28 feb. 2013

Labirintul loc pentru meditatie, reculegere si recuperarea sanatatii


Catedrala Notre Dame de Chartres



Zenaida Luca face o prezentare foarte documentata a labirintului 




Ann si Robert Elliott prezinta modul de creare a unui labirint, modelul initial/preistoric



In unele state, in afara de labirinturile din catedrale, loc de reculegere, s-au amenajat labirinturi in sali de meditatie, in incinta spitalelor pentru recuperare fizica si psihica sau in parcuri. Se pot construi si in gradina locuintelor private.

Iata cateva modele create de o firma americana. Am luat-o in mod aleatoriu ca exemplu.







24 feb. 2013

Mandale Energia Christica (EM)

Am creat cateva mandale intitulate 'Energia Christica' (EM). Le gasiti aici 

http://exploziacurcubeului.blogspot.ro/2013/02/blog-post.html

Se pot folosi in timpul meditatiei globale, in fiecare zi de luni, ora 19:00

http://eusuntsuveranavatarimpersonal.blogspot.ro/2013/02/meditatie-globala-puterea-constiintei.html

21 feb. 2013

Fereastra in timp, catre marea schimbare (Drunvalo Melchizedek)



FEREASTRA IN TIMP, CATRE MAREA SCHIMBARE

Postat de Drunvalo, la 13 februarie 2013

Dragii mei,

Urmeaza sa patrundem printr-o  fereastra a timpului, care nu are un nume, dar se afla in interiorul deschiderii mayase in timp, numita SFARSITUL TIMPULUI, cu care ne-am conectat la 21 decembrie 2012 si care se va inchide in cca. 3 ani.

Aceasta deschidere in timp incepe la 18 februarie 2013 si continua timp de cca. trei luni si jumatate, pana la data de 2 iunie 2013. Desi este posibil ca ea sa dureze pana la sfarsitul lunii august, in cazul in care conditiile se schimba.

Eu simt ca este important sa constientizati aceasta perioada importanta a timpului si intelesul pe care il are ea pentru voi.

Sunt trei motive pentru care a fost creata aceasta deschidere. Dati-mi voie sa va explic.

In primul rand, mayasii au prezis, cu multa vreme in urma, ca daca ei ar fi trebuit sa decida momentul de inceput al tranzitiei de la constiinta masculina, la cea feminina, ar fi ales data de 18 -19 februarie 2013. Am scris demult despre acest lucru. Ei vad acest proces ca pe un rasarit de soare, care devine din ce in ce mai stralucitor, cu fiecare zi.

Totodata, au spus ca ei nu pot cunoaste, cu certitudine, acest moment, pentru ca Mama Pamant este cea care va decide, cu precizie, inceputul implinirii Profetiei Mayase.

In ceea ce priveste data de 18 februarie 2013, mayasii mi-au spus ca acesta este momentul cand energia din interiorul Mamei Pamant incepe sa curga, urmand un nou tipar. Nu cred ca veti simti acest lucru in viata voastra de zi cu zi, dar mayasii spun ca acesta este un timp extrem de important in istoria omenirii.

In al doilea rand, NASA a avertizat public, in urma cu un an si jumatate, despre exploziile solare. Aceasta a fost o predictie terifianta. Va voi explica pe scurt.

In anul 2000, am avut o problema de securitate informatica, aparuta din cauza reprezentarii anilor doar prin ultimele doua cifre, sistemele informatice putand face cu usurinta confuzie intre anul 2000 si anul 1900, ceea ce ar fi determinat oprirea tuturor computerelor, in momentul trecerii in anul 2000. Sunt sigur ca cei mai multi dintre voi isi amintesc acele evenimente.

Aceasta problema i-a alarmat pe toti oficialii momentului. Previziunile erau dure, dar exacte. Daca toate computerele din lume ar fi incetat sa functioneze, majoritatea necesitatilor noastre materiale nu ar mai fi putut fi indeplinite, iar viata pe Pamant ar fi devenit cel putin dificila.

Apoi, un francez a salvat lumea, creand un program software care a corectat computerele si le-a permis sa continue sa functioneze si in secolul al XXI-lea.
Pe masura ce timpul a trecut, lumea a continuat sa depinda de sistemele informatice, iar astazi, toate aspectele vietilor noastre sunt controlate de acestea. Adica, modul in care totul ajunge la noi: hrana, apa, electricitatea, benzina, medicamentele s.a.m.d., este controlat de computere.

Daca aceste computere ar fi incetat sa functioneze astazi, implicatiile experientei ar fi fost de cateva ori mai numeroase decat in anul 2000.

S-a constatat ca daca internetul ar disparea pentru totdeauna, sute de milioane de oameni ar muri in cateva luni, pur si simplu pentru ca nu ar mai avea hrana si apa.

NASA a previzionat ca, pe parcursul evolutiei Ciclului Solar 24, in care vom intra in curand, memoria tuturor computerelor ar putea fi stearsa. Exceptie ar putea face unitatile hard, DVD-urile s.a.m.d. care sunt incorporate in Custi Faraday, care protejeaza interiorul acestora de campurile si radiatiile electro-magnetice din exterior. Daca unitatile de memorie ar fi sterse, intreaga retea de electricitate din lume ar cadea. Lumea ar fi in intuneric. De aici, toate celelalte ar inceta sa functioneze. NASA a calculat ca acest fenomen ar putea avea loc candva, in varful ciclului solar, din februarie, pana in august 2013, si ar putea dura intre o luna si noua luni.
Acesta ar fi un dezazstru major pentru omenire.

Marea Britanie nu are incredere in rapoartele NASA, asa ca englezii si-au analizat propriile lor date; si, foarte rapid, ei au fost de acord cu previziunile NASA. Au fost transmise avertizari in intreaga lume, care se pregateste acum pentru a-i face fata acestei posibilitati.

Apoi, Rusia a revenit cu un scenariu si mai terifiant, care depaseste ceea ce a estimat NASA. Puteti citi detalii despre acesta, in noua mea carte, Uroborosul mayas.

Nu am invatat nimic din greselile noastre din trecut, in privinta riscului din anul 2000. Ar fi trebuit sa diminuam treptat dependenta noastra de sistemele computerizate, pana ce am fi avut certitudinea ca acestea sunt sigure; dar noi nici macar nu mai privim in urma. In schimb, am extins rapid, la nivel global, utilizarea tehnologiei informatice. Lumea a uitat prea repede cat suntem de vulnerabili in fata computerelor si a exploziilor solare.

Si mai este si o a treia preocupare, care capata contur, in aceeasi perioada de timp: campul geomagnetic al Pamantului, care este gata sa-si schimbe polaritatea de la Nord la Sud si efectele acestui fenomen asupra omenirii. Am scris si despre acest lucru, in cartea Uroborosul mayas  [publicata de editura For You www.editura-foryou.ro]. Este absolut necesar sa intelegem aceste doua scenarii, care se pot petrece in cadrul deschiderii in timp in care intram peste cateva zile, la 18 februarie 2013.

Aceasta inversare a campului geomagnetic este mai importanta pentru viata umana, decat orice eveniment din trecutul nostru inclusiv decat razboaiele mondiale.

