dintre voi se lupta sa mentina acest echilibru in interiorul vostru in aceasta perioada in care energiile vechi pleaca, iar energiile noi se ivesc incet in comunitatile voastre. Asadar, va vom sugera de asemenea cu blandete cateva moduri care va vor ajuta sa echilibrati aceste energii. In aceasta luna martie, Soarele se muta in Berbec, semnul luptatorului si al copilului, iar aceste energii arhetipale va vor asista in aceasta perioada.

In societatile indigene, energia luptatorului a fost initial foarte respectata. Aceasta nu era o energie masculina agresiva sau dominanta, ci mai degraba o energie care reprezenta cel mai inalt grad de constienta de sine, curaj si tarie. In prezent, preaiubitilor, aveti mare nevoie de luptatorul spiritual din interior. Aveti nevoie de calitatile divine masculine ale curajului, tariei, perseverentei si constientei de sine. Ajungeti sa va cunoasteti acum mai mult ca oricand, sa va experimentati constiinta in moduri noi si sa stiti ce doriti de la viata voastra. Asadar, cultivati-va constienta si vigilenta personala a unui Luptator al Luminii, pentru a va putea mentine Lumina si pentru a nu va impiedica si cadea in furie si depresie. Deoarece, un luptator spiritual adevarat stie cum sa-si gestioneze propriul intuneric interior, pentru a nu fi nevoie sa il proiecteze in realitatea lui exterioara. Astfel, pe masura ce va mentineti Lumina Interioara cu Curaj, Perseverenta si Iubire Neconditionata, va veti simti imputerniciti sa mentineti aceste frecvente noi puternice de Lumina.
Acum, dragilor, aceasta nu inseamna ca viata reprezinta doar munca grea si perseverenta. Pe langa aceasta energie a luptatorului spiritual, trebuie sa existe de asemenea si energia blanda, increzatoare si jucausa a copilului interior magic. In aceasta perioada, mergeti in interior si gasiti acea parte din voi care iubeste sa se joace si sa se bucure de Frumusetea si Minunea realitatii voastre fizice. Daruiti-va timpul si spatiul necesar pentru a va aminti de nevoile copilului din interior.

Daca va veti concentra atentia asupra acestor doua energii o perioada de timp, veti simti cum echilibrul interior va fi atins cu gratie si simplitate.

Energiile in martie 2008
7 martie: Luna noua in Pesti
20 martie: Echinoctiu de primavara/toamna
21 martie: Luna plina in Balanta si Vinerea Mare
23 martie: Duminica Pastelui (la catolici, n.t.)
24 martie: A doua zi de Pasti



Preluat de la www.editura-foryou.ro