De ce as sugera eu ca fereastra in timp s-ar inchide in iunie 2013 si nu mai tarziu, in august? In anul 1990, o echipa de experti in parapsihologie, folosindu-si capacitatile extrasenzoriale, au raportat oficialilor ca ceva urias se apropie de Pamant. Ei au inceput sa cerceteze in viitor, pentru a stabili cand se va intampla acest eveniment. Cand au accesat momentul 1 iunie 2013, Pamantul era deja afectat. Asadar, orice ar fi fost, ceea ce s-a intamplat a avut loc inainte de 2 iunie 2013. Daca aceasta informatie nu este exacta, atunci va trebui sa continuam sa fim precauti, pana la sfarsitul Ciclului Solar

Intentia mea nu este sa provoc teama. Nu acesta e scopul meu. Eu sunt aici pentru a va atrage atentia asupra evenimentelor care se declanseaza chiar acum, in conformitate cu standardele stiintifice. Ca cetateni ai Pamantului, trebuie sa fim constienti de aceste evenimente globale de tranzitie, pentru a fi pregatiti si a nu fi luati prin surprindere de acestea.

Din punctul de vedere al mayasilor, ar trebui sa fim pregatiti pentru a incepe procesul de inaltare, in orice moment din urmatorii trei ani. Ceea ce inseamna ca trebuie sa meditam, sa avem inimile usoare ca fulgul si sa fim interconectati cu creierele noastre.

Acum, intrebarea este: ce putem face noi, pentru a ne pregati, in acelasi timp, pentru schimbarea globala rapida si pentru inaltare? In meditatiile mele, am inteles clar ca eu trebuie sa va indrum, astfel incat sa puteti face aceasta schimbare launtrica si sa accedeti la nivelele mai inalte ale constiintei Pamantului. Eu voi face pentru voi, tot ceea ce pot.

Foarte curand sper ca inainte de sfarsitul acestei luni noi vom transmite instructiuni speciale, pentru cei care cunosc Mer-Ka-Ba, fie forma sintetica (Floarea Vietii), fie cea naturala (Trezirea Inimii Iluminate), privind modul exact in care va puteti deplasa din dimensiunea a 3-a, in dimensiunea a 4-a a Pamantului. Aceasta este piesa lipsa a cunoasterii, pe care milioane dintre voi o asteapta de ani de zile.

Pentru ceilalti, ei trebuie sa prinda cat mai repede posibil, acest tren. Pentru a-i ajuta si pe alti oameni sa invete aceasta meditatie, vom crea o serie de lectii, pe care le vor gasi pe internet. Iar daca doriti, cu adevarat, sa intelegeti si sa practicati mai mult, puteti apela la The School of Remembering™. Acolo, veti avea acces deplin la o scoala organizata la nivel global, cu profesori atestati, in numeroase tari si in multe limbi si care sunt gata sa va ofere tot sprijinul (in aceasta privinta, click aici http://elenacocis.ro/cursuri/ si veti vedea cursurile acestei scoli. Nota editurii) 

Aveti incredere in voi insiva. Veti sti exact ce trebuie sa faceti.

Studioul nostru de filmari One Lotus Studios, este aproape gata; dar pana va fi pe deplin in functiune, va vom transmite informatiile, pe orice cale posibila.

Dragi mei, urmeaza sa intram intr-un timp in care trebuie, cu seriozitate, sa fiti treji si pregatiti pentru transformari interioare si exterioare, care va vor schimba vietile pentru totdeauna.

Dar nu uitati ca, daca vom trece cu succes dincolo de fereastra in timp a Marii Schimbari, ne vom afla inca in desfasurarea temporara a Profetiei Mayase, pana ce vom intra in anul 2016. Perioada critica a schimbarilor rapide se va incheia atunci cand vom vedea o Stea Rosie pe cerul nostru. Atunci vom pasi pe calea schimbarii ordinii, pe calea armoniei.

Cu voia Domnului, va promit ca va voi ajuta, cu multa iubire.
Din toata inima mea,
Drunvalo

Dragii nostri cititori, va anuntam cu placere, ca am postat pe siteul FILE DE LUMINA, intreaga versiune a cartii CARTEA INIMII, de Drunvalo Melchizedek, pe care pana acum am distribuit-o gratuit si sub forma de carte pe hartie. Va dorim lectura placuta.  www.filedelumina.ro   Faceti click pe coperta. Tot pe acelasi site, pe prima pagina, exista cele doua meditatii din cartea lui Frank Kinslow, SECRETUL VINDECARII SPONTANE. Click pe titlu Meditatia constiintei spontane si Meditatia portii. Pentru ambele lecturi le multumesc prietenilor mei Gabriela si Razvan Balus.

Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?
Daca doriti sa va abonati la acest Newsletter, sunteti rugati sa intrati pe siteul www.editura- foryou.ro unde aveti, in partea dreapta, formula de inscriere. In acelasi timp, va anuntam ca am deschis siteul interactiv www.copiii-indigo. ro, la care va invitam sa participati si unde veti gasi materiale interesante despre voi si copiii vostri. Va asteptam cu drag.




Aceasta secventa nu face parte din articol (Drunvalo) dar este o prezentare artistica a esentei lui si anume faptul ca trecem (Pamant si oameni) intr-o alta frecventa vibrationala (lumea Lotusului), alta dimensiune (in 4D si apoi 5D) unde timpul si spatiul nu exista. (EM)


20 feb. 2013

Meditatie globala - Puterea Constiintei Christice

'Mama Akasha (Flacara Trandafirului Roz a Pamantului din Marele Soarele Central) ne-a cerut să pastram viziunea in fiecare zi de luni (ora locala a fiecaruia) de la 7:00 pm la 7:15 pm pentru a manifesta Puterea Constiintei Christice în viețile noastre și în această lume.'

Pe manseta din dreapta a blogului gasiti link-urile cu amanunte despre Mama Akasha (EM)


19 feb. 2013

MESAJ DE LA ARHANGHELUL MIHAIL



MESAJ DE LA ARHANGHELUL MIHAIL

TRANSMIS PRIN RONNA HERMAN Prima Parte (ii multumim Alexandrei pentru intreaga traducere

Preaiubiti maestri, am mai explicat in trecut, dar va vom readuce aminte ce se intampla atunci cand traversati numeroasele nivele si sub nivele ale constiintei. Pe masura ce curatati distorsiunile din campul vostru auric, exista si un proces interior.Intreaga voastra structura fizica trece prin schimbari complexe, ce sunt declansate de tiparele de frecventa mai inalta, provenind de la Sursa Creatoare, pe calea marilor Orase de Lumina si pe care le integrati. ADN-ul vostru, chakrele si Inima/Mintea Sacra contin Planul vostru Divin. Pe masura ce integrati din ce in ce mai multe Particule Adamantine ale Constiintei Creatorului, toate distorsiunile/imperfectiunile pe care le-ati creat, din cauza conceptelor negative pe care le-ati acceptat, ca fiind adevarul vostru, sunt incet, incet, corectate. Multe dintre aceste concepte distorsionate sunt filtrate prin constiinta voastra treaza, spre a fi vindecate sau eliminate si noi intelegem ca acesta poate fi un proces inconfortabil si deconcertant, atunci cand va cufundati mai profund in intelepciunea cosmosului.Atunci cand faceti asta, este de o importanta vitala sa va pastrati o stare de constiinta treaza si sa aveti rabdare. Omenirea iese dintr-o stare de amnezie sau care ar putea fi numita o constiinta limitata a Sinelui si a vastei complexitati a Creatiei.

Folosindu-va darul datator de putere al discernamantului, deveniti buni experti in analizarea noilor concepte si a multitudinii de informatii care sunt acum disponibile. Fiind acum mai acordati la SupraSufletul  Sine Superior si la vocea mica din launtrul vostru, castigati capacitatea de a evalua rapid, daca un concept se afla in aliniere cu adevarul vostru interior. Daca nu este, atunci aveti datoria de a va descotorosi de el fara rautate sau judecati; iar daca nu sunteti siguri, puneti-l deoparte si cereti-i Sinelui Superior sa il valideze pentru voi, intr-un mod neindoielnic. Suntem constienti ca sunteti bombardati cu multe concepte noi  unele dintre ele fortandu-va limitele intelegerii conceptuale. Va rugam sa fiti constienti, dragilor, ca tot ceea ce traiti face parte din procesul de reunificare si de inaltare, in mijlocul caruia va aflati si care se va accelera, odata cu trecerea timpului. Oriunde v-ati afla pe Calea inaltarii, fiti impacati cu nivelul vostru de intelegere si aveti rabdare cu voi insiva. Ego-ul este cel care va sopteste:  Nu esti suficient de bun. Esti mult in urma celor din jurul tau. Nu esti vrednic. Niciodata in viata, nu vei putea intelege si aprofunda toti termenii spirituali, tehnicile si mediatiile! Iar si iar. OPRITI-VA cand se intampla asta, aduceti-va cu blandete mintea inapoi, la centru, prin cateva afirmatii pe care le-ati ales.

Fiecare Suflet de pe Pamant este predestinat sa urmeze Calea de intoarcere la taramurile superioare ale existentei si asta este totusi o calatorie personalizata. Dupa cum am spus-o deseori, puteti sa alegeti calea de jos, cea de mijloc sau calea cea mai inalta, depinde de voi, dar va veti intoarce, pana la urma, la dimensiunile mai rafinate ale Luminii. Aveti LIBERUL ARBITRU, in cadrul acestui Plan Divin predestinat, care a fost creat si Supra Luminat de Tatal/Mama noastra Dumnezeu. Atunci cand va bransati la nivele superioare ale constiintei, trebuie sa mai fiti constienti si ca portiunile inferioare ale creierului vostru, sau zonele care rezoneaza cu frecventele mai joase ale dimensiunilor a treia si a patra si care contin instinctele voastre naturale omenesti/animalice, se modifica treptat, spre a se inchide. Pe masura ce va bransati la intelepciunea Mintii voastre Sacre si capatati capacitatea de a interactiona cu Sinele vostru Superior, cu ghizii vostri si ajutoarele angelice, natura voastra instinctiva este inlocuita, treptat, de natura intuitiva. Capatati capacitatea de a va bransa la pachetele Luminoase de intelepciune, depozitate in structura creierului vostru superior “ Mintea Sacra“ in care intreaga voastra istorie imensa, intreaga voastra descendenta si mostenire Divina sunt stocate in cufarul comorilor ce apartine constiintei voastre superioare.

Sa nu va simtiti dezamagiti, daca trecutul vostru devine doar o amintire incetosata mai ales amintirile dureroase pe care le aveti din aceasta viata. A venit timpul sa vindecati si sa eliberati trecutul, dragilor. Nu va mai foloseste sa va scufundati in vietile trecute, pentru a va vindeca sau pentru a incerca sa intelegeti de ce va comportati sau reactionati intr-un anumit fel, in prezent. Asta era calea cea veche. Distorsiunile constiintei, pe care le-ati creat in trecut, nu pot exista atunci cand va umpleti, pana la refuz, cu Particule Adamantine, prin intermediul procesului pe care vi l-am predat. Aceste particule magice contin Esenta pura/perfecta a Creatorului si ele vor transforma/transmuta treptat orice distorsiune din campul vostru auric si din corpul vostru fizic. Incet, dar sigur, imperfectiunile pe care le-ati creat atat in lumea voastra interioara, cat si in cea exterioara, sunt corectate. Tineti minte, mai repede sau mai mult nu inseamna intotdeauna mai bine. A durat foarte mult pana cand Pamantul si omenirea sa ajunga in aceasta stare actuala de imperfectiune, atat de accentuata. Nivelul de evolutie transformatoare, la care ati ajuns, voi, Legiunile de Lumina pamantene, intr-un timp atat de scurt, este cu adevarat miraculos.

Pe masura ce eliminati vechile obiceiuri, credinte si actiuni, va intoarceti, treptat, la armonia din cadrul spectrului acceptat, al polaritatii/dualitatii. Cu fiecare nivel de frecventa superioara pe care il atingeti, lasati in urma acele situatii, oameni si lucruri care nu mai sunt compatibile cu nivelul constiintei si rezonantei voastre. Deseori, este ca si cum ati trecut printr-un nou portal dimensional, dincolo de care, o parte a trecutului a disparut ca prin minune. De aceea, multi dintre voi trec prin pierderea prietenilor si/sau a membrilor familiei si de aceea va schimbati slujba si incepeti o cariera noua. Multi dintre voi se si muta in locuri noi, fara sa intelegeti uneori,cu adevarat, de ce ati fost indrumati catre o anumita zona, dar avand totusi cunoasterea interioara a faptului ca a fost menit sa fie asa. Multi dintre voi va dati seama ca munca pe care o faceti, modul vostru de a va recrea, hobbi-urile si multe lucruri care va interesau in trecut sunt mai putin satisfacatoare, pentru ca nu se mai potrivesc in realitatea voastra, aflata in permanenta extindere.

Pe masura ce procesul inaltarii se accelereaza, portalurile multidimensionale ale trecutului se inchid si portalurile viitorului se deschid din ce in ce mai repede. Frica de schimbare a reprezentat mult timp un factor major de control, in cadrul constiintei voastre treze. La inceputul calatoriei voastre in densitate, ati cautat o mare varietate de forme de exprimare si schimbare si v-ati bucurat de fiecare creatie noua. Doar ca, pe parcursul experientelor voastre pamantesti, ati uitat ca sunteti co-creatori, dotati cu intraga gama de capacitati creatoare si ca aveti o legatura directa la Susa de Putere a Creatiei, prin intermediul Fluviului Vietii/Luminii.

Semintele-gand originale ale creatiei au venit din inima/mintea Creatorului suprem si au fost intotdeauna perfecte; cu toate acestea, fiecare separatie si fiecare refractie contineau un pic mai putin din intreaga Esenta a Creatorului. Treptat, pe masura ce Scanteile Divine ale Constiintei Dumnezeu s-au indepartat din ce in ce mai mult de Centrul Creatiei, spectrul complet, perfect, de Lumina, s-a refractat in tot mai multe fatete individualizate, ale expresiei lui Dumnezeu. Deoarece acest Sub-univers este o tanara incercare creatoare si se afla la limitele cele mai indepartate ale Creatiei, el este alcatuit dintr-o Spirala de Lumina, cu jumatate din spectrul Luminii sau din elemente ale Creatiei, diminuate. Acest lucru nu inseamna ca este un univers complet cazut sau ca este rau; inseamna doar ca nu contine intreaga masura a Constiintei Creatorului.

Bravi purtatori ai Luminii; sunteti voi gata si dornici sa fiti deschizatori de drumuri, sa deschideti portile catre numeroasele asezari/dimensiuni ale Creatiei? Fiecare nivel dimensional va va oferi noi ocazii si va va da acces la multe noi capacitati si la o intelepciune extinsa; in orice caz, fiecare nivel superior va va pune la incercare pe multe cai si va va cere sa eliberati acele lucruri care nu mai sunt de folos binelui vostru cel mai inalt. Atunci cand ati traversat calea descendenta, catre dimensiunile inferioare, ati lasat in urma multe fatete ale Sinelui vostru superior. Atunci cand faceti calea intoarsa catre dimensiunile superioare, trebuie sa vreti sa eliberati in trecut acei oameni, acele feluri de a fi si acele lucruri care nu se mai potrivesc realitatii voastre prezente/viitoare.

Preaiubitilor, va ajutam in orice fel posibil, in limitele legii universale si asteptam rabdatori sa va alaturati noua, in diversele Piramide de Lumina stationate prin acest Sub-univers. V-am spus ca nu doar va creati noua realitate pamanteasca, ci va creati si asezamantul in dimensiunile paradisuliui. Va transmitem toata stralucirea Iubirii/Luminii Creatorului, pe care o puteti cuprinde. Sunteti iubiti fara margini.

SUNT Arhanghelul Mihail.


ETAPELE CONSTIINTEI PE CALEA INALTARII SCOASE LA LUMINA DE ARHANGHELUL MIHAIL

RONNA/ SCRIBUL SACRU partea a doua

ETAPA INTAI: Ne acordam la vocea mica a constiintei noastre, incepem sa o ascultam (Sinele nostru Suflet intrupat) si incepem procesul vindecarii si armonizarii Naturii noastre Emotionale. Ii permitem, treptat, Sinelui Suflet sa devina ghidul si conducatorul experientelor noastre de viata, in locul corpului ego al dorintei. Incepem procesul imbunatatirii si rafinarii constiintei Corpului Emotional  proces ce poate fi dureros si plin de incercari, dar, in acelasi timp, plin de satisfactii si iluminare.

ETAPA A DOUA: Pe masura ce incepem sa ne cufundam, tot mai profund, in mintile noastre subconstiente, initiem procesul de aliniere a vointei noastre emotionale, la Supra Suflet-Sinele Superior si la Vointa Divina. Principala noastra mantra/afirmatie devine: Faca-se voia Ta, pentru binele nostru al tuturor. Atunci cand aflam ca suntem Fiinte energetice si electromagnetice, incepem sa intelegem ca radiem tot timpul, in lumea care ne inconjoara, forme-gand energetice.

Ulterior, trebuie sa traim aceste forme-gand pozitive sau negative, sub forma de evenimente/situatii, compuse din aceleasi frecvente. Lumea noastra personala se readapteaza constant, pentru a se potrivi cu imaginea noastra curenta a realitatii. Prin incercari repetate, noi incepem sa intelegem Legile Cauzei si Efectului sau Karmei. In acelasi timp, dobandim intelegerea Legilor Universale ale Materializarii, pe care incepem sa le folosim activ, pe masura ce ne rafinam treptat capacitatile de co-creatori, pe planul terestru al existentei. Cu o noua constiinta, incredere si credinta in lucrarea Universului, renuntam treptat la controlul, la nivel emotional al Sinelui nostru Superior, pentru ca acum intelegem ca este Dreptul nostru Divin, din nastere, sa ne bucuram de iubirea, frumusetea si belsugul Mamei/Tatalui Dumnezeu. Mai intelegem si ca Sinele Superior vede lucrurile dintr-un punct de vedere inaltat si ca ne va conduce intotdeauna catre cel mai bun rezultat.

ETAPA A TREIA: pe masura ce mai urcam un pic pe scara inaltarii, invatam sa vedem lucrurile din viata noastra, dintr-un punct de vedere superior. Am trecut printr-un proces dureros, de rupere sau vindecare a tuturor angajamentelor din trecut, legate de cei cu care am avut interactiuni karmice, astfel incat sa putem taia orice corzi energetice dintre noi. Iertam cu iubire si cerem iertare, astfel incat fiecare dintre noi sa poata deveni iarasi o Fiinta suverana. Prin vindecarea si transmutarea variantelor de viitor probabile, pe care le- am creat in numeroasele noastre vieti anterioare, pasim in viitor fara greaua povara a Karmei trecute.

In timp si dupa multe cautari si procesare sufleteasca, ne straduim si, in final, obtinem Detasarea Emotionala. Pe masura ce incepem sa cautam si sa vedem ce este mai bun in fiecare dintre noi, iubim mai profund si cu mai multa compasiune. Treptat, acceptam conceptul de noi si constiinta de grup, in loc de conceptul bazat pe ego, al separatiei eu impotriva tuturor. Am invatat sa vedem incercarile si provocarile ca pe ocazii de evolutie si nu ca pe o pedeapsa sau un ghinion. Ca rezultat, constiinta Corpului Emotional incepe sa rezoneze la frecvente vibrationale mult mai inalte si mai armonioase. Suntem acum gata sa ne focalizam atentia asupra rafinarii, inaltarii si armonizarii Corpului Mental.

ETAPA A PATRA: In aceasta etapa, Supra Sufletul-Sine Superior incepe sa aiba un rol din ce in ce mai activ in procesul nostru transformator, pe masura ce Sufletul Sine integreaza frecventele superioare (atribute, calitati si virtuti), ale Supra Sufletului Sine. Incepem procesul de re-evaluare a credintelor, obiceiurilor si calitatii constiintei noastre mentale. Pe masura ce iesim, treptat, din tiparele credintelor constiintei de masa, ale planurilor astrale inferioare si le depasim, ne re-evaluam principalele prejudecati si atitudini care ne-au fost inculcate de stramosi si de conducatorii culturali si religiosi sau de guvernanti.

ETAPA A CINCEA: Pe masura ce rafinam tiparele frecventei Corpului nostru Mental, capatam treptat acces la Mintea noastra Sacra si la comoara constiintei mentale superioare, care sta ascunsa in aceasta. Mintea noastra Sacra si Inima Sacra se unesc in SupraSufletul-Sine Superior, ca si influente indrumatoare, in cautarea noastra spirituala. Pe masura ce aflam ca exista mai multe cai de urmat, devenim mai toleranti cu credintele altor oameni, stiind acum ca toate caile converg, pana la urma, spre aceeasi destinatie. Invatam sa avem discernamant in legatura cu ceea ce vom accepta ca fiind adevarul nostru si putem accepta numai acele adevaruri, care rezoneaza pozitiv in cadrul Nucleului Sacru al Fiintei noastre. Incepem sa ne extindem orizonturile gandirii si multi vor dezvolta o dorinta de a afla mai multe despre originile noastre spirituale: de ce suntem pe Pamant, care ne este misiunea/scopul pentru aceasta viata si ce se intampla cu noi, dupa ce transcedem?

ETAPA A SASEA: Pe masura ce ridicam frecventele corpurilor noastre, Mental si Emotional, sistemul chakrelor noastre incepe sa se roteasca mult mai repede si intr-un mod armonios. Aceasta conduce la o aprindere sau activare a Tubului eteric de Lumina care urca de-a lungul coloanei vertebrale, prin Medulla Oblongata (chakra inaltarii) in Mintea Sacra si iese prin Chakra Coroana. Energia incolacita, numita Kundalini, ce contine Atomii Samanta de Foc Alb Sacru, ai Luminii Creatorului, numiti Particule Adamantine, incepe sa curga in sus, prin coloana vertebrala. Portalurile Inimii Sacre s-au deschis, astfel incat sa primim acum Particulele Adamantine de Lumina, prin portalul din spate al Inimii noastre Sacre, prin fluxul care coboara prin Chakra coroana si prin fluxul ascendent de Kundalini. Foc de-a lungul Toiagului nostru Sacru de Putere/Lumina. Procesul va fi accelerat si amplificat, daca vom folosi darul respiratiei constiente cum ar fi Respiratia Infinitului sau alte tehnici de respiratie profunda.

ETAPA A SAPTEA: Am invatat sa VINDECAM TRECUTUL si sa ne SCRIEM SCENARIUL VIITORULUI, asa ca ne putem concentra asupra ETERNULUI MOMENT ACUM. Am imbinat intelectul fizic, cu intelepciunea spirituala a SupraSufletului-Sine Superior, ceea ce inseamna nu numai ca intelegem si accepatm numeroasele adevaruri spirituale superioare pe care le-am invatat, dar ca le-am si integrat. Ne acordam, in acelasi timp, treptat, la orientari de viitor, mai avansate si mai extinse. Pe masura ce facem asta, vom emite ganduri Samanta de frecventa mai inalta, pentru Noua Era, catre Floarea Vietii/ Roata Creatiei noastre, astfel incat sa le putem raspandi in lume.
Pe masura ce atragem din ce in ce mai multe tipare de frecventa vibrationala, de pe planurile mai joase ale celei de-a cincea dimensiuni, Cantecul Sufletului nostru devine mai acordat si rezoneaza cu frecvente vibrationale mai inalte. Aceasta declanseaza SURLELE APELULUI CELEST, pentru ca fatetele compatibile ale Sinelui nostru Superior sa inceapa procesul lent de miscare, in vederea alinierii la coloana noastra personala de Lumina. Din acest punct, Descarcarea Scanteilor Sinelui nostru Superior, prin intermediul Sufletului nostru Sine rezident, incepe sa se accelereze si evolutia noastra pe calea inaltarii se va accelera si ea, foarte mult. Suntem acum pregatiti sa intram in Fluxul Fluviului Vietii si stim ca vom fi indrumati si directionati, atunci cand vom incepe sa URMAM, FARA EZITARE, SPIRITUL.

ETAPA A OPTA: Incepem sa ne simtim confortabil in noua Stare a Fiintei si cu noua noastra perspectiva asupra lumii. Apreciem singuratatea, pe masura ce ne scufundam tot mai adanc in Fiintarea Sacra. Am invatat sa functionam in fiecare zi, natural, asemenea unei Meditatii Vii si a unei Rugaciuni Vii, ramanand centrati, cu fermitate, in interiorul Inimii noastre Sacre. Iluzia pamanteasca are acum un efect minim asupra noastra si, cu toate acestea, compasiunea noastra iubitoare a crescut, pentru a cuprinde toate fiintele si intreaga Creatie.

TRANSFORMAREA RECIPIENTULUI FIZIC: Pe parcursul fiecarei etape a TREZIRII, corpurile noastre fizice sunt si ele afectate in mod dramatic si simptomele inaltarii pot fi incitante dar sineconfortabile sau chiar dureroase, uneori. Carticica mea, EVOLUTIA OMENIRII * SIMPTOMELE INALTARII trateaza, in detaliu, numeroasele simptome ale inaltarii, oferind in acelasi timp sugestii pentru o trecere mai usoara prin schimbarile dramatice si haosul transformarii, cu ajutorul prietenilor din taramurile superioare. Carticica este disponibila pe site-ul meu : www.RonnaStar.com, la capitolul Carti.



Transmis prin Ronna Herman *STAR*QUEST* 775-856-3654 *www.RonnaStar.com * www.QuestForMastery.org * Email: RonnaStaqr@...

_________________________________________________________________
Iubiti prieteni, arhanghelul Mihail m-a incurajat sa scriu, mai jos, o trecere in revista a ETAPELOR INALTARII, din mai multe motive: in primul rand, pentru cei mai avansati, spre a va reaminti si a avea mai multa claritate in legatura cu acest proces. In al doilea rand, ca un indrumar pentru cei care se afla pe Cale, dar incearca inca sa elibereze, sa rectifice si sa transmute multe dezechilibre din cadrul corpului lor fizic, mental emotional si astral. In al treilea rand, pentru a le aduce mai multa intelegere si incurajare, celor care sunt mai noi in deslusirea intelepciunii invataturilor Noii Ere a Iluminarii si ale procesului inaltarii.

Inimi dragi, oriunde v-ati afla pe Calea Inaltarii, indrazniti sa va imaginati un viitor plin de speranta si promisiuni. Niciodata pana acum nu am mai avut o asemenea ocazie mareata, de a ne revendica averea Divina, ca stapani de Sine, co-creatori pe planurile materiale ale existentei. Am deschis calea si am pregatit-o pentru ca voi sa o urmati. Tot ce aveti de facut este sa raspundeti chemarii si sa urmati indemnurile Sinelui vostru Suflet. Nu veti fi condusi gresit. Noi, ca surori si frati ai vostri, aflati pe cale inaintea voastra, suntem mereu in Piramidele noastre de Lumina, aclamandu-va calea spre inainte si mai sus. Iubire Eterna si binecuvantari ingeresti, Ronna.

Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?
Daca doriti sa va abonati la acest Newsletter, sunteti rugati sa intrati pe siteul www.editura- foryou.ro unde aveti, in partea dreapta, formula de inscriere. In acelasi timp, va anuntam ca am deschis siteul interactivwww.copiii-indigo. ro, la care va invitam sa participati si unde veti gasi materiale interesante despre voi si copiii vostri. Va asteptam cu drag.

17 feb. 2013

Misiunea noului Papa - Pace pe Pamant (EM)

Misiunea noului Papa este de a unifica religiile - Noi suntem UNUL - o singura religie - IUBIREA


13 feb. 2013

Incheierea transferului: respiratia finala (Lauren Gorgo)


Incheierea transferului: respiratia finala

De Lauren Gorgo, 4 februarie 2013 (ii multumim Anei Nicolai pentru traducere si promptitudine)

Luna ianuarie a fost GREA.

Pe fascicule, trecerea de la 2012 la 2013 a fost foarte interesanta, insa orice în afara de gratioasa – pana în prezent, pentru cei mai multi. În ceea ce ma priveste, stiu ca imediat dupa solstitiu ma leganam pe marginea multumirii binecuvantate, deschizandu-ma în feluri pe care nu le-am crezut niciodata posibile si simtindu-ma de parca chiar urma sa-mi iau primul meu zbor constient, în taramurile ceresti… cand, în loc de asta, mama-tatal Dumnezeu mi-au servit o lovitura comandata în plan divin. Nu ca mi-au mai ramas asteptari, dupa 13 ani în care am fost privata de absolut toate placerile lumesti, insa moartea subita a mamei mele nu a fost deloc felul în care planuiam sa sarbatoresc sfarsitul acestei neplacut de lungi calatorii catre IUBIRE.

Paradoxal si în total contrast cu cosmarul meu personal, am primit din taramurile nevazute si niste informatii de un nou nivel, pe care sunt incantata sa le impartasesc… în mare parte despre urmatorii nostri pasi si un pic mai mult despre procesul pe care Consiliul Suprem Pleiadian l-a numit, în cel mai recent raport 5D, „programul de detensionare”.

(NOTA: Lasand sarcasmul deoparte, vreau sa valorific aceasta oportunitate, ca sa va impartasesc recunostinta mea sincera pentru toata IUBIREA ce s-a revarsat din aceasta comunitate, în timpul si dupa tranzitia mamei mele. Nu pot descrie ce a insemnat pentru mine sprijinul vostru, atunci cand fundamentul lumii mele s-a prabusit sub mine. Rugaciunile, viziunile, rabdarea si aptitudinea voastra de a sustine un spatiu atat de sacru pentru vindecarea mea a fost ceva coplesitor, în cel mai afectuos sens si sunt uimita si inspirata de fiecare dintre voi. Va multumesc pentru ca sunteti minunati.)

Detensionarea continua…

Mai intai de toate, am primit cateva emailuri de la persoane care se intreaba daca/cand incepe programul de detensionare pentru ele, iar parerea mea este ca daca sunteti atrasi spre aceste informatii, atunci sunteti undeva în spectrul acestui proces… ca stiti, la un nivel profund, ca va schimbati fizic si ca intinerirea si starea de bine chiar par a fi urmatorul pas logic. Asta nu inseamna ca acest lucru este evident tot timpul, ci ca exista un sentiment de fond, de certitudine, pe care unii il numesc gnoza, ca în sfarsit… chiar daca incet… corpul incepe sa conlucreze cu restul sinelui nostru minunat. Si retineti ca aceasta certitudine mai si fluctueaza, fapt ce va poate descumpani, insa aceasta este natura miscarilor cosmice ondulatorii ale frecventei 13/IUBIRII universale/energiei scalare, care ne este transmisa din centrul galactic si care indeparteaza toate straturile de reziduuri 3D restante.

Din ceea ce inteleg, pe baza informatiilor care mi-au fost oferite inainte de portalul 12:12:12, a 12-a spirala dimensionala a ADN-ului nostru a fost activata la poarta stelara tripla, iar pentru aceia care trec în aceasta viata prin „inaltarea biologica completa”… nu toata lumea are aceasta dorinta, dar se pare ca toti avem aceasta posibilitate de alegere… portalul eclipsei, dintre 13 noiembrie pana în 13 decembrie, a insemnat si activarea celei de-a 13-a spirale a noastre, stratul de acoperire sau spirala guvernanta pentru tiparul corpului nostru de dimensiunea a 12-a.

Reconectarea spiralei a 13-a constituie faza de reformatare biologica, ce permite ca focalizarea constiintei sa restructureze corpul uman… sa ne integreze sinele spiritual în celulele noastre, pentru ca sa putem intrupa fizic, esenta tiparului nostru divin, forma noastra desavarsita. – Cell Speak

Pentru aceia dintre voi care au intrebat cat va dura desfasurarea acestui proces, raspunsul scurt este… nu stiu. Inca nu „stiu” nimic, chiar si, în special, în privinta mea… mda, cu exceptia disconfortului, despre care am senzatia ca stiu foarte bine 8O… dar mi s-a spus ca „programul de detensionare este un set de evenimente relativ rapide (rapid dupa standardele lor)… care este în mod clar marcat de o vitalitate intineritoare si de flexibilitate interioara.”

Si doar pentru a clarifica, Counsiliul insista (chiar daca eu nu sunt total convinsa) ca pentru cei pregatiti, acest program de detensionare nu este identic cu procesul de purificare, de care am fost torturati ani de zile… în care corpurile mai dense au nevoie sa treaca prin perioade luuuungi de purificare si restructurare celulara ampla, insa detensionarea este mai degraba o forma de eliberare destul de rapida, a „partilor” dense din celule.

Iata cum explica ei, acest lucru:

Am vrea sa precizam ca exista o serie de intervale distantate intre ele, care vor conduce la concretizarea a ceea ce noi numim intinerire. Asta inseamna ca exista o serie de evenimente care conduc la punctul culminant al dez-imbatranirii si, desi experienta va fi diferita pentru fiecare, procesul este, în mare parte, identic.

Vrem sa spunem ca… exista cei care deja simt multa innobilare sufleteasca, sentimente de expansiune, bucurie, inocenta tinereasca, vitalitate si eliberare de lumea inferioara a formei. Apoi, sunt cei care simt detensionarea în etape – fiind atrasi în afara pentru o perioada lunga de timp – si ca pe un set de programe mai mici, individuale, de eliberare, care detensioneaza progresiv genetica umana 3D, readucand-o la modelul ADN-ului ei originar.

Modelul originar al ADN-ului (Dumnezeu) a fost activat, dar pentru ca aceasta esenta divina sa prinda radacini în forma fizica, trebuie ca mai intai sa va debarasati de tiparul vechi, cel care a fost determinat sa-si extraga hrana din reteaua falsa. Pentru acei oameni pentadimensionali activati, celulele lor trebuie sa se alinieze acum cu noile comenzi ale sistemului vostru de operare, actualizat. Asta reclama ca toate celelalte programe sa fie inlaturate din celulele voastre, pentru ca procesul de transfer sa se poata finaliza. (mai multe despre acest subiect, mai jos)

In cazul orientarii din urma, detensionarea este simtita ca un sentiment de libertate si expansiune, urmata imediat de o stergere. acest proces se repeta iasari si iarasi, dar nu e identic cu procesul continuu de purificare, din ultimii cativa ani. Este vizibil diferit, în sensul ca nu treceti printr-o mutatie de lunga durata, ci printr-o eliberare de scurta durata. Eliberarea de densitate apare sub forma insufletirii, a senzatiei de a va simti plini de viata… si ca raspuns direct la fiecare „val” codificat de detensionare… pe cand mutatia celulara este un proces foarte lent, care practic schimba structura acidului dezoxiribonucleic din fiecare celula, prin intermediul ciclurilor continui si repetitive de activare. – CSP (Consiliul Superior Pleiadian)

Asadar, din cate inteleg, diferentele cheie dintre detensionare si mutatie sunt durata si intensitatea. În raportul precedent, ni s-a spus sa ne asteptam la fluctuatii, caci vom intra si vom iesi din starea binecuvantata de multumire, pe masura ce celulele noastre se „desprind” de formele lor false de sustinere si, chiar daca procesul pare extrem de similar cu mutatia celulara (cititi: crancena), destinderea are loc în reprize, este mult mai scurta si/sau nu are gradul de disconfort al simptomelor din trecut. In unele cazuri, e posibil sa ne simtim provocati în plan fizic sau slabiti, dar conectati în plan emotional, mental si spiritual. In general, ar trebui ca simptomele sa inceapa sa fie resimtite ca fiind mai usoare, mai lesne de gestionat, mai docile si avand mult mai putina rezistenta decat în trecut, pentru cei care s-au destins.

Iar pentru cei care deja va bucurati de libertatea expansiunii mentionate (am senzatia ca acest grup este generatia mai tanara de Indigo/seminte stelare), Consiliul va roaga sa retineti ca acest proces include si eliberarea mai fara efort de corpul fizic, de corpul dorintei… nu in sensul ca nu vom mai nazui sa ne extindem, sa cream sau sa simtim cu sinele fizic, ci în sensul eliberarii de starea permanenta de nevoie, în timp ce suntem in forma 3D.
Cu alte cuvinte, sentimentele frumoase sunt doar inceputul…

Res(ins)piratia finala

Mi s-a spus de doua ori, asa ca este demn de mentionat faptul ca iesim din perioada de in-spiratie (retragere/vid/integrare), în care am fost din 21 decembrie si ca acum ne pregatim sa mergem cu urmatoarea ex-piratie, în ceea ce pleiadienii numesc o „perioada de mare expansiune, urmata de un alt strat de eliberare profunda”… din care, spun ei, partea de expansiune „va fi similara, ca natura, cu felul în care ne vom simti dupa echinoctiu”. Ma gandesc ca Jupiter, intrat de curand în miscare directa (30 ianuarie), are mare legatura cu aceasta miscare inainte, la care se refera ei.

Fiecare ex-piratie de schimbare va va aduce mai aproape de finalizarea biologica si fiecare in-spiratie va constitui perioada necesara echilibrarii. Pe masura ce imbratisati, acceptati si va abandonati acestor schimbari, va deschideti ca sa primiti din ce în ce mai multa forta vitala. De fiecare data cand va deschideti fata de adevarata voastra natura divina, va eliberati un pic mai mult de lumea pe care o lasati în urma voastra.

Aceste schimbari sunt stradanii sublime, vesele, ale sufletului! Corpul fizic se aliniaza cu corpul vostru divin, în timp ce fortele sacre de energie din interior se reunesc, ca sa va duca dincolo de planul lumesc, în campurile superconstiente ale Unimii. – CSP

Acestea fiind spuse, motivul pentru care consider ca ei ne fac constienti de aceasta energie ce avanseaza rapid este ca perioada de expansiune se pare ca va fi urmata de o alta perioada importanta de retragere si probabil ca ei nu vor ca noi sa fim dezamagiti. Banuiesc ca aceasta perioada de orientare spre interior va veni ca urmare a intrarii în miscare retrograda a planetelor Mercur si Saturn, de la sfarsitul lunii, care pare sa se sincronizeze destul de perfect, dat fiind ca vine chiar inaintea echinoctiului.

Se pare ca urmatoarele 8 saptamani vor fi: Expansiune… retragere… EXPANSIUNE!

De fapt, CSP chiar a confirmat ca urmatoarea perioada de retragere, ce urmeaza expansiunii, este clar legata de miscarea retrograda a lui Mercur, dar ei spun ca este legata si de in-spiratia necesara chiar inainte de finalizarea „transferului”. Se pare ca procesul de transfer a inceput la portalul 11.11.11, iar în acel moment mi-a fost descris ca „trecerea de la modelul 3D, la 5D… o impletire a inteligentei cosmice în corpul nostru fizic si transferul energetic de inteligenta Christica, din sinele superior, catre sinele nostru uman”.

Pleiadienii spun ca, în unele privinte, pentru unii oameni, urmatoarea perioada de retragere va fi ca ultima respiratie a corpului 3D, inainte sa incepem sa respiram total, pe cont propriu, din noul tipar (5D).

Ei o descriu astfel:

Este ca si cum veti trece de la un aparat de respirat artificial, la respirarea IUBIRII pe cont propriu, pentru prima data. Perioada de acum si pana la echinoctiu va va furniza cunostintele tehnice, mai multa intelegere si experienta viscerala de a respira IUBIREA, chiar inainte de eliberarea de corpul vostru 3D, asa ca va vom spune… ganditi-va la urmatoarea etapa, ca la un curs practic.

Adevarul este ca aveti tot ce va trebuie ca sa faceti tranzitia de la a respira aer, la a respira IUBIRE (adamantina), insa veti fi sprijiniti pe deplin, pana cand veti invata sa o faceti, pana cand veti simti cum creste în voi increderea autosustinerii… iar asta va varia de la un individ la altul. Dupa acest curs practic, ca sa spunem asa, veti fi lasati sa va descurcati singuri, ca sa va refaceti, din punctul în care a incetat sustinerea. Acesta este momentul în care veti trece prin in-spiratia voastra finala sau perioada de retragere, chiar inaintea finalizarii transferului… va fi o perioada de absorbire a resuselor voastre interioare, ca pregatire pentru manifestarea voastra.

Dupa echinoctiu, multi dintre voi… instructorii, ghizii si deschizatorii de drum ai noii omeniri… vor fi eliberati de viata 3D. La solstitiu se va produce un alt val de eliberare si asa mai departe, în miscarea de precesiune, cu fiecare echinoctiu si solstitiu, acum, ca sunt deschise portalurile inaltarii.

 Incheierea transferului

Din perspectiva pleiadienilor, urmatoarele cateva saptamani care duc la echinoctiu sunt stabilite în primul rand pentru manifestarea noastra… manifestarea sinelui nostru fizic în lumea noastra fizica. Ei spun, foarte simplu, ca desi suntem inca intre lumi, la sfarsitul sfarsitului si inceputul inceputului, perioada echinoctiului finalizeaza definitivarea, astfel ca putem incepe sa ne cufundam în intregime în noile noastre inceputuri. Ei o numesc vremea în care sa spuneti la revedere multora din lucrurile pe cate le-ati cunoscut în planul terestru.

Asadar, daca inteleg corect aceste informatii, procesul de transfer reprezinta finalizarea calatoriei noastre spre 5D, apogeul, trecerea de la modelul muritor, la cel nemuritor, eliberarea de reteaua (falsa) 3D si reconectarea deplina cu divinitatea noastra si, din cate se pare, procesul de detensionare (detensionarea sau schimbarea radicala a geneticii umane 3D) conduce la incheierea acestui transfer pentru primul grup, în momentul sau în preajma echinoctiului.

Programul de detensionare la care ne-am referit este un program destul de extensiv, de cuprinzator, dar el e foarte natural pentru biologia voastra pentadimensionala… la fel de natural ca faptul de a respira. Ceea ce vrem sa intelegeti este faptul ca, datorita acestui proces biologic, are loc un progres de proportii incomparabile, care va avea ramificatii în fiecare domeniu din viata voastra.  – CSP

Mai aflu ca, în urmatoarele zile, vom trece printr-o perioada de ragaz, ce va fi responsabila de faptul ca ne va duce de la densitate la divinitate… ca va fi o perioada de timp în care vom continua sa oscilam intre constiinta 3D si 5D si ca, dupa aceea, ne vom manifesta în totalitate în 5D.

Prin urmare, chiar daca vom fi simultan în 3D si 5D, mi se spune ca, dupa ce transferul se incheie, constiinta noastra nu va mai fluctua de la perspectiva 5D. Ceea ce inseamna ca nu vom mai fi readusi în mod psihotic inainte si inapoi, în adancurile si pe culmile polaritatii si ca stabilizarea noastra în noua retea va inlocui orice alte programe ale realitatii… ca ne vom stabiliza pe o singura prioritate, pe un singur program al realitatii, cel al constiintei Christice/Unimii.

Sistemul corpului 5D

Pentru aceia dintre voi care (la fel ca mine) au asteptat ca vindecarea sa inceapa sa-si faca efectul la nivelul (fizic) cel mai dens, se pare ca, în sfarsit, e posibil ca ea sa apara. Pleiadienii spun ca va avea loc o crestere sesizabila a starii noastre fizice de bine, care va ajunge la cote si mai inalte, dupa incheierea transferului. Ca, pe langa faptul ca trupul nostru va cunoaste o reinviere a energiei, o vitalizare si un grad de sanatate umana, pe care nu l-am mai intalnit în aceasta viata, în final, el va ramane indeajuns de mult timp, astfel ca noi sa facem si sa mentinem un plan. Sa nu ne entuziasmam prea mult.

Iata cum sta insa treaba… acum, ca ne aflam pe un nou teritoriu, cu o noua constiinta, nu ne putem lua cu noi vechile povesti si „sa ne asteptam la minuni”… de exemplu, nu mai putem continua sa-i spunem intr-una corpului ca este subred si, în acelasi timp, sa ne asteptam ca el sa se vindece. Mintea noastra este harta pentru starea de bine a corpului, iar în 5D ea inseamna, intr-adevar, foarte mult. Aici, daca corpul ne raspunde cu boala sau lipsa de aliniere, inseamna ca gandul nostru precedent a fost bolnav sau nealiniat, deoarece cream un tipar cu gandurile noastre, iar sistemul corpului reflecta acel gand… chiar rapid!

Consiliul ne indeamna ca acum sa incepem sa cream si sa ne incredintam unei noi harti a mintii pentru corpul nostru… o harta care le spune (total constient) celulelor, exact ce ne-ar place ca ele sa faca, în loc de ceea ce nu vrem ca ele sa faca sau si mai rau… ceea ce ne temem ca ele vor face. Retineti ca bunastarea fizica/boala nu NI se intampla noua, ci din CAUZA noastra. Suntem fiinte constiente, care co-cream acum în mod constient, cu sistemul corpului nostru si mi se reaminteste ca, odata ce a disparut frica, fiind complet stearsa din celulele noastre, realinierea/bunastarea poate avea loc instantaneu.

Acum suntem la acest nivel de aptitudine/potential, astfel incat lucrul cel mai bun pe care il putem face, în sprijinul transfigurarii noastre, este sa ne debarasam de vechea harta a mintii – care detine programe de deteriorare, imbatranire, boala, decadere si moarte – si sa o inlocuim cu noul program de autorefacere celulara, armonie, sanatate, vitalitate, bunastare si, mai presus de toate, regenerare. Regenerarea celulara este spirala naturala, ascendenta, evolutiva, din ADN-ul si din sistemul corpului nostru din 5D.

Acum este momentul sa ne eliberam de toata programarea noastra veche… pentru totdeauna (nota pentru sine). Ea include orice program care ne limiteaza, ne ameninta sa ramanem mici, dar mai ales acele programe care ne impiedica sa ne simtim, fizic, bucuria (divinitatea) in lumea materiala.

Aflu ca motivul este acela ca, daca/atunci cand ne eliberam de corpul de durere/frica, ne vom imbarca, fizic, în cea mai mareata aventura umana traita vreodata si ca vom fi capabili de foarte multe lucruri, de neimaginat pana acum. Lucruri cum ar fi sa faci baie SI sa te imbraci… in ... aceeasi zi? Nemaipomenit!

Insa vorbind serios, potrivit Consiliului, doua dintre aptitudinile cele mai uimitoare ale noii forme umane sunt aptitudinea de a-si mentine si sustine bucuria si adaptabilitatea. Ei spun ca atunci vom fi uimiti de costumele noastre spatiale stelar-umane… ca oriunde vom merge, indiferent de lucrul la care vom participa, sistemul corpului nostru va putea simti/pastra bucuria si, de asemenea, se va aclimatiza si autoregla, ca sa ne asiste.

Exemplele pe care ei le dau sunt: daca vom avea nevoie de vitalitate, inteligenta corpului nostru va atrage, în mod automat, mai multa energie (Sursa/adamantina) din aerul pe care il respiram… sau daca ne vom confrunta cu energii discordante în mediul nostru, sistemul corpului nostru va asigura automat un camp de forta sau un tampon de protectie.  Indiferent de ce anume avem nevoie pentru starea de echilibru fiziologic, ne va fi furnizat – daca nu automat, atunci prin capacitatea noastra de a ne programa celulele, doar printr-un gand sau o intentie.

La incheierea transferului, energia fortei vitale universale va ramane activata în celulele voastre, insa e posibil sa existe situatii în care sa trebuiasca sa va conectati constient la campul unificat, în scopul de a va revigora sau de a va mentine echilibrul în lume. – CSP

Odata ce aceste aptitudini incep sa-si faca efectul pe deplin, ei spun ca increderea noastra va creste, ca ne vom simti mai putin sensibili si vulnerabili la lumea/energiile din afara si ca vom castiga increderea de „a ne trai viata mai mult în afara”, deoarece vom sti… din experienta… ca suntem, în permanenta, hraniti si ingrijiti.

Cei din lumea nevazuta spun ca aceasta va fi o experienta unica si ca vom vorbi mult mai în detaliu despre aceste aptitudini noi, atunci cand va veni vremea – insa, în momentul de fata, energia noastra va fi cel mai bine gestionata, parcurgand urmatoarele opt saptamani.

Rezumat

În final, cei din CSP doresc ca eu sa va impartasesc un scurt instantaneu despre tabloul mai de ansamblu, asa cum il vad ei:

Mi se ofera analogia ca ne-am imbarcat în avion, stam pe pista de decolare, iar motoarele sunt pornite. Exista o pauza scurta, inainte ca rotile noastre (Jupiter?) sa inceapa sa ruleze inainte – insa, odata ce o fac, va avea loc o crestere a energiei cinetice care, în cele din urma, va face ca avionul sa-si ia zborul (la echinoctiu?). Odata aeropurtati, vom continua sa urcam spre inaltimi din ce în ce mai mari, astfel incat, pana la solstitiul din iunie, ne vom fi atins – si sa speram ca ne vom mentine la – noua noastra altitudine de croaziera. În acel moment, presiunea din cabina va fi echilibrata, semnalul luminos pentru centura de siguranta se va stinge, iar noi vom putea socializa cu toti colegii nostri pasageri, care s-au imbarcat in zborul spre noul Pamant.

Chiar daca ne vom intrupa dupa echinoctiu, fiind total în sinele nostru 5D si aliniati cu noua noastra realitate, mie mi se pare ca iunie va fi momentul în care chiar ne vom simti gata sa ne bucuram pe deplin de noi insine cu lumea exterioara, care este intreaga tema a acestui an… echilibrarea lumilor noastre interioare (feminina) si exterioare (masculina).  Va fi o calatorie placuta?  Definiti placuta. Va fi mai putin intensa? Probabil. Va fi ea si nesuferita? Si mai probabil. Dar daca ceea ce aflu este corect, urmatoarele cateva saptamani ne vor da macar o idee vaga despre care va fi, în curand, realitatea noastra permanenta.

Primavara (in emisfera nordica) este binestiuta ca fiind o perioada foarte provocatoare de renastere, de reinnorire si trezire… adaugati la asta finalizarea intruparii/invierii/manifestarii Christului nostru launtric si avem ceea ce ar putea constitui alte cateva posibile serii de reality-show (sa privesti alti oameni traindu-si viata) si de surfing pe canapea. Spun si eu, asa. Daca nu, macar putem fi pregatiti pentru asa ceva. Desi nu e niciodata cu-adevarat posibil, nu-i asa?… în special atunci cand deja vin peste noi acele ameteli de primavara, sangerari nazale, dureri de sinus, sensibilitate la lumina si motaieli care te fac sa fii buimac… completari ale fuziunii pituitarei/pinealei, necesare unei mai bune echilibrari a energiilor noastre masculine/feminine, la absolut fiecare echinoctiu.

Perspectiva mea umana este ca trebuie sa folosim cat putem de bine (cuvinte cheie) luna februarie si, atunci cand avem la indemana o oarecare claritate a mintii 5D… sa redevenim constienti de desfasurarea noii noastre vieti. Acum, cand e posibil sa simtim, în sfarsit, ca ne miscam în directia buna, CSP spune ca noile proiecte, noul nivel al scopului, noi forme de prosperitate, noi relatii, noi inceputuri la toate nivelurile vor incepe sa se deschida spre noi… chiar daca temporar. Sper ca acest lucru inseamna o luna activa si productiva, în care lumea noastra exterioara incepe sa evidentieze în mod clar, noul nostru drum, inainte de urmatoarea noastra reexaminare interioara – dar orice ne iese în cale, trebuie sa ramanem deschisi si intr-o stare de credinta/incredere/cunoastere ca toate conduc catre dorintele si creatiile noastre indelung mentinute si sincere.

Mai aflu ca februarie va avea sa ne ofere foarte multe lucruri cu privire la schimbarea modului în care vom incepe sa ne folosim noul nivel de constiinta în lumea exterioara… mai ales atunci cand e asociat cu scopul. Daca nu sustinem 100% crearea exact a lucrurilor pe care NOI le dorim – si nu a celor pe care altii le asteapta de la noi – acest lucru va fi sesizat în aceasta luna si va necesita sa fie indreptat. În mod constant si repetat, vom fi indemnati sa facem un efort conjugat de a ramane în adevarul nostru autentic si datator de putere, astfel ca acum sa cream doar în acord cu dorintele inimii noastre.

Învatam de foarte mult timp cum sa avem responsabilitatea pentru lumile noastre interioare. Anul acesta are ca tema sa ne sculptam lumile exterioare (si trupurile!), astfel incat ele sa reflecte, în totalitate, acel echilibru launtric. Aceasta este o luna importanta în general… perioada în care incepem sa ne planificam primii pasi din noua noastra viata, intr-o lume cu adevarat noua.
Ca intotdeauna… am inteles acestea.
ThinkWithYourHEART.com  Expect Miracles, Inc. 2012  Toate drepturile rezervate. Permisiune oferita de a copia si redistribui DOAR VERSIUNEA GRATUITA a Raportului 5D, cu conditia sa ramana integral si neschimbat continutul, sa se recunoasca total meritul autorului si sa fie distribuit gratuit.

Traducere Ana Nicolai

